چه جالب شوخی میکنی شما. بعد از این همه تذکر مدیرا نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن به شوخی هم که شده بیان حرف با ارزششون رو بزنن.
میدونم که الان من جواب شما رو بدم همه میان گیر میدن که دارم بحث رو شروع میکن. ولی من که شوخی تو حرفای شما ندیدم.
جوابت رو هم میدم که دیگه به شوخی نیای این چیزا رو بگی. و یاد بگیری وسط تاپیک بازی جای این بحث ها نیست.
خیلی جالبه که همه 360 دارا اون قدر با درایت هستن که این سوال رو نمیکنن و همه pc gamer ها هم حتما 1 مشت اسکل که بلد نیستن برن تاریخ انتشار بازی از گیم اسپات یا ویکی پدیا یا IGN رو چک کنن.
این هم 1 سوال به قول سعید اسپم بازیه چون نمیدونم چی ازشون کم میشه 1 سر برن سایت ویکی پدیا.
جالبه که من pc gamer هست ولی این سوال ها رو 1 بار هم نپرسیدم همینطور هم خیلیای دیگه.
این سوالت خیلی قشنگه. نمیدونم این سوال جز اسپم چی میتونه باشه. به جز 1 بازی که دان میکنن و ندونن چجوری اکسترکت کنن و . . .
این سوال ها هم که همه 1 معنی رو میده.
اگه از 1 شرکت بازی درست مثل سرزمین بازی رو بخرن هیچ مشکلی نخواهند داشت.
اگه هم کرک مشکلی داشته باشه یه سر میتونن به سایت Game copy world بزنن.
این هم بر میگرده به شرکتی که بازی رو ازش تهیه کردن.ایشالا وقتی مدیر شدی حتما این ایده رو پیاده کن. مطمئن باش استقبال میشه.
در کل اگه میبینین اینا همه به خاطر زیاد شدن پستشونه یا بلد نبودن سرچ.
اگه ما توی این فروم جمع شدیم واسه اینه که هم 1 چیزی یاد بگیریم هم 1 چیزی یاد بدیم.
نه اینکه اگه سوال بپرسه بیایم گیر بدیم و . . .
دلیل اینکه همه دارن سعی میکنن بخش کنسول رو جدا کنن همش همینه.
انتقادات قشنگتون رو هم میتونین تو قسمت انتقادات مطرح کنین یا توی گروه Consol vs PC .
موفق باشید.