تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 27 از 1135 اولاول ... 1723242526272829303137771275271027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

7 Sadl شیراز

با سلام خدمت شما دوستان من حدود سه ماه پیش اشتراکم با صبا نت تمام شد امروز رفتم که باز یه اشتراک سه ماه با سرعت 128 بگیرم مسئول نمایندگی صبانت تو شیراز گفت : که تعرفه عوض شده و قدیم 46.100 بود حالا سه ماه با سرعت 128 در میاد 39.500 ولی جالب اینجا بود که گفت: 10.000 تومان هزینه رانژه اولیه هست که به مبلغ فوق اضافه میشه یعنی کلا" 49.500 ولی چون تو مشتریم هستی برای شما 45.000 تومان . دوستان حالا یه راهنمایی کنید ببینم جریان این 10.000 تومان رانژه چیه !!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

7 Adsl شیراز

با سلام خدمت شما دوستان من حدود سه ماه پیش اشتراکم با صبا نت تمام شد امروز رفتم که باز یه اشتراک سه ماه با سرعت 128 بگیرم مسئول نمایندگی صبانت تو شیراز گفت : که تعرفه عوض شده قدیم 46.100 بود حالا سه ماه با سرعت 128 در میاد 39.500 ولی جالب اینجا بود که گفت: 10.000 تومان هزینه رانژه اولیه هست که به مبلغ فوق اضافه میشه یعنی کلا" 49.500 ولی چون تو مشتریم هستی برای شما 45.000 تومان . دوستان حالا یه راهنمایی کنید ببینم جریان این 10.000 تومان رانژه چیه !!!!!!!!!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

با سلام خدمت شما دوستان من حدود سه ماه پیش اشتراکم با صبا نت تمام شد امروز رفتم که باز یه اشتراک سه ماه با سرعت 128 بگیرم مسئول نمایندگی صبانت تو شیراز گفت : که تعرفه عوض شده و قدیم 46.100 بود حالا سه ماه با سرعت 128 در میاد 39.500 ولی جالب اینجا بود که گفت: 10.000 تومان هزینه رانژه اولیه هست که به مبلغ فوق اضافه میشه یعنی کلا" 49.500 ولی چون تو مشتریم هستی برای شما 45.000 تومان . دوستان حالا یه راهنمایی کنید ببینم جریان این 10.000 تومان رانژه چیه !!!!!!!!!

خوب شما 3 ماه اکانتت را شارژ نکردی قطع رانژه شدی باید دوباره رانژه بشی!

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

سلام....حالم گرفته شد..
    یه چند روز تلفن ما قطع بود و از 750 به 753 تغییر کرده...شرکت امین نت هم گفته که 753 رو ساپورت نمیکنه :(
    میشه بگین چه شر کت هایی خط 753 رو ساپورت میکنن یا خواهند کرد؟!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

سلام....حالم گرفته شد..
    یه چند روز تلفن ما قطع بود و از 750 به 753 تغییر کرده...شرکت امین نت هم گفته که 753 رو ساپورت نمیکنه :(
    میشه بگین چه شر کت هایی خط 753 رو ساپورت میکنن یا خواهند کرد؟!!
    سلام
    من فکر کنم تنها شرکتی که 750 را ساپورت می کرد همون امین نت باشه!
    به همیار تماس بگیر ببین ساپورت می کنه!
    شاتل نوشته:
    وصال 750-751-752-753-754 (به‌زودي)
    ولی معلوم نیست چند سال دیگه(شوخی)
    Last edited by ahriman323; 09-03-2009 at 17:13.

6. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

سلام
    من فکر کنم تنها شرکتی که 750 را ساپورت می کرد همون امین نت باشه!
    به همیار تماس بگیر ببین ساپورت می کنه!
    شاتل نوشته:
    وصال 750-751-752-753-754 (به‌زودي)
    ولی معلوم نیست چند سال دیگه(شوخی)
    ممنون....لاوان هم گفته بود که بهد از عید شاید ساپورت کردیم....یعنی من یه نوروز بدون اینترنت دارم؟!!

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    چرا از access point استفاده نمی کنی که دیگه نخوای مودم وایرلس بگیری!
    اره شاتل D-Link را تایید نمیکنه! ولی بعضی از دوستان D-Link و استفاده میکنن و مشکلی ندارن ول یاصلا توصیه نمیکنم D-Link بخری برای شاتل! چون اگه مشکلی پیش بیاد میگن مودمت تحت ساپورت نیست!
    شما فکر کنم قبلا همیار داشتید؟! الان هم شاتل دارید یا همیار یا...؟!
    تا انجا که من اطلاع دارم فعلا مرکز دستغیب و مدرس مشکل پهنای باند داره شاتل!
    سلام

ممنون از راهنماییت

همون دی لینک و گرفتم اما وقتی مشکلی به هم میزنم نمیگم مودمم اینه که الکی بندازن گردن این
    من قبلا امین نت داشتم که افتضاح بود ، فرار کردم

به نظر شما مودم از خودِ شاتل بگیرم ؟ ( خودش SMC Wireless داره میگه 75 تومان )
    یا اگه نه چی بگیرم ؟ضمنا شاید تابستون هم بخوام لپ تاپ بگیرم ، برای همین گفتم wireless باشه بهتره
    بالا هم گفتم ، من دی لینک گرفتم راضی هم هستم

asus فقط یه مدل بود اون هم 130 تومن بود!!
    این دی لینک حدود هشتاد هست ، و به صرفه تره و خوب هم جواب کار آدم و میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز من یک 7 ماهی هست که از لاوان استفاده کردم و بسیار خوب بود اما متاسفانه تو پست چند ماه پیشم هم همین جا گفتم جایی که شلوغ بشه کم کم افتضاح می شه . من دیروز زنگ زدم اکانتم رو نمدید کنم دیدم به به قیمتاش ماشا ... جای اینکه ارزون کنند گرونش کردند . مثلاٌ قبلاٌ 256/256 با 20 گیگ 27.00 تومن بود حالا کردنش 42.500 تومان . والا دندون تمع پارس آنلاین هم اینا از پشت بستن با این کارشون . جالب بود من قبلاٌ نامحدود ازشون گرفته بودم 256/128 38.000 تومان حالا هم دیگه نا محدود نمیدن تا اطلاع ثانوی تا قیمت جدید بیاد . دیگه خدا می دونه اونا چه قیمت هایی باشن .
    isp های دیگه افزایش قیمت نداشتن ؟؟؟؟ دیگه وقتش هست کم کم کوچ کنیم از لاوان .

آخر فروم باز Nikolas_95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز من یک 7 ماهی هست که از لاوان استفاده کردم و بسیار خوب بود اما متاسفانه تو پست چند ماه پیشم هم همین جا گفتم جایی که شلوغ بشه کم کم افتضاح می شه . من دیروز زنگ زدم اکانتم رو نمدید کنم دیدم به به قیمتاش ماشا ... جای اینکه ارزون کنند گرونش کردند . مثلاٌ قبلاٌ 256/256 با 20 گیگ 27.00 تومن بود حالا کردنش 42.500 تومان . والا دندون تمع پارس آنلاین هم اینا از پشت بستن با این کارشون . جالب بود من قبلاٌ نامحدود ازشون گرفته بودم 256/128 38.000 تومان حالا هم دیگه نا محدود نمیدن تا اطلاع ثانوی تا قیمت جدید بیاد . دیگه خدا می دونه اونا چه قیمت هایی باشن .
    سلام

کاملا موافقم ، شاتل ما هم تعداد یوزر هاش زیاد شده سرعتش افت کرده(اما مثله اینکه فقط همین چندتا مرکز هست)هرچند با این افت سرعت ، باز بهتر از جاهای دیگه مثل امین نت هست

شاتل که افزایشی نداده

این هم از قیمت های صبا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی سرویس یک مگ صبا رو استفاده کرده؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

ممنون....لاوان هم گفته بود که بهد از عید شاید ساپورت کردیم....یعنی من یه نوروز بدون اینترنت دارم؟!!
    فکر کنم نوروز که هیچ چند ماه بعد از نوروز هم باید صبر کنی!
    سلام

ممنون از راهنماییت
    همون دی لینک و گرفتم اما وقتی مشکلی به هم میزنم نمیگم مودمم اینه که الکی بندازن گردن این
    من قبلا امین نت داشتم که افتضاح بود ، فرار کردم

بالا هم گفتم ، من دی لینک گرفتم راضی هم هستم
    asus فقط یه مدل بود اون هم 130 تومن بود!!
    این دی لینک حدود هشتاد هست ، و به صرفه تره و خوب هم جواب کار آدم و میده
    ولی اگه مشکلت جدی باشه و بیان تست کنن چی!
    من اگه بودم asus یا level1 3com zyxel paradyn billion usrobotic می گرفتم!
    AM604g را میگی 130 بود اگه این قیمت تهران 95 تا 99 تومان هست با گارانتی دالای...

اره چون سرویس ها share هست وقتی یک مرکز تعداد کاربرها زیاد بشه در ساعات ترافیک شبکه افت سرعت پیدا میشه! مگر این که پهنای باند مرکز را افزایش بدن! برای همین وقتی می خوایید سرویس adsl بگیرید باید علاوه بر شرکت به ترافیک مرکز هم توجه کرد!

بجای اینکه اون 20% کاهش قیمت که قرار شد لحاظ کنن را لحاظ کنن تاز گران هم کردن نه من ندیدم جایی افزایش قیمت داشته باشه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •