تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 241 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

10

گیگشو این قیمت میگفت! نبابا ما که شانس نداریم.... یارو هم گفت نمبارم!

اوه چه خوب
    فکر میکرم 320 گیگش بالای 700 باشه
    پس این Q5 چرا اینقدر بیخود گرونه
    archos 7 که خیلی خیلی بهتره
    راستی اگه پول داشتی حتما اینو بگیر
    archos 5 میخای چه کنی با اون باتری افتضاح
    archos 7 با این هیکل غولش چیزی حدود 10 ساعت ویدئو پخش میکنه 40 ساعت موزیک, خیلی عالیه
    اگه archos 5 میخوای بگیری خوب همین o2 رو بگیر
    به اون ریویو abi هم اعتنا نکن
    ما میخوایم باهاش فیلم ببینیمو آهنگ رو با کیفیت توپ گوش بدیم , چیکار داریم به این که اینترفیسش خیلی خوب عمل نمیکنه

آقا راست میگیاا ... اینا چه باحالن بعضیاش خیلی خوشگلن...
    همه چی هم ساپورت میکنن

آره خیلی خوشگلن
    شاید از دور اینجوریه
    نمیدونم
    آخه عجیب ارزونن , حتی مارکای متفرقه مثل marshal یا jdx گرونتر از اینا هستن
    تازه مارکای متفرقه معمولا حافظه بالا ندارن
    نمیدونم والا , شاید 2 روزه خراب میشن که انقدر ارزونن

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره خیلی خوشگلن
    شاید از دور اینجوریه
    نمیدونم
    آخه عجیب ارزونن , حتی مارکای متفرقه مثل marshal یا jdx گرونتر از اینا هستن
    آره خیلی ارزونن.... از نزدیکم خوشگلن مگه اون همه عکس رو ندیدی! انصافا مفته 90$-100$ بدی همه چیم داره
    اینم قضیه همون گوشی چینیاس فکر کنم......

اینورا نیست؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی بچه ها امروز اتفاقی داشتم میگشتم به یه سایتی بر خوردم
    شما هم ببینین :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیه اینا که انقدر ارزونه
    اکثرا 100 دلار هستن
    فکر کنم مثل موبایل که گوشیهای چینی و ارزونقیمت دارن اینا هم یه چنین حالتی هستش
    تو ایران ازینا گیر میاد؟
    symour جان شما نمیدونی اینا چی هستن و آیا این طرفا پیدا میشه؟
    دیگه مارک متفرقه همینه دیگه ... اگه نتونن با امکانات متنوع که خیلی هاشون یا چندان بدرد نمیخورن ، یا طوری پیاده سازی شدن که انگیزه استفاده رو باقی نمیذارن و ضمنا با قیمت های ارزون (ثمره قطعات بی کیفیت ---> خرابی سریع) مصرف کننده رو جذب کنن که دیگه باید برن سراغ یه شغل دیگه ..

در مورد ارزونی ، خب البته نمی دونم شما چطوری اینا رو مقایسه می کنید ... ولی خب مثلا creative zen با اون کیفیت و اعتبار فقط 20 دلار از هر کدوم اینا در هر نوع حافظه گرونتره (چک کنید؛ مثلا نرخ های آمازون رو)
    حتی مارکای متفرقه مثل marshal یا jdx گرونتر از اینا هستن
    در مورد رابطه مقدار حافظه و متفرقه بودن: اینا هم نهایتا 8 گیگ بودن؛ درسته ؟ ... خب پس اون قاعده رو نقض نمی کنه ...
    تو این ریویو سایت anythingbutipod اومده یارو o2 رو با خاک یکسان کرده
    راست میگه؟
    کیفیت ویدئوش بگو چطوره
    این یارو که میگه چون resolution پایینی داره اصلا خوب نیست
    ولی من شنیده بودم حتی با این resolution کم از خیلی از رقیباش بهتره
    حالا البته اینطور که شما میگی کل بحث ویدئوش رو با خاک یکسانش نکرده … اصل انتقادی که وارده اینه که وقتی 4 اینچ صفحه داریم، واسه چی رفتین وضوح رو 272*480 در نظر گرفتین ؟ … این تو ذوق می زنه (بخصوص اگه از فاصله کم بخوای ببینی اش)... وگرنه بازم همونطور که گفتی از خیلی از مدلهای مشابه می تونه بهتر باشه یا حداقل رقابت کنه

4. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آره خیلی ارزونن.... از نزدیکم خوشگلن مگه اون همه عکس رو ندیدی! انصافا مفته 90$-100$ بدی همه چیم داره
    اینم قضیه همون گوشی چینیاس فکر کنم......

اینورا نیست؟

چرا عکساشو دیدم حسین جان , خیلی ظاهر فریبنده ای دارن
    بله مثل همون گوشی های چینی هستن با این تفاوت که اون گوشیها رو نمیتونی ریختشونو ببینی از بس زشتن و بدقواره, ولی اینا از pmp های معتبر هم خوشگلترن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

دیگه مارک متفرقه همینه دیگه ... اگه نتونن با امکانات متنوع که خیلی هاشون یا چندان بدرد نمیخورن ، یا طوری پیاده سازی شدن که انگیزه استفاده رو باقی نمیذارن و ضمنا با قیمت های ارزون (ثمره قطعات بی کیفیت ---> خرابی سریع) مصرف کننده رو جذب کنن که دیگه باید برن سراغ یه شغل دیگه ..

در مورد ارزونی ، خب البته نمی دونم شما چطوری اینا رو مقایسه می کنید ... ولی خب مثلا creative zen با اون کیفیت و اعتبار فقط 20 دلار از هر کدوم اینا در هر نوع حافظه گرونتره (چک کنید؛ مثلا نرخ های آمازون رو)

ممنون از شما seymour جان که وقت میزارین و جواب مارو میدین
    حرفتون کاملا متین هستش قربان ولی اینقدر ارزون ؟ اگه از پلاستیک کهنه هم استفاده کنن باز قیمتش باید بیشتر از اینا باشه
    از نظر شکل ظاهری که اصلا با zen قابل مقایسه نیستن
    داشتن صفحه بزرگ و لمسی (حالا بگذریم از اینکه جنس و کارایی خوبی ندارن ) فکر نکنم چیز کمی باشه
    همین cowon ببینین چقدر o2 رو که خیلی از d2 ضعیفتر هستش از خیلی از جهات, گرونتر از d2 میفروشه فقط چون بزرگتره( البته اگرم غیر از این باشه آدم تعجب میکنه)
    حالا درسته که شاید زود خراب بشن ولی creative هم از لحاظ ماندگاری فکر نکنم خیلی برند خوبی باشه
    تازه خیلی ها تو review همین zen گفتن که جنس بدنش خیلی ارزونقیمت به نظر میاد
    چند تا ریویو هم از همین ها تو youtube نگاه کردم , در ظاهر که چیزی کم ندارن , باطنشونو خدا میدونه که چطوریه

در مورد رابطه مقدار حافظه و متفرقه بودن: اینا هم نهایتا 8 گیگ بودن؛ درسته ؟ ... خب پس اون قاعده رو نقض نمی کنه ...
    آخه 16 گیگم داره بعضی مدلاش
    مثلا مارشال مگه 8 گیگ داره؟
    پسرخاله من 2 گیگشو گرفته با صفحه 2.5 قیمت 150 تومان
    قیافشو ببینی حالت به هم میخوره
    اینترفیسش که افتضاح
    حتی اسم آهنگهارو نشون نمیده .میزنه ترک شماره 1 2 3 ... الی آخر (خیلی جالبه )
    اینا خیلی سرتر هستن(حد اقل در ظاهر )

حالا البته اینطور که شما میگی کل بحث ویدئوش رو با خاک یکسانش نکرده … اصل انتقادی که وارده اینه که وقتی 4 اینچ صفحه داریم، واسه چی رفتین وضوح رو 272*480 در نظر گرفتین ؟ … این تو ذوق می زنه (بخصوص اگه از فاصله کم بخوای ببینی اش)... وگرنه بازم همونطور که گفتی از خیلی از مدلهای مشابه می تونه بهتر باشه یا حداقل رقابت کنه

خوب این cowon بیچاره می خواست جون عمش اینجوری قیمت پایینی واسه این دستگاه در نظر بگیره
    قربونشون برم که انقدر ارزون دادن بیرون , یه وقت ورشکست نشن طفلکیا
    نمیدونم والا. حالا واجب بود که همه چیز رو ازش کم کنن که یه چیز ارزون بدن بیرون؟ بازم که چیز گرونی از آب در اومد متاسفانه

داره خودمونی میشه freidoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لطفا از تجربه هایی که خودتون دارید یه مقایسه بین pmp های موجود در ایران بکنید که ما هم بدونیم کدوم با کیفیت تر و به صرفه تره؟ اولویت ها هم همونطور که خودتون بهتر می دونید بزرگی صفحه نمایش،کیفیت تصویر،پشتیبانی هرچه بیشتر از فرمت های مختلف،دوام باتری و البته قیمت مناسبه (لطفا قیمت های تهران رو هم بذارین)
    Last edited by freidoon; 30-01-2009 at 11:00.

اگه نباشه جاش خالی می مونه koli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

با سلام
    آیا برای فارسی سازی(نمایش متون فارسی) d2 کاری انجام گرفته یا نه هنوز؟
    متشکرم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

لطفا از تجربه هایی که خودتون دارید یه مقایسه بین pmp های موجود در ایران بکنید که ما هم بدونیم کدوم با کیفیت تر و به صرفه تره؟ اولویت ها هم همونطور که خودتون بهتر می دونید بزرگی صفحه نمایش،کیفیت تصویر،پشتیبانی هرچه بیشتر از فرمت های مختلف،دوام باتری و البته قیمت مناسبه (لطفا قیمت های تهران رو هم بذارین)
    PMP های موجود در بازار ایران ، تعدادشون به اندازه انگشتان دو دست هم نمی رسه .. که همین ها هم مال چندتا مارک محدود هستن که همگی خوب و معتبرن ... در مورد قیمت هم بهرحال PMP یعنی برو سمت 250 تومن (حداقل) و بالاتر ... الان مدلهای خوب cowon ، سیصد به بالا هستن ... ipod هم مدل کلاسیکش همون حدوده ...

اگه دنبال ساپورت فرمت های بیشتر هستی ، همین cowon مارک مناسبیه ...
    ممنون از شما seymour جان که وقت میزارین و جواب مارو میدین
    حرفتون کاملا متین هستش قربان ولی اینقدر ارزون ؟ اگه از پلاستیک کهنه هم استفاده کنن باز قیمتش باید بیشتر از اینا باشه
    از نظر شکل ظاهری که اصلا با zen قابل مقایسه نیستن
    داشتن صفحه بزرگ و لمسی (حالا بگذریم از اینکه جنس و کارایی خوبی ندارن ) فکر نکنم چیز کمی باشه
    همین cowon ببینین چقدر o2 رو که خیلی از d2 ضعیفتر هستش از خیلی از جهات, گرونتر از d2 میفروشه فقط چون بزرگتره( البته اگرم غیر از این باشه آدم تعجب میکنه)
    حالا درسته که شاید زود خراب بشن ولی creative هم از لحاظ ماندگاری فکر نکنم خیلی برند خوبی باشه
    تازه خیلی ها تو review همین zen گفتن که جنس بدنش خیلی ارزونقیمت به نظر میاد
    چند تا ریویو هم از همین ها تو youtube نگاه کردم , در ظاهر که چیزی کم ندارن , باطنشونو خدا میدونه که چطوریه
    والا دیگه دنیا همینه ، چین داره با کمترین قیمت یه محصولات ژنریکی تولید می کنه که بعضی وقتا آدم باورش نمیشه ...

creative بسیار برند خوبیه ... و ماندگار هم هست ... (من خودم خونه از بین 5-6 تا پلیرم 3 تا کریتیو دارم که بین 6 تا 3 سال عمر دارن) ... اصلا اینطور صفات مثل "ماندگار نبودن" به مارک های درجه یک نمی چسبه و اصولا هم نمی تونه پایه و اساس داشته باشه .. اگه قراره این 4 تا مارک ماندگار نباشن ، بقیه باید مارک ها باید خودکشی کنن! ...

همونی که خودت گفتی ، مَخلص کلام اینه:"ظاهرش اینطوریه و باطنش رو هم بهتره خریده بشه و ببینید" (چون من دیدم که دارم عرض می کنم)... من شاید ماهی یه دونه از این مارک های متفرقه میاد زیر دستم (همیشه یه دوستی پیدا میشه که بگه "محمد ، اینو ببین ، ماه پیش خریدمش ها ، 25 تومن !! ... نمی دونم چه مرگشه!!" ) ...
    خوب این cowon بیچاره می خواست جون عمش اینجوری قیمت پایینی واسه این دستگاه در نظر بگیره
    قربونشون برم که انقدر ارزون دادن بیرون , یه وقت ورشکست نشن طفلکیا
    نمیدونم والا. حالا واجب بود که همه چیز رو ازش کم کنن که یه چیز ارزون بدن بیرون؟ بازم که چیز گرونی از آب در اومد متاسفانه
    اینطور اشتباهات محاسباتی توی یه صنعت دقیق و ظریفی مثل تولید محصولات الکترونیک پیش میاد ... در نظر بگیرید چقدر وقت و انرژی صرف شده ، و چنین دستگاهی از چند هزار قطعه و مفهوم و ویژگی تشکیل شده ... بالاخره این وسط یه چیزی کم میاد / یه چیزی فراموش میشه ، و تبدیل میشه به نقطه ضعف ...

خیلی کم پیش میاد که یه دستگاهی تولید بشه که واقعا نشه ازش اشکال بخصوصی گرفت ، مثلا zvm از کریتیو ... (که حالا همون هم میشه چندتایی ایراد ریز ردیف کرد) ... سونی رو در نظر بگیر که با اون کیفیت کاری ، آخرش بخاطر نرم افزار درجه دوش نتونسته هیچوقت مدعی درجه یک در این زمینه باشه ... و نمونه های دیگه ...

10. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

والا دیگه دنیا همینه ، چین داره با کمترین قیمت یه محصولات ژنریکی تولید می کنه که بعضی وقتا آدم باورش نمیشه ...

creative بسیار برند خوبیه ... و ماندگار هم هست ... (من خودم خونه از بین 5-6 تا پلیرم 3 تا کریتیو دارم که بین 6 تا 3 سال عمر دارن) ... اصلا اینطور صفات مثل "ماندگار نبودن" به مارک های درجه یک نمی چسبه و اصولا هم نمی تونه پایه و اساس داشته باشه .. اگه قراره این 4 تا مارک ماندگار نباشن ، بقیه باید مارک ها باید خودکشی کنن! ...

همونی که خودت گفتی ، مَخلص کلام اینه:"ظاهرش اینطوریه و باطنش رو هم بهتره خریده بشه و ببینید" (چون من دیدم که دارم عرض می کنم)... من شاید ماهی یه دونه از این مارک های متفرقه میاد زیر دستم (همیشه یه دوستی پیدا میشه که بگه "محمد ، اینو ببین ، ماه پیش خریدمش ها ، 25 تومن !! ... نمی دونم چه مرگشه!!" ) ...

اینطور اشتباهات محاسباتی توی یه صنعت دقیق و ظریفی مثل تولید محصولات الکترونیک پیش میاد ... در نظر بگیرید چقدر وقت و انرژی صرف شده ، و چنین دستگاهی از چند هزار قطعه و مفهوم و ویژگی تشکیل شده ... بالاخره این وسط یه چیزی کم میاد / یه چیزی فراموش میشه ، و تبدیل میشه به نقطه ضعف ...

خیلی کم پیش میاد که یه دستگاهی تولید بشه که واقعا نشه ازش اشکال بخصوصی گرفت ، مثلا zvm از کریتیو ... (که حالا همون هم میشه چندتایی ایراد ریز ردیف کرد) ... سونی رو در نظر بگیر که با اون کیفیت کاری ، آخرش بخاطر نرم افزار درجه دوش نتونسته هیچوقت مدعی درجه یک در این زمینه باشه ... و نمونه های دیگه ...

ممنون seymour جان
    جواباتون خیلی تخصصی و قشنگه
    بحث کردن با شما خیلی لذت بخشه

Thanx Mate

راستش وسوسه شده بودم یکی از این متفرقه ها که صفحشم بزرگه (4.3 ) یه جوری گیر بیارم (البته اگه ایران باشه ) چون بودجم فعلا کمه
    ولی حالا که میگین انقدر اوضاشون خرابه صبر میکنم , شاید در آینده o2 بهتر بشه از لحاظ UI

راستی تو یه سایتی نوشته بود شرکت coby داره یه pmp هفت اینچ وارد بازار میکنه
    فکر کنم آمریکایی هستش این شرکت اگه اشتباه نکنم
    معتبر هست این شرکت به نظر شما؟
    قیمتش رو میگفت بیش از 200 $ هستش
    پس اینم یه چیز متفرقه هستش که انقدر ارزونه دیگه آره؟
    اگه پول خوب دستم اومدو خواستم یه چیز گرون بگیرم حتما archos 7 میگیرم. این صفحه های کوچیک منو راضی نمیکنه چیکار کنیم دیگه

دوستمون گفت 320 گیگش رو دیده 620 تومان , مفته به خدا واسه چنین جواهری , اینهمه آدم واسه اون N95 بدریخت بیش از 600 , 700 تومان دادن, این که دیگه خدای صفحه و حافظه و بدنست , یه ویدئو هم دیدم ازش سرعتش خیلی خوبه به نسبت , cowon که تو اون قیمتا هیچی نداره بخوام بگیرم جز Q5 که بیش از 400 تومان نمی ارزه به نظر من , اگه اون p5 از کره خارج میکردن خیلی خوب بود

در مورد کرییتیو هم که شما فرمودین, تعریفشو زیاد شنیدم فقط بدیش اینه که چیزی که من میخوام نداره یعنی صفحه بزرگ
    یه دونه ZVW بود که متاسفانه مثل A3 از cowon خیلی بدنه گنده ای داشت یا مثل archos 605 که با اینکه لمسی بود باز اینهمه دکمه و هیکل اضافی داشت
    خبر ندارین چیز جدیدی که به درد ما بوخوره در راه داره یا نه؟
    هرچند که creative از اون شرکتایی نیست که مثل iriver و cowon از 1 سال قبلش بلندگو دست بگیرن بگن ملت آماده باشین ما داریم فلان دستگاه رو تا 2 3 ماه دیگه با این ضاهر و این مشخصات میدیم بیرون

12. این کاربر از muhamad_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستش وسوسه شده بودم یکی از این متفرقه ها که صفحشم بزرگه (4.3 ) یه جوری گیر بیارم (البته اگه ایران باشه ) چون بودجم فعلا کمه
    ولی حالا که میگین انقدر اوضاشون خرابه صبر میکنم , شاید در آینده o2 بهتر بشه از لحاظ UI
    کسی چه می دونه؟ .. شاید هم خریدی و از o2 و zvm و ipod هم راضی تر بودی !! ... باور کن پیش میاد ... من یه zling studio بهم هدیه داده شد، توی همین تیپی بود که شما الان کنجکاوش شدی: صفحه نمایش بزرگ/ قابلیت video in !! / صفحه 3.6 اینچ / ارزون قیمت ... یعنی قیمتش 120 تومن بود (مثلا 1.5 سال پیش) ... اصلا واسه ام قابل تحمل نبود ... ولی اونی که بعدا بهش فروختم (80 تومن!) ، هنوزم داردش و ظاهرا راضیه !! ... اصلا قشنگی دنیا هم به همینه ...
    راستی تو یه سایتی نوشته بود شرکت coby داره یه pmp هفت اینچ وارد بازار میکنه
    فکر کنم آمریکایی هستش این شرکت اگه اشتباه نکنم
    معتبر هست این شرکت به نظر شما؟
    قیمتش رو میگفت بیش از 200 $ هستش
    پس اینم یه چیز متفرقه هستش که انقدر ارزونه دیگه آره؟
    امریکاییه ، اما درجه دوئه ... متفرقه نیست ... چون حداقل جد و آبادش مشخصه و از زیر بوته نیست ! ...

اینی که میگی pmp یه؟ ... دقیقا مدلش چیه ؟ ... به نظرم یه کلکی تو کاره ! ...
    خبر ندارین چیز جدیدی که به درد ما بوخوره در راه داره یا نه؟
    نه - دیگه هر چی هست همیناس که قبلا، اینجا یا تاپیک های دیگه بحثش رو کردیم ... کل توی بخش mp3 player این فوروم در مورد PMP ها خوب بحث کرده ایم ... این کم پیش میاد در جاهای دیگه ... و من راضی ام ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •