دوستان با تجربه و حرفه اي ميگن اومده
من نمیگم کلا 7 نیومده . ورژن Windows 7 Build 7600 آخریشه و RTM هنوز نیومده .
آقا جان همه دارن 7600 رو دانلود میکنن..............شمام دانلود کن حالشو ببر
این مایکروسافت کی راست گفته که این دومین بارش باشه
اینم لینک تورنت خدمت شما:
همه هم راضین.............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا از سایتهای خودی که هر 100 سال یکبار آپدیت میشن مطلب نذارید.
من از این ناراحتم که کاربرای بیچاره ی انجمن بلاتکلیف موندن.
اخبار بالا مربوط به 13 جولای هست. که تو همین انجمن بارها بهش اشاره شده.(کی حال جستجو داره)
خبر زیر که من براتون میذارم برای 22 جولای هست.
به تاریخ خبر دقت کنید .
وقتی حرفه ای های انجمن میگن نسخه RTM اومده یعنی اومده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا کاربرای انجمن را سردرگم نکنید.اینو از سر دلسوزی میگم.
باتشکر.
آقا چند روزه رسید دستت ؟
من الان 3 روزه سفارش دادم خبری نشده .
دوباره سفارش بدم ؟
مخلصیم .
كرك ويندوز 7 هم حل شده خيلي راحت هم 32 و هم 64 بيت بدون دستكاري بايوس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم از همين جا خريدم
تهران هم هستم و 3 روزه رسيد دستم
اگه پيشتاز باشه 3 روز اگه سفارشي باشه 7 روز
نسخه نهايي اومده
ولي درز كرده به نت
قرار نبود دست همه باشه
كاري است كه شده
يادتون نره كه 2 تا 3 ماه قبل از عرضه عمومي به شركتهايي همكار بايد عرضه بشه تا اونها روي سيستمهايي كه مي خوان بفروشن نصب كنن
نسخه 7 واقعا عالي هست و ذهنيت بد ويندوز ويستا رو پاك كرد
خيلي خوبه
اگه تو شهرستانی با پیشتاز بعد از 7روز میاد
من تو سایت ماکروسافت چرخ زدمیه خبری از نسخه RTM هست و انم اینکه تازه ویندوز 7 رو به کمپانی های سخت افزاری دادن تا تست کنن واینکه بتونن برای ویندوز 7 درایور یا نرم افزار خاصی رو قبل از انتشار نسخه اصلی و سرویس پک 1 بسازن .همچنین اگه باگ یا ایرادی داره اونا کشف کنن تا مایکروسافت سه سوته براش پچ یا UP Dat بده بیرون
..... اینم لینک سایت ماکروسافت و سایت ویندوز 7 ...
...................................
............................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
............................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این لینک ها هم سری بزنید خودتون متوجه می شید مو ضوع از چه قرار .....:
.................................................. .................................
.................................................. ......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. .........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ..................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
......................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. .................................................. .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)