سلام منم این بازی رو تموم کردم..... عالی بود عالی
![]()
سلام منم این بازی رو تموم کردم..... عالی بود عالی
![]()
برای من گرافیکش فریم فریم میشه
چرا؟
تنظیماتش رو چکار کنم درست بشه؟
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F
سلام.اول بازي (پي سي) كه بايد يه دكمه رو بزني اول اولش بعد ميره ضشت سرش چيكار كنم؟
شما موست رو بچرخون طرف جهتي كه ميگه.اون عددي هم ميگه با كيببوردت يه بار بزن.البته نه از قسمت num pad كيبوردت از قسمت زير f1 اينا.![]()
ها من که نفهمیدم چی وگفتی..سلام.اول بازي (پي سي) كه بايد يه دكمه رو بزني اول اولش بعد ميره ضشت سرش چيكار كنم؟
ولی اگه اون اولشو میگی باید جهتی که نشون میده ماوس رو هم به اون سمت بچرخونیدو هر عددی که اون کنار نشون میده رو بزنی.
سیستمت که خیلی خوبه ...ولی نمی دونم مشکلت از کجا میتونه باشه.برای من گرافیکش فریم فریم میشه
چرا؟
تنظیماتش رو چکار کنم درست بشه؟
CPU: IntelR Core (TM)2 Quad CPU Q 9550 @2.83 GHz
Mainboard: ASUSTeK Computer INC .P5 Q
VGA: XFX NVIDIA GeForce GTX 260
RAM: 4GB
HDD: 1 TeraByte
LCD: LG - 22" - W2284F
مشکل از سیستم نیست من با خیلی از بازی ها این مشکل رو روی ویندوز XP دارم ولی با تنظیماتش حل میشه
ولی این نتظیمات زیادی هم نداره
سلام دوستان عزیز و ارجمند جوانان دیروزی و امروزی
دوستان توی قسمتی که تو فریزر هستیم و کارآگاه ارجمند یخ میزنه یه راهنمایی ای بفرمائید دعای خیر اینجانب بدرقه راهتان خواهد بود. مثلا با عکس راهنمایی کنید یا نمی دونم هر جوری که صلاح هست.
ممنون : پرهام
من فکر کنم اون قسمتی که باید درب درست رو انتخاب کنید رو شما میگید با این
حال اون دربی که تصویر یک کلت روشه رو انتخاب کنید بقیه دربها به شاسی بمب
وصله و میرید رو هوا![]()
بیا رفیق اینم سیو درست بعد از جایی که یخ میزنی..سلام دوستان عزیز و ارجمند جوانان دیروزی و امروزی
دوستان توی قسمتی که تو فریزر هستیم و کارآگاه ارجمند یخ میزنه یه راهنمایی ای بفرمائید دعای خیر اینجانب بدرقه راهتان خواهد بود. مثلا با عکس راهنمایی کنید یا نمی دونم هر جوری که صلاح هست.
ممنون : پرهام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این سر در نیاوردم!
کسی میتونه برام توضیح بده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)