سلام
من یه جایی کث یه هلیکوپتر باید از بین ببریم گیر کردم اونجا میرم یه بازوکا ور می دارم ولی وقتی به سمت اون هلی کوپتر شلیک میکنم تیرهاش کج میره خواهش میکنم راهنمایی کنید
سلام
من یه جایی کث یه هلیکوپتر باید از بین ببریم گیر کردم اونجا میرم یه بازوکا ور می دارم ولی وقتی به سمت اون هلی کوپتر شلیک میکنم تیرهاش کج میره خواهش میکنم راهنمایی کنید
جایی نداره که توش گیر کنی روند بازی کاملا خطیه...
هیجان هم چون داستان چندان قوی نداره باعث شده هیجانشم کم بشه...
ولی چون یه بازی هستش که در گذشته بازی کردیم از اون لحاظ شاید حال بده..
![]()
دوست من حتما صفحات قب رو بخون...اونجا همه چی پیدا میکنی...چون ممکن مشکل دیگران هم باشه همون سوال شما...
برو نزدیکترین جا بهش...بعد دکمه شلیک رو بزن...ولی رها نکن...میبینی که یه نقاط سبزی میاد روش...وقتی روی اونا بری قرمز میشن...اونوقت دکمه شلک رو ول کن...![]()
سلام
ببخشيد اين قول آخرشو بايد چطوري بكشم؟ همون كه تو يه جاي گرد هستيم بعد اون قول مي چرقه و همش يه Attack ميزنه؟
يه راهنمايي كنيد .
ممنون.
وقتی اتک میزنه دقت کن...میشینه زمین یه چیز آبی از پشتش میزنه بالا!
تیر که میزنی بهش نمیخوره! نارنجک پرت کنی از جونش کم میکنه![]()
وقتی attak زد نشست زمین با دستت پشتشو بگیر بعد spas رو بزن
سلام
دوستان همون اول بازی اونجایی که یه دستگاه هست که ازش یه نوری به بالا می تابه چیکار باید کرد...کنار این دستگاه هم 3 تا وسیله قرمز رنگ هست ...
میشه یه عکس بذاری ازش!دوستان همون اول بازی اونجایی که یه دستگاه هست که ازش یه نوری به بالا می تابه چیکار باید کرد...کنار این دستگاه هم 3 تا وسیله قرمز رنگ هست ...
دقیقا یادم نیست کجارو میگی![]()
سلام
همون اولای بازی رو میگم...اونجایی که باید به اون ستونهای سبز رنگ شلیک کنیم تا بتونیم بپریم
دوست من شما حتما اون دستگاه هایو می گی که باید update
کنی اگه اونه باید با دسته مکانیکیت بگیریش بعد دکمه f رو بزن تا active بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)