چيزه جالبيه...دستتو ميزاري رو جوي استيك و فقط با لمس (نه فشار) كردن در جهت عقربه هاي ساعت يا برعكس ميچرخوني بعد تو منو ها حركت ميكني...سرعت عمل رو خيلي بيشتر ميكنه...![]()
چيزه جالبيه...دستتو ميزاري رو جوي استيك و فقط با لمس (نه فشار) كردن در جهت عقربه هاي ساعت يا برعكس ميچرخوني بعد تو منو ها حركت ميكني...سرعت عمل رو خيلي بيشتر ميكنه...![]()
سلام.فاصله کانونی دوربین n85 حدود 5.45 است این توسایت نوکیا هم نوشته!!!
یه نگاه دیگه به نوشته کنار دوربین گوشیت بنداز![]()
450 تومن .... بدون گارانتی
شرمنده ، اشتباه تایپی بود!
اول بگم که اصلأ دوست ندارم که سوتفاهم پیش بیاد و یا کار به کل کل بکشه
1_که مورد تأییده
2_دکمه های 82 بحث بر انگیز ترین جای این گوشی هست که خوده صاحب ن82 هم اعتراف کرد مال من بهتره!!! کلأ دکمه های ن85 نرم و راحت هستند و غیر قابل مقایسه به نمونه ی ن82
3_من که گفتم کلأ دوربینش از ن82 ضغیف تره . ان چه عیان است ، چه حاجت به بیان است!!!!
اما باید گفت که با ن82 در محیط تاریک اصلأ نمی شه فیلم گرفت ، ولی با ن85 می شه و فلاش این گوشی هم بسیار نیرومندتر از ن95 هست.
4_من تا حالا بدون مشکل بازی کردم!!! البته مطمئنأ با چیپ کیفیت بالاتر می ره . ولی من با هم مقایسشون نکردم که بینم کدوم سریع تره. فقط می تونم بگم که کیفیت ن85 در بازی مناسبه. البته اگه قرار باشه این قدر سخت گیر باشیم ، من هم باید بگم که بازی کردن با صفحه نمایش 2.6 و نوع oled بسیار لذت بخش تره!!!!
5_فعلأ هک نمی شه . البته دست نوکیا درد نکنه ، 2 تا لایسنس 1 ساله مجانی همراه با گوشی داده!!! تا سال دیگه هم خدا بزرگه!!!در ضمن این نسخه ، بهبود های قابل تجهی پیدا کرده ، مثلأ 3 دکمه شدن بخش کنترل که کار با گوشی رو راحت تر کرده
6_هم نیاز به توضیح نداره!!!
7_کلأ چیپ ن82 ضعیفه و همون موقع که گوشی اومده بود ، یکی از نقاط ضعفش رو پایین تر بودن سرعت اتصال به ماهواره اش که کمتر از حد متوسط بود می دونستن .
8_هیچ نظری ندارم ، .... چون می دونم که نظر بدم یک جنجال راه می افته!!!!!!![]()
Last edited by alborz_k; 08-12-2008 at 21:23.
سلام. دوستان من ديروز علادين بودم:
1. همشون چيني بود.
2. همه جا قيمتش 465 تومن بود.
خب دوستان بالاخره از شر این گوشی راحت شدم ولی به چه قیمتی!
به قیمتی که امروز علاالدین شده بود 420 نوش..!
با یه e71 عوضش کردم 25 تومن سر دادم(گارانتی نیا داره با کیبورد فارسی)
در آخر نصیحت واسه همه دوستانی که میخوان بخرن دارم اونم اینه که اگه از گوشی خوب مراقبت میکنن و از دستشون نمیفته هیچوقت این گوشی رو بخرن.با این روند افت قیمتی بعید نیست به 320 30 تومنم برسه تو مدت کوتاه.من خودم 7 روز پیش خریدم 480 فکر کنید چقدر ضرر دادم روش.
ایرادی که خیلی عذابم میداد لق بودن کشوش از همون اول کار نکردنش بود.
در مورد چیپ بگم
یونس جان یه بازی گلوبال ریسر رو دو نسخه با چیپ و بدون چیپ رو گذاشته بودن من هر دو نسخه رو نصب کردم:
با چیپ سرعتش 5 فرم در ثانیه بزور بود و غیر ممکن بود بازی کردم
بدون چیپ سرعتش رو حدود 20 25 فرم بر ثانیه بود
کیپدش به عقیده من معمولیه.نه خیلی راحته نه خیلی سخت
در مورد نوی ویل:دقیقا کپی برداری از روی گلید تاچ آیپاد حساب میشه.کار کردن باهاش لذت بخشه ولی نمیدونم چرا فقط تو منو و موزیک پلیر و گالری کار میکنه و هیچ جای دیگه ایی عمل نمیکنه!
Last edited by Raptor 2009; 09-12-2008 at 00:40.
چیز مزخرفیه در برابر آی پاد ها ... خیلی باید زیادی لمس کنی تا کار کنه![]()
خب اینکه معلومه هر گوشی که تازه میاد اولش افت قیمت زیادی داره. اول که قیمتش 580 اینا بود! تو یک هفته 100 تومان ارزون شد. اگه کسی چیز جدید میخواد باید بیخیال ایناش بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)