والا دیگه دنیا همینه ، چین داره با کمترین قیمت یه محصولات
ژنریکی تولید می کنه که بعضی وقتا آدم باورش نمیشه ...
creative بسیار برند خوبیه ... و ماندگار هم هست ... (من خودم خونه از بین 5-6 تا پلیرم 3 تا کریتیو دارم که بین 6 تا 3 سال عمر دارن) ... اصلا اینطور صفات مثل "ماندگار نبودن" به مارک های درجه یک نمی چسبه و اصولا هم نمی تونه پایه و اساس داشته باشه .. اگه قراره این 4 تا مارک ماندگار نباشن ، بقیه باید مارک ها باید خودکشی کنن! ...
همونی که خودت گفتی ، مَخلص کلام اینه:"ظاهرش اینطوریه و باطنش رو هم بهتره خریده بشه و ببینید" (چون من دیدم که دارم عرض می کنم)... من شاید ماهی یه دونه از این مارک های متفرقه میاد زیر دستم (همیشه یه دوستی پیدا میشه که بگه "محمد ، اینو ببین ، ماه پیش خریدمش ها ، 25 تومن !!

... نمی دونم چه مرگشه!!" ) ...
اینطور اشتباهات محاسباتی توی یه صنعت دقیق و ظریفی مثل تولید محصولات الکترونیک پیش میاد ... در نظر بگیرید چقدر وقت و انرژی صرف شده ، و چنین دستگاهی از چند هزار قطعه و مفهوم و ویژگی تشکیل شده ... بالاخره این وسط یه چیزی کم میاد / یه چیزی فراموش میشه ، و تبدیل میشه به نقطه ضعف ...
خیلی کم پیش میاد که یه دستگاهی تولید بشه که واقعا نشه ازش اشکال بخصوصی گرفت ، مثلا
zvm از کریتیو ... (که حالا همون هم میشه چندتایی ایراد ریز ردیف کرد) ...
سونی رو در نظر بگیر که با اون کیفیت کاری ، آخرش بخاطر نرم افزار درجه دوش نتونسته هیچوقت مدعی درجه یک در این زمینه باشه

... و نمونه های دیگه ...