حالا ما نفهمیدیم امین جان شما میگی عکسای کدوم بهتر بود؟؟؟عکس مقایسه ی دوربین ان82 با ان96
حالا ما نفهمیدیم امین جان شما میگی عکسای کدوم بهتر بود؟؟؟عکس مقایسه ی دوربین ان82 با ان96
این هم از عکسها که قولشون رو داده بودم!خدا شاهده هر دو گوشی رو اتوماتیک بودند و هیچ دستی در کیفیت عکسها نبردم!همچنین نهایت سعیم رو کردم که از زاویه ای برابر و کاملا یکسان عکس بگیرم!این هم از عکسها:
عکس اول متعلق به نوکیا ان96:
عکس دوم متعلق به نوکیا ان82:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظر شخصی خودم با اینکه دوست داشتم ان96 برتر باشه چون قرار بود مثلا شاه نوکیا باشه ولی ان82 به نظر من شفافتر و طبیعی تر گرفته و در فوکوس نیز موفق تر بوده!کلا دوربین ان96 قبلا هم گفته شده بود که از ان95 8 گیگ هم ضعیف تر بوده در بعضی موارد و این همش به سیاست نوکیا در فروش بقیه ی گوشیهاش مانند همین ان82 و ان95 8 گیگ برمیگرده!قربان شما!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لازم به توضیحه که اون سیاهی پایین متعلق به عکس ان96 مربوط میشه به اون پایه ای که برای جلوگیری از دزدی گوشی مورد نمایش از فروشگاه به گوشی چسبانده بودند و متاسفانه مقداری از جلوی لنز دوربین رو گرفته بود!!همچنین توی اون تابلو که ازش عکس گرفتم 2 تا قیمت از قیمتهای ان96 رو در هند به همراه مشخصاتش میبینید!قیمتی که این فروشگاه میداد گرونتر از بیرون بود و در بازار بیرون تا 30 هزار روپیه هم میشه گوشی رو خرید!30000 روپیه معادل تقریبا 650000 هزار تومن میشه البته با گارانتی اصلی نوکیا و 3 ماه gps رایگان!
سلام
الان به یکی از دوستانم توی جمهوری زنگ زدم گفت n96 اصل فنلاند هم رسید
این یکی n96 navigator هستش که جعبه اش هم با این چینی ها فرق میکنه
قیمت چینی بدون گارانتی 650000 تومن
قیمت فنلاند 710000navigator تومن
امیدوارم این سری اشکالات کمتری داشته باشه
n96 navigator ؟
تا حالا نشنیدم.
توی اینترنت هم سرچ کردم چیزی در موردش نبود.
من که حدس میزنم گوشی خودم فنلاندی باشه.(مگر اینکه خلافش ثابت بشه)
هیچ جوری نمیشه به فروشنده ها اعتماد کرد.
منم ندیدم اما میگه هست تازه اومده
من خواستم هفته پیش بخرم گفت فعلا نخر همه چینی چه با لیبل چه بدون لیبل
اما امروز گفت تازه یک روزه اومده آخه میگه جعبش هم فرق میکنه ???!
واقعا عالی بود.دستت درد نکنه.
اول از همه بگم که توی firmware جدید روی مشکل کیفیت و فوکوس عکس ها کار شده.
کاش ورژن گوشی هم نگاه میکردی ببینی جدیده یا نه.
توی این لینک خبر مربوط به N96 رو بخون.نوشته چه اصلاحاتی انجام شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بین این دو عکس همونطور که گفتی N82 از سوژه (اون تابلو) بهتر عکس انداخته.در حقیقت N96 اشتباه فوکوس کرده.شاید به خاطر همون جسم سیاه رنگیه که گفتی جلوی دوربین بوده.
اگر به اون پایه سیاه رنگ که سمت چپ عکس هست دقت کنی میبینی که N96 اون رو واضحتر انداخته که نشون میده روی محدوده نزدیکتری از سوژه فوکوس کرده.
از فوکوس هم که بگذریم رنگ ها هم در N96 بیشتر خودشون رو نشون میدن.اما شفافیت تصویر در n82 باعث شده که در کل عکس بهتری رو بندازه.
Last edited by mstf666; 10-11-2008 at 22:02.
اینم چند تا عکس از شرایط مختلف که توی گوشیم بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان تقریبا مطمئن شدم گوشیم فنلاندی هستش.
از این سایت:
بچه ها لیبل جعبه ان96 گوشی من زیرش برچسب خالی یه لیبل دیگه خورده !!این عجیب نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)