فکر کنم به نصب نبودن یا ناسازگاری java applet روی اپرا مربوط باشه شما این برنامه رو نصب کن(لینکش رو ندارم)شاید مشکلت برطرف شه.
فکر کنم به نصب نبودن یا ناسازگاری java applet روی اپرا مربوط باشه شما این برنامه رو نصب کن(لینکش رو ندارم)شاید مشکلت برطرف شه.
به من Error saving file. ميده ..اينو چيكار كنم
سلام من یه مشکل با این سایت دارم
بیشتر مواقع توی سایت adrive این ارور را میده .برای فایلهای عمومی هم این ارور را میده . باید چیکار کرد؟
The file you are trying to access is no longer available publicly.
خود ادرایو که ور نمی داره این کار رو بکنه ، اکثر خود صاحبان فایل یا پاک می کنن ، یا از روی شیر ور میدارن
سلام
چند روزی که بعد از وارد کردن ایمیل و پسورد به جای رفتن به قستی که کد رو باید وارد کنیم و بعد وارد اکانت بشم خود به خود وارد یک سایت دیگه میشه برای حل این مشکل چیکار باید بکنم؟
ُسلام
جدیدا بعد از وارد کرددن ایمیل و پسورد وارد یک سایت دیگه میشه که فکر کنم تبلیغ باشه باید برای اینکه اینطوری نشه چیکار باید بکنم
بله دوست عزیز این معضل به تازگی پیش اومده و کاربر رو به میزبانی سرویس که سایت رو پشتیبانی میکنه راهنمایی میکنه کا آدرس نهایی این هستش :به نظر من یک شیوه تبلیغاتی هستش که یک مدتی برای جذب مشتری سرویس رایگان ارائه میدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد سرویس خودشون رو توسط به روز رسانی و سرویس های مبنی بر سیستم عامل و امکانات پشتیبانی زبان ماشین ارائه میدن.
سلام
ممنون اما مشکلم حل شد گیرش فقط یک نرم افزار بود![]()
میشه بگی چطوری مشکلت حل شد ؟
خیلی رو اعصابه که اینطوری میشه
شما چه مشکلی دارید؟
بگو تا من کمک کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)