سلام
مشکل از آپدیت داشبورد نیست.
برای حل این مشکل 2 راه دارید
اگه فریمور دستگاه 1.6 هست از activate iso استفاده کنید(اما به لایو وصل نشید)
یا اینکه فریمور رو آپدیت کنید ...
سلام
مشکل از آپدیت داشبورد نیست.
برای حل این مشکل 2 راه دارید
اگه فریمور دستگاه 1.6 هست از activate iso استفاده کنید(اما به لایو وصل نشید)
یا اینکه فریمور رو آپدیت کنید ...
شرمنده من تازه كار هستم يه كنسول 360 دستم ميخوام پيديت كنم ميگن از بازي تيكن به بعد نياز به اپديت داره ايا فقط همين فايل
كافي يا كار ديگري هم ميخواد؟ممنون ميشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین فایل کافی هست.. نحوه ی آپدیت کردن رو صفحات قبل توضیح دادم.. بخونید.ايا فقط همين فايل كافي يا كار ديگري هم ميخواد؟ممنون ميشم
ممون ازجواب سريعتون ايا فايل همين سايتي كه هست درسته؟ داره دالنود ميكنه اموزشتون هم كه هيچفايلي بغير اين فايل روي فلش نباشه بعد از اين كه از زيپ خارج كردي
آمدم خدمت دوستانی که مثل خودم ممکن است گاهی گیج بشوند عرض کنم که من هم همین کارهایی را که این بالا عرض کردم خدمتتان انجام دادم، سیستمم هم قدیمی بود داشبوردش، از 2.0.44 ارتقا دادم به 2.0.89، به همان ترتیبی که باز عرض کردم، و الان هم هر دوبازی Tekken 6 و Assassin Creed 2 را خریدم و اجرا کردم مثل بنز. همین یک فایل را بریزید روی یک فلش خالی و بزنید به دستگاهتان، همه چیز ردیف می شود!!
دست بچه های فروم هم درد نکند!
سلام من جديدترين فريمور رو براي اجراي بازي تيكن مي خواهم
اینجا تاپیک update های dashboard هست که اخرین نسخش :
http://digiex.net/attachments/xbox-360-content/3101d1257162466-nxe-update-2-0-8955-0-avatars-download-systemupdate_fall09_8955.zip
هست که طبق اموزش پست اول تاپیک باید استفاده کنید
آقا سلام من ایکس باکسمو با فایل آپدیتی که لینکشو گذاشته بودید آپدیت کردم ولی باز هم بازی Takken 6 و COD 2 رو اجرا نمی کنه اگه می شه دوستان لطف کنند راهنمایی کنند ببخشید اخه تازه کارم ممنون
اگر باز هم بازی اجرا نمیشه، چاره ی دیگه ای جز تغییر wave 4 به 3 باقی نمیمونه ...
شما اول باید این فایل رو دانلود کنی :
و برنامه ی abgx 360 رو هم دانلود میکنی از اینجا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
((برای آشنایی بیشتر با برنامه ی abg x360 این تاپیک رو ببینید)) :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نصب برنامه abg x360 ، ایمیج رو با برنامه باز میکنید و به قسمت Autofix برنامه میرین ... تغییرات زیر رو اعمال میکنید:
َAutoFix Threshold : Level 3
تیک Adjust angle 359 for ixtreme 1.4 رو فعال میکنید.
تیک Fix C/R table if data invalid رو فعال میکنید.
و تیک Adjust angles that deviate more than 3 degrees from their ccrt رو هم فعال میکنید.
در قسمت Misc و SplitVid این گزینه add it if it doesnt exist or isnt valid رو انتخاب میکنید...
خوب حالا به تب Manually Patch or Extract Files میرین ....
تیک Patch even if steath passes رو فعال میکنید.
تیک Patch even if these files are invalid رو هم فعال میکنید ... حالا مهم ترین قسمت اینجاست.
تیک Patch video رو بزنید و فایل ISO رو که در اون فلدر دانلودی هست انتخاب کنید. ( همین فایلی که گذاشتم )
تیک Patch PFI رو بزنید و دوباره از همون فلدری که دانلود کردی Patch PFI رو انتخاب میکنید... حالا از قسمت پایین پنجره ی برنامه Launch رو بزندی تا تغییرات روی بازی اعمال بشن... بعد از تموم شدن کار برنامه، بازی شما تبدیل به Wave 3 میشه...
با این کار بازی 100 درصد اجرا میشه!!
موفق باشی
من روي فلش ريختم ولي وقتي رياستارت ميكنم صفحه اپديت نمياد چه كنم؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)