پیشنهاد من به شما اینه که اول اخرین درایور کارت رو دانلود و نصب کنید و سپس اخرین اپدیت دایرکت ایکس رو نصب کنید.
پیشنهاد من به شما اینه که اول اخرین درایور کارت رو دانلود و نصب کنید و سپس اخرین اپدیت دایرکت ایکس رو نصب کنید.
من فکر کردم گرافیکت پایینه
پس فقط میمونه از ویندوز
اگه مطمعنی بازیت درسته
یه بک اپ از SAVE GAME بگیر و عوض کن
دوستان توی اون مرحله کره!!!
من اون دو تا نوار را مزنم نابود میکنم و میخوام بدونم بعد از اون باید روی کره و یک چیز کپسول مانند را یک کاری کنم!!!
بهتر جا کجاست روی کره وایستم؟؟؟
اخرین درایو کارت گرافیک نصبه ولی برای directx از کجا گیر بیارم ؟؟؟
فکر کنم ویندوز مشکل داره چون تو برنامه های دیگه هم گیر میکنه و error میده
اگه نمیتونی دان کنی میتونی از تو بازیهای جدید پیدا کنی
زیاد هم تاثیر نداره
ببین دو تا کره دیگه هم پشته
باید از کره بری اونور
برم اونور؟؟باید از کره بری اونور
یعنی اون سمت دیگش!!!برم ببینم چی کار میتونم بکنم!!
اقا من یه جا گیر کردم
اونجا که میره روی بدنه سفینه ولی دو قدم که راه میرم همه جا انگار مین گذاشته باشن منفجر میشه و بعد فورا" میمیره
چکار باید بکنم
فکر کنم تو چپتر 4 یا 5 باشه
همونجا که میره تو سفینه و با اون سیاهه ملاقات میکنه الان دقیق یادم نیست . ولی وقتی ماموریتها رو انجام میدم به یه جا میرسم که از اون در از سفینه میزه بیرون یعنی رو بدنه سفینه در فضای باز قرار میگیره چند قدم که جلو میره همه جا منفجر میشه و بلافاصله میمیره
سلام
چپتر 5 هست ... بعد از اینکه وارد خلا شدی سریع حرکت کن. اگه دقت کنی میبینی که روبرو چند تا مانع فلزی هست که باید پشت اونا چند لحظه صبر کنی تا و بعد دوباره مسیر رو ادامه بدی. همینطوری تا آخر مسیر حرکت کن.
اره
همونطوری که گفتم دو تا گوی چرخان اون طرف هستش راستی روی کره هم باید یه کپسول بزنی داخل
پشت گوی
بیرون
فضای باز
دوستان من یه مشکل عجیب دارم با این بازی
وقتی وارد بازی میشم دوربین که با موس کنترل میشه یک سره دوره سره بازیکن میچرخه و وقتی با موس میارمش پایین دوباره میره بالا و دور خودش میچرخه
سیستم من هم
vga 8800 gt
cpu 7300 2.66
ram 2gb 1066
ویندوز xp sp2 و آخرین ورژن کارت گرافیک رو هم از سایت nvidia گرفتم , directx هم 9c هست
همین نسخه ای که دارم رو روی یک نوت بوک دل ریختم مشکل نداشت
بازی رو هم 3 بار پاک کردم و دوباره ریختم ولی بازم دوربین بازی قاطی میکنه
میگید مشکل از چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)