خب دوست عزیز میشه بگین حجم فایلش چقدره و از کجا باید دانلود کنیم؟؟؟؟
خب دوست عزیز میشه بگین حجم فایلش چقدره و از کجا باید دانلود کنیم؟؟؟؟
حجم فایل 92 مگابایت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اي بابا !!!
بازي هاي قديمي رو چرا اجرا نميكنه ؟؟؟!!!
رو بعضي از فايلهاي جاوا اون پيغام رو ميده (اگر تو نت بگردي حتما اون برنامه چند ورژن مختلف داره كه يكيش اجرا ميشه و بقيه ارور ميده)
اين قضيه با تغيير فيرموير فرقي نميكنه ، ولي اين كه ميگي بازيهاي قبليت هم پريد رو نميدونم !!! نبايد همچين اتفاقي بيفته !!!
با نصب این firmware که لینکش رو بالا گذاشتم، دیگه نیازی به نصب اون برنامه ها و کارهای چند مرحله ای نیست، کافیه فایل جاوا رو روی گوشی بریزید و بزنید تا اجرا بشه.
به دوستان توصیه می کنم حتما گوشی رو آپدیت کنند.
دوستانی که این گوشی رو دارن میتونم نظرشونو بپرسم ؟
به نظر شما این گوشی بهتره یا i8510 ؟
با توجه به این که تو مقایسه ی gsm نسخه ی بتای این گوشی استفاده شده بود آیا
با وجود آپدیت های جدید آیا کیفیت دوربینش به i8510 میرسه ؟ صدای هندزفریش چی ؟
کیفیت دوربین رو نمی دونم اما صداش با هدست خیلی خوبه (مخصوصا وقتی تنظیمش روی wowhd باشه )
البته من همیشه روی Rock گوش میدم.
واقعا Bass قوی داره !!!!!
شمادر مورد موزیک مطمئن باش گوشی خوبیه...
از لحاظ دوربين تو عكس گرفتن با اينوويت برابري ميكنه (بعضي جاها كمي بهتر و بعضي جاها هم كمي ضعيفتر )
ولي تو فيلم برداري به اينوويت نميرسه و فيلم هاش مثل اينوويت يا ان95 روون نيستن و يكم تو فريمريت كم ميارن.
یعنی تو نگا کردن فیلماش تیک داره ؟؟؟؟تصویر فریز میشه ؟؟؟بیشتر توضیح بدین لطفا"
در جاهای تاریک شاید اون روان بودنی که دوست عزیزمون میگه رو نداشته باشه که البته کاملا طبیعی هستش و همه ی دوربین ها اینجوری هستند.
در محیط های با نور مناسب من مشکلی ندیدم. کیفیت خوبی داره (من یک دوربین 7 مگاپیکسلی canon هم دارم. بله به پای اون نمیرسه اما در کل به نظرم برای یک موبایل کیفیت بسیار خوبی باشه.
به هر حال قیمتش هم خیلی مناسبه این گوشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)