تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 214 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2137

نام تاپيک: ◄ سوالات و مشکلات درباره‌ی پوست صورت ! ►

آخر فروم باز raz72592's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض

از نظر تجاري كليه محصولات داخلي واگر ماركهاي معتبر جهاني ميتونم مارك رك محصول كشور آمريكا كه تائئديه بهداشتي معتبري داره رو معرفي كنم.

اگر پوستتون چرب نيست مي تونيد از همون كرم ها با spf= 46 استفاده بفرماييد...

معمولا" SPFرنج نورمال بین اعداد15 الی25 می باشد .که برای پوستهای معمولی وروشن رنج25
    شما گفتيد سبزه هستيد!
    و برای پوست های تیره وکلفت رنج 15 مورد استفاده قرار می گیرد. هرچه رنج بالا تر باشد قدرت ودرجه ف ي ل ت ر کردن بالا میرود .

ومعمولا" بایستی هر دو ساعت یک بار کرم تجدید شود یعنی با آب وصابون شسته وپس از خشک نمودن صورت

مجددا" سطح مورد نظر با مقدار مناسب از کرم پوشش داده شود . در ضمن اگر پوست شما چرب مباشد بایستی

از نوع اویل فری (بدون روغن) این نوع کرمها استفاده کنید.

Last edited by raz72592; 07-06-2009 at 11:50.

2. این کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

14 درخواست کمک : رفع جوش صورت در این مورد خاص ؟

سلام دوستان

من صورتم تا قبل از این جوش نداشت . یعنی دوران جوش و اینا رو دیگه گذرونده بودم و دیگه به صورتم جوش نمیزد البته هراز گاهی هر چند هفته یدونه جوش شاید به صورتم میزد ...
    چون من دانشجویی شهرستان هستم ؛ بعد از اتمام این ترم که دوباره بعد از مدت حدود هفت هفته که دوباره به شهر خودمون برگشتم به دلیل اینکه به اونجا عادت کرده بودم دو سه روز اول یه مقدار آب روغن قاطی کرده بودم و صورتم هم به مریضی حساس هستش و همینطور توی خوردن نسکافه و شکلات و کاکائو خیلی زیاده روی کردم و یک روز که از خواب بیدار شدم متوجه شدن که به صورتم تعداد ده پانزده تا جوش زده و این جوش ها بیشتر سمت چپ صورتم و روی گونه و بالای ابرو قرار داره . علتش هم می دونم به خاطر استفاده بیش از حد از کاکائو و اون مریضی خفیف هستش .
    من از ژل شستشوی صورت سینره استفاده کردم ولی هنوز خوب نشده و بعضی از این جوش ها طوریه که وقتی اون ها رو لمس می کنم احساس درد می کنم و کلا احساس می کنم که پوست صورتم ملتهب شده !

خواهشا دوستان راهنمایی کنن و بگن که برای رفع هر چه سریع تر این جوش ها چکار کنم ....

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض

سلام.
    دوست عزيزم رعايت وعمل به موارد زير
    ميتونه توي بهبود ظاهر پوست كمكتان كند:دي :
    * پوست خود را با استفاده از صابون مناسب مانند صابون داو و یا اكتیوكس بشویید .(البته قصدم درمان است نه تبليغ)
    *استفاده از ضدآفتاب مناسب با نوع پوست برای پیشگیری از ایجاد عوارض آن بر روی پوست نیز ضروری است .
    * در صورتی كه صورتتان لك دارد باید بعد از معاینه از داروهای مناسب برای رفع آن استفاده نمایید *گاهی لازم است از تركیبات لایه بردار استفاده شود . بنابر این برای دریافت درمان مناسب به پزشك پوست مراجعه نمایید.
    *برای جلو گیری از آسیب به پوست از درمانهای خودسرانه بپرهیزید .
    *اين ماسك هم معجزه مي كند
    ترکیب دو قاشق عسل صاف شده با شیر ولرم و مالیدن آن بر روی پوست به مدت20دقیقه، شفافیت و طراوت پوست صورت را به شما هدیه می‌کند.
    گفتنی است عسل سرشار از ویتامین‌های B1 ، B2 ، B6 ‌، A است و وجود ازت و مواد قندی نیز، آن را در گروه غذاهای کامل جای داده است.
    امروزه در بیشتر کرم‌ها و ماسک‌های محافظت کننده ی پوست، عسل به کار رفته است.
    البته قابل ذکر است،عسل هنگامی می‌تواند در بازسازی سلول‌های پوست مفید باشد که در آن از قند و شکر استفاه نشده باشد(یعنی عسل طبیعی باشد)، زیرا وجود این مواد غیرطبیعی نه تنها در بازسازی پوست اثری ندارد، بلکه در دیر جوش خوردن ضایعات پوستی هم نقش دارد.
    Last edited by raz72592; 13-06-2009 at 00:36.

5. این کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NASIM BAHAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    هر کجاهستم باشم آسمان مال من است....

پيش فرض

سلام..
    صابون KIA Beauty Goldstar رو بگير ...
    تمام جوشها/لكها/ميكروبها و... پوست رو از بني مي بره و پوست رو روشن و تقريبا سفيد مي كنه !
    من ازش خيلي راضيم.
    قيمت : حدودا : 9000 تومان
    میشه در موردش بیشتر توضیح بدید؟مرسی

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

14 کبودی با سیاهی دور چشم

سلام...
    تو فهرست ها گشتم چنین تاپیکی نبود...

سیاهی دور چشمم واسه چیه؟ و آیا میشه کاریش کرد که رفع بشه؟ من از عینک هم زیاد استفاده میکنم...

کرم گیاهی دورچشم گیشنیز هم استفاده میکنم ولی بهتر نشد

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

پيش فرض

فرشيد جان اين سوال شما در اين آدرس مطرح وجواب اون نيز همون جاست اگه بازم سوالي داشتيد من درخدمت شما هستم!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen-jj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض درمان پیسی (سفیدی پوست) ؟؟

سلام به همه دوستان عزیز ... می خواستم بدونم کسی خبر نداره که پیسی راه درمان داره یا نه ؟؟
    البته بارها شنیدم که راهی نداره ولی مدتی پیش تو اخبار نشون داد که پیسی (سفیدی پوست) رو درمان کردن (تو ایران) ... کسی خبر داره ؟؟
    ...............................................
    ممنون می شم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoseinpb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

راه علمیشو نمی دونم ولی شنیدم مصرف پسته خیلی براش مفیده.

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

منم بچگی صورتم داشت رفتم دکتر 2 تا کرم داد خوب شد...
    بری دکتر حله !!!

13. این کاربر از dsa dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    dreamland

12 "ویتیلیگو "يا"پيسي"

"برص" یا "ویتیلیگو" که در قدیم‌ به آن "پیسی" می ‌گفتند، نوعی بیماری التهابی پوست است.
    این بیماری معمولا به صورت لکه‌ های سفید رنگ و به طور قرینه در دو سمت بدن خود را نشان می ‌دهد.
    می ‌گویند علت مشخصی برای پیدایش برص و درمان قطعی آن وجود ندارد.
    در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد، ولی بیشترین سن ابتلا بعد از دو سالگی است، زیرا این بیماری معمولا مادرزادی نیست و در سنین جوانی بیشتر رخ می ‌دهد. با این حال ما مبتلایانی زیر دو سال یا حتی افرادی که در سن بالا به این بیماری دچار شده‌اند را دیده‌ایم.
    این افراد به علت از دست دادن رنگدانه‌های بدن، زودتر دچار آفتاب سوختگی می ‌شوند و پوستشان نیاز به محافظت بیشتری در برابر آفتاب دارد، بنابراین مبتلایان باید نواحی سفید شده را کاملا با ضد آفتاب بپوشانند تا دچار آفتاب سوختگی شدید نشوند. اما در مواردی هم طبق نظر پزشک و تحت شرایطی خاص، آفتاب به عنوان یک عامل درمانی در بیماران به کار می ‌رود.
    این بیماری به هیچ عنوان ممکن نیست از فردی به فرد دیگر، از طریق ارتباط پوستی یا هر نوع ارتباط دیگری سرایت کند. این افراد می‌ توانند مانند همه ازدواج کنند، بچه ‌دار شوند و مشکلی هم نداشته باشند.
    همان‌طور که علت و روند پیشرفت بیماری مشخص نیست، درمان قطعی هم برای آن وجود ندارد. در برخی افراد ممکن است درمان دارویی یا پیوند جواب بدهد و بیمار دیگر ضایعه ای در بدن نبیند، در حالی که در افرادی دیگر، بیماری حتی پس از پیوند هم ممکن است دوباره عود کند.

یکی درمان دارویی به وسیله کورتون است که می ‌تواند تا حدودی بیماری را کنترل و از گسترش آن جلوگیری کند، اما به علت عوارض زیاد مصرف کورتون در طولانی مدت نمی ‌توان از آن استفاده کرد و از این روش در مواردی که لکه‌ها محدود هستند استفاده می ‌شود.
    روش دیگر پیوند پوست است که این روش هم در مواردی که لکه‌ها محدود هستند و در طی سه یا چهار سال پیشرفت نکرده‌اند، استفاده می‌ شود. بیشتر افرادی که برص، صورت آن ها را درگیر کرده از این روش استقبال می‌ کنند.
    روش‌های درمانی فوتوتراپی و لیزر اگزایمر هم برای موارد محدود بودن لکه به کار می ‌روند که 40 تا 50 درصد بهبودی را در پی دارند و می‌ توانند جلوی پیشرفت بیماری را نیز بگیرند.

15. این کاربر از raz72592 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •