اینو تو تاپیک 6220 بهم گفتند انجامش دادم الان 90 درصد سیاهی ها محو شدند و فقط یه لکه ی کوچیک مونده
دوباره گذاشتمش تو فریزر!
اینو تو تاپیک 6220 بهم گفتند انجامش دادم الان 90 درصد سیاهی ها محو شدند و فقط یه لکه ی کوچیک مونده
دوباره گذاشتمش تو فریزر!
![]()
اتفاقی از این خنده دارتر ندیده بودم
بگذریم... تجربه جالبی شد ها...![]()
خودم به شخصه روی ال سی دی تست کردم
با سشوار پشتشو داغ کردم واون لکه بزرگتر شد وبار دوم عکسشو انتخاب کردم یعنی گذاشتمش تو فریزر ولکه باندازه قبلیش برگشت .
ولی دوستانی بودند که از این روش جواب گرفتن ومشکلشون کلا حل شده.
گوشی روکه باز کرده بودم چند تا عکس گرفتم که براتون میذارم
![]()
Last edited by salamaqmehdi; 19-08-2009 at 21:44.
ال سی دی 6220 قیمت گرفتم 18-22 -30
فروشنده میگفت تو کیفیت رنگ با هم تفاوت دارن
کسی پیشنهادی نداره چیکار کنیم؟
اگه 30 تومن خرجش باشه همین الان درستش می کنم و لی این دوستمون می گه تقلبی هست و اصلی نیست !!!
جالبه انگار لکه ی گوشی شما هم سمت چب بالای صفحه هست !!!
Last edited by p30pro; 19-08-2009 at 22:43.
من فردا دارم می رم گوشی رو بدم تعمیر گاه (تو قم شرکتی چیزی سراغ ندارید ؟) اگه شرکت معتبر سراغ ندارید می برم پیش همون که ازش خریدم !!!
DariushGreat
ممنون از لینکها...ولی واسه من مثه اون مورد نیست...وقتی key gaurd رو میکشم پائین...یه مدت خطهای موازی میان و صفحه نویزیه بعد چند ثانیه درست میشه و در طول مدتی که صفحه روشنه درست کار میکنه... فکر کنم باید یه بار فلشش کنم...
خوب می خوای شما هم یه 24 ساعت بگذار توی فریز ببین شاید درست شد
ال سی دی بی کیفیت 30 تومنی رنگش خیلی مات تره و وضوح چندانی - به ویژه در زیر نور زیاد مانند تابش آفتاب - نداره
خوب یه تاکسی سوار شو بیا تهراناون وقت ببر یکی از شرکت های طرف قرارداد نوکیا. به احتمال قوی هم گوشیت یه هفته می مونه توی فهرست انتظار و بعد درستش می کنن. اگه ببری پیش اون کسی که ازش خریدی، ممکنه باهات گرون حساب کنه و صفحه نمایش اصلی رو نندازه
یه بار فلش کن. اگه مشکل کماکان باقی مونده بود، یه بار یه 24 ساعت مانند دوستان بگذار توی فریزر ببین درست می شه![]()
دوستان نمایندگی نوکیاتو قم رو پیدا کردم (رو به روی پاساژ الزهرا یه تابلوی نوکیای بزرگ هست اونجا)
رفتم اونجا گوشی رو نشون دادم گفت ال سی دی بهش فشار اومده شکسته و اون مایع ریخته تو ال سی دی با فریزر هم درست نمی شه بعد هم گوشیم رو تحویل دادم پنج شیش دقیقه ای عوض کردم تحویلم داد !! کلا 35 تومن گرفت تخفیف هم نداد هرچی التماسکردم گفت قیمت ها مون شرکتی هست و مقطوعه!!
راستی اینم بگم که رنگها تغییری نکرده مثل قبله البته واسه من بهترم شده چون قبلا یکی از پیکسل ها خراب بود و رنگ سیاه رو آبی نشون می داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)