تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 200 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1996

نام تاپيک: Batman: Arkham Asylum

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

چه جالب شوخی میکنی شما. بعد از این همه تذکر مدیرا نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن به شوخی هم که شده بیان حرف با ارزششون رو بزنن.
    میدونم که الان من جواب شما رو بدم همه میان گیر میدن که دارم بحث رو شروع میکن. ولی من که شوخی تو حرفای شما ندیدم.
    جوابت رو هم میدم که دیگه به شوخی نیای این چیزا رو بگی. و یاد بگیری وسط تاپیک بازی جای این بحث ها نیست.
    خیلی جالبه که همه 360 دارا اون قدر با درایت هستن که این سوال رو نمیکنن و همه pc gamer ها هم حتما 1 مشت اسکل که بلد نیستن برن تاریخ انتشار بازی از گیم اسپات یا ویکی پدیا یا IGN رو چک کنن.
    این هم 1 سوال به قول سعید اسپم بازیه چون نمیدونم چی ازشون کم میشه 1 سر برن سایت ویکی پدیا.
    جالبه که من pc gamer هست ولی این سوال ها رو 1 بار هم نپرسیدم همینطور هم خیلیای دیگه.
    این سوالت خیلی قشنگه. نمیدونم این سوال جز اسپم چی میتونه باشه. به جز 1 بازی که دان میکنن و ندونن چجوری اکسترکت کنن و . . .
    این سوال ها هم که همه 1 معنی رو میده.
    اگه از 1 شرکت بازی درست مثل سرزمین بازی رو بخرن هیچ مشکلی نخواهند داشت.
    اگه هم کرک مشکلی داشته باشه یه سر میتونن به سایت Game copy world بزنن.
    این هم بر میگرده به شرکتی که بازی رو ازش تهیه کردن.ایشالا وقتی مدیر شدی حتما این ایده رو پیاده کن. مطمئن باش استقبال میشه.

در کل اگه میبینین اینا همه به خاطر زیاد شدن پستشونه یا بلد نبودن سرچ.
    اگه ما توی این فروم جمع شدیم واسه اینه که هم 1 چیزی یاد بگیریم هم 1 چیزی یاد بدیم.
    نه اینکه اگه سوال بپرسه بیایم گیر بدیم و . . .
    دلیل اینکه همه دارن سعی میکنن بخش کنسول رو جدا کنن همش همینه.
    انتقادات قشنگتون رو هم میتونین تو قسمت انتقادات مطرح کنین یا توی گروه Consol vs PC .
    موفق باشید.
    1.من قصد توهین نداشتم
    2.ولی نفهمیدم شما جواب کیو داری میدی ؟
    اینایی که نوشتی راه حل بود واسه ملت .
    3. منظورتونو از اسپم نمیفهمم .
    من اسپم میدم یا بقیه . شما همین صفحه رو بخون ببین کدوم پستش به بازی ربط داره ...
    من 3 ساله اینجا عضوم و با اینکه هر روز سر میزنم کلا 1200 پست بیشتر ندادم پس مطمئن باش قصدم اسپم نیست یعنی اصلا علاقه ای به پست دادنم حتی ندارم وگرنه منم الان مثل شما n تا ستاره داشتم
    من اومدم یه چیزی گفتم تازه اونم به شوخی که بعضیا که پست الکی میدن به خودشون بیان حداقل یکم خجالت بکشن شما چرا به خودت گرفتی ؟

جدیدا نمیدونم چی شده هر چی میگی به 1 نفر بر می خوره ، قبلا میومدیم 1000 تا حرف میزدیم کلی می خندیدیم و دوست و رفیق پیدا میکردیم ولی الآن نمیدونم چه اتفاقی افتاده که همه تو سر و کله هم میزنن .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

Batman -AA ورژن PC تو فروشگاه p30World عرضه میشه.

3. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

1.من قصد توهین نداشتم
    2.ولی نفهمیدم شما جواب کیو داری میدی ؟
    اینایی که نوشتی راه حل بود واسه ملت .
    3. منظورتونو از اسپم نمیفهمم .
    من اسپم میدم یا بقیه . شما همین صفحه رو بخون ببین کدوم پستش به بازی ربط داره ...
    من 3 ساله اینجا عضوم و با اینکه هر روز سر میزنم کلا 1200 پست بیشتر ندادم پس مطمئن باش قصدم اسپم نیست یعنی اصلا علاقه ای به پست دادنم حتی ندارم وگرنه منم الان مثل شما n تا ستاره داشتم
    من اومدم یه چیزی گفتم تازه اونم به شوخی که بعضیا که پست الکی میدن به خودشون بیان حداقل یکم خجالت بکشن شما چرا به خودت گرفتی ؟

جدیدا نمیدونم چی شده هر چی میگی به 1 نفر بر می خوره ، قبلا میومدیم 1000 تا حرف میزدیم کلی می خندیدیم و دوست و رفیق پیدا میکردیم ولی الآن نمیدونم چه اتفاقی افتاده که همه تو سر و کله هم میزنن .
    منم دارم راه حل ها رو برای شما شرح میدم که نگی pc gamer ها اینجورین.
    من فقط میخوام به شما بفهمونم که اینا مشکل از pc نیستو مشکل از کاربرای pc یه.
    مگه من یا خیلیای دیگه که سوال نمیکنیم ابر رایانه داریم؟؟؟
    مثل شما n تا ستاره داشتم
    شما خوبه که دلت رو به این ستاره ها خوش کردی. اگه کسی بخواد پست مفید بده حتی اگه 1 تازه وارد هم باشه قابل احترامه.
    شما که داری خودت بحث رو بدتر میکنی. نمیدونم والا کجای حرفاتون شباهتی به شوخی داشت.
    اگه میخواین بحث رو بخوابونین خیلی راحت بیاین بگین این بحث ها رو توی ایت تاپیک نکنین نه که با 1 کنایه شیرین بیاین کاری کنین که منم از روی اجبار بیام جواب شما رو بدم.
    اگه با هر حرفت میبینی به 1 نفر بر میخوره توی حرفای خودت دنبال مشکل بگرد.
    دیگه هم بیخیال این بحث ها شیم بهتره.
    منم دیگه در این رابطه پست نمیدم تا تاپیک نابود نشه.
    موفق باشید.

5. 2 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    افلاین بازا دیشب بازی دانلود شد و امشب هم ادامش دانلود میشه اگه ok بشه فردا میشه بازی کرد. دوستانی که تو کار آفلاین هستن از دست ندن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamedchtsz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    معدن زر

پيش فرض

بله، اما در کشورهایی مثل ایران و کشورهای آسیایی این دزدی بسیار بیشتر اتفاق می افته... شما فکر میکنی رایت کردن بازی های X360 برای همه اینقدر ساده است؟ همین مساله ی به ظاهر ساده رو خیلی از دوستان خارجی حتی نمیدونن که بازی چطور باید ایمیج گرفته بشه و رو دیسک رایت بشه.. که کاملاً هم طبیعیه و نشان از نادانی و دانش کم نیست. در اونطرف معنای «حمایت کردن از سازنده» رو میدونند.مثال میزنم... دیروز داشتم با یکی از دوستانم که آمریکایی هست صحبت از Arkham Asylum میکردیم که ایشون به من گفت دموی بازی رو دانلود کرده و حالا به هر دلیلی از بازی خوشش نیومده و نمیخواد 55 دلار برای بازی پول بده!. خیلی راحت!. فکر میکنی دانلود کردن بازی برای اونا کاری داره؟!.
    خواهشاً بحث رو ادامه ندید.
    ممنون
    دوست من دلیل اینکه کپی غیر قانونی در امریکا و اروپا کمتر وجود داره وجود قانون کپی رایت و جریمه سنگینیه که برای کپی غیر قانونی در نظر گرفته می شه. به این خبر توجه کن:

"قاضی دادگاه پرونده دانلود غیر قانونی موسیقی ، جوئل تنن باوم متهم را که دانشجوی کالج بوستون بود به میزان 675 هزار دلار جریمه نقدی، به خاطر دریافت غیر قانونی 30 آهنگ برای او تعیین کرد. این جریمه یعنی به ازای هریک از ترانه ها ، وی 22500 دلار (چیزی حدود 22 میلیون تومان) جریمه شده است.
    این جریمه در مقابل با جریمه ای که برای جیمی توماس راست، در اوایل سال جاری میلادی تعیین شد بسیار کمتر است. گفتنی است جیمی برای هر ترانه مبلغ 80 هزار دلار جریمه پرداخت کرد..."

در ابتدای تمام فیلم هایی که از کمپانی های هالیوودی بیرون میاد اخطاری مبنی بر جریمه نقدی برای کپی کننده های غیر قانونی وجود داره طوری که در ازای تنها یه نسخه کپی از یک فیلم مبلغ 250 هزار دلار جریمه در نظر گرفته شده.مسلما چنین قوانین سفت و سختی برای صنعت بازی و نرم افزار هم وجود داره.

شما می گی:"در اونطرف معنای «حمایت کردن از سازنده» رو میدونند."خود شما تا حالا چندین آهنگ رو گوش دادی و فیلم رو تماشا کردی و بازی رو بازی کردی و نرم افزار رو استفاده کردی بدون اینکه پولش رو پرداخته باشی؟ اگر خیلی دغدغه حمایت از سازنده داشتی می تونستی به دوست امریکاییت بگی ازون طرف برات تهیه کنه و بفرسته.

اما به نظر شما آیا برای یک گروه چندین نفره فوق حرفه ای که چند سال رو صرف ساخت یه بازی می کنن کار سختیه که قفلی روی بازی بذارن که قابل تکثیر نباشه؟ در حالی که شرکت های داخلی این کار رو به سهولت انجام می دن!
    خب در کشور خودشون که چنین قوانین سفت و سختی وجود داره. نکبتش هم به ایران و امثالش می رسه. اگه نبود همین انبوه بازی های کپی با قیمت 2000 تومان در بازار، الان برای بازی شمشیر نادر و سرزمین گمشده با قیمت 5000 تومان سر و دست می شکوندیم. فکر می کنید چرا چین به فکر ساختن سیستم عامل ملی افتاده؟ احتمالا از پوسته ویندوز هفت مایکروسافت خوشش نمیاد!؟
    اینجاست که باید در مورد این قضیه عمیق تر فکر کرد...

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

داریم از بحث اصلی خارج میشیم . جای این حرفا که اینجا نیست .
    من تو پست قبلیم گفتم که دانلود کردم حجمش هم 8.67 بود همراه با دوتا کرک . تو پوشه نصب یه پوشه بود به اسم کرک بعد که رفتم توش 2تا پوشه یکی به اسم کرک خالی یکی به اسم کرک تیمارستان آرخام . اولیه حجمش 10مگ و دومیه 59مگ بود ، با هردو هم بازی باز میشه . البته قبل از کرک تست نکردم ببینم اصلا نیازی به کرک داره یا نه . فقط نصبش حدود 30 دقیقه طول کشید با نصب فیزیک و دایرکت ایکس9 .
    الان اونجای بازی هستم که دوتا یارو به صندلی بسته شدند بعد از نجات اونا از تو کانال میرم تو اتاق اما درش اینگار قفله ، راه رو پیدا نمیکنم . البته تلاشی هم نکردم و از بازی بیرون اومدم . به نظرم این نمیتونه دمو باشه .
    افلاین بازا دیشب بازی دانلود شد و امشب هم ادامش دانلود میشه اگه ok بشه فردا میشه بازی کرد. دوستانی که تو کار آفلاین هستن از دست ندن.
    والا تو همه جای پی سی ورلد نوشتن 25 شهریور میاد اما نمیدونم من چیو دانلود کردم و چی شد ، اما تو شبکه آفلاین دیگه چطوری پیداش شد ؟
    Last edited by شـیـفــو; 04-09-2009 at 22:27.

9. 2 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

اگه با هر حرفت میبینی به 1 نفر بر میخوره توی حرفای خودت دنبال مشکل بگرد.
    .
    من منظوری نداشتم
    شما بدترین برداشت رو از حرفای من کردی .
    به هر حال موفق باشی

داریم از بحث اصلی خارج میشیم . جای این حرفا که اینجا نیست .
    من تو پست قبلیم گفتم که دانلود کردم حجمش هم 8.67 بود همراه با دوتا کرک . تو پوشه نصب یه پوشه بود به اسم کرک بعد که رفتم توش 2تا پوشه یکی به اسم کرک خالی یکی به اسم کرک تیمارستان آرخام . اولیه حجمش 10مگ و دومیه 59مگ بود ، با هردو هم بازی باز میشه . البته قبل از کرک تست نکردم ببینم اصلا نیازی به کرک داره یا نه . فقط نصبش حدود 30 دقیقه طول کشید با نصب فیزیک و دایرکت ایکس9 .
    الان اونجای بازی هستم که دوتا یارو به صندلی بسته شدند بعد از نجات اونا از تو کانال میرم تو اتاق اما درش اینگار قفله ، راه رو پیدا نمیکنم . البته تلاشی هم نکردم و از بازی بیرون اومدم . به نظرم این نمیتونه دمو باشه .

والا تو همه جای پی سی ورلد نوشتن 25 شهریور میاد اما نمیدونم من چیو دانلود کردم و چی شد ، اما تو شبکه آفلاین دیگه چطوری پیداش شد ؟
    این کاملا قبلابیه حجمش باید 8 و خورده ای گیگ باشه نه 7 گیگ .
    سلام
    من جای شما بودم این چند روز رو هم صبر می کردم .
    می ترسم این همه زحمت می کشید آخرش یه چیزی مثل Assassins creed بشه که وقتی اومده بود نصف بازی اجرا نمیشد و مجبور شدیم صبر کنیم تا نسخه ی نهایی بیاد .
    Last edited by Alireza.M67; 04-09-2009 at 22:52.

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

من هم دارم الان با آفلاین دانلود میکنم
    مثل اینکه نسخه کامل بازی تو اروپا عرضه شده(28 آگوست) و این همون نسخه هست که پخش شده .

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

دوستان خواهشا تعصبات بی مورد رو کنار بذارن...
    من دوتا چیزو درک نمیکنم:
    1- تنفر پی سی گیمرها از کنسول بازها
    2- تنفر کنسول بازا از پی سی بازا

مثل بچه ها میمونیم که وقتی پدر مادرا به داداش یا خواهرمون توجه بیشتری میکنن بهانه میگیریم: دی
    اگر یه پی سی گیمر حسرت به دل بازی کردن متال گیر یا گیرز آف وار یا فاینال فانتزی یا فایت نایت راند یا فورزا یا جی تی آر میمونه عوضش یه کنسول باز ممکنه بدون اینکه حتی یه بار استار کرفت یا وارکرفت رو تجربه کرده باشه از دنیا بره!
    اگر یه وقت یه بازی زودتر یا فقط واسه یه پلتفرم خاص عرضه بشه دفعه بعد ممکنه این قضیه برعکس باشه و تا بوده هم همین بوده و کاریش هم نمیشه کرد. اگر شما الان رو میبینید و فکر میکنید با اومدن این دوتا کنسول اوضاع اینطوری شده اشتباه میکنید. از زمانیکه اولین کنسول اومد این دعواها بوده اما اون موقع هم اطلاعات کم بود هم اینکه فروم نبود و ملت تو کوچه تو سر و کله هم میزدن.

میدونید که همیشه از بحث استقبال میکنم و تا زمانیکه قانون و اخلاق رو زیر پا نذارید جلوتون رو نمیگیرم. اما حالا بحث رو به بیراهه بردید. خیلی خوشحال میشدم که به جای این بحثها ویدئو یا اسکرین شات یا مطالب مقایسه ای تخصصی و بدون جانب داری قرار میدادید.

خواهشم اینه که این بحث رو همینجا تموم کنید تا دوستان دیگه که به این تاپیک میان تا مشکلاتشون رو مطرح کنن با مشکل مواجه نشن.
    الان که گروه های اجتماعی هستن پیشنهاد میکنم اینجور کل کل هارو که البته اگر به قصد ضایع کردن طرف مقابل نباشه اونجا انجام بدید تا هم تخلیه شده باشید و هم اینکه 4تاچیز شما به طرف مقابل بفهمونید و 4تاچیزم شما یاد بگیرید.(منم بدم نمیاد بیام ببحثمتون: دی)

ممنون از توجهتون
    +
    اگر انتقادی نسبت به پست بنده داشتید میتونید توی پروفایلم مطرح کنید.

13. 5 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

من هم دارم الان با آفلاین دانلود میکنم
    مثل اینکه نسخه کامل بازی تو اروپا عرضه شده(28 آگوست) و این همون نسخه هست که پخش شده .
    حجمش چقدره ؟ میخوام ببینم اونی که من دانلود کردم درسته یا نه .
    فرق بین کرک 10 مگی با 59 مگی رو هم فهمیدم . کرک 10مگی رو که میذاریم وقتی رو آیکون بازی کلیک میکنیم بعد از چند ثانیه وارد میشه و موقع نشون دادن آرم سازنده ایدوز و انویدیا و ... اگر اینتر رو بزنیم کنارگذاری ( Skip ) میشن اما با کرک 59مگی موقع ورود به بازی عکس :

میاد و اون آرم های اول بازی رو نمیشه بزنیم بره و نوشته های چینی به بازی اضافه میشه ، نه اینکه بهم بریزه ها ، قشنگ چینی میشه و فکر کنم چینی هم راهنمائی میکنه .
    Last edited by شـیـفــو; 05-09-2009 at 07:53.

15. 2 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •