تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 79 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 787

نام تاپيک: Silent Hill: Homecoming

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

سلام دوستان.میدونم خیلی ها این بازی زیبا رو تموم کردند و واقعا" لذت بردند. ولی من 2 روز هست که این بازی رو گرفتم .یک اشکالی که دارم اینه که : بازی کامل نصب میشه ولی در اجرا یک اروری که در زیر تصویرشو گذاشتم میده. به نظر شما اشکال از چی میتونه باشه؟ (وقتی بازی رو اجرا میکنم کمی لود میشه و پیغام زیر ظاهر می شود!! ) لطقا" دقیق راهنمایی کنید...

اینم عکس پیغام خطا هنگام اجرای بازی در زیر :

منتظرم دوستان عزیز. لطفا" کمک کنید. خیلی منتظر این بازی بودم. بازی خریداری شده از شرکت سرزمین رایانه است. 1 دی وی دی است.

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام دوستان.میدونم خیلی ها این بازی زیبا رو تموم کردند و واقعا" لذت بردند. ولی من 2 روز هست که این بازی رو گرفتم .یک اشکالی که دارم اینه که : بازی کامل نصب میشه ولی در اجرا یک اروری که در زیر تصویرشو گذاشتم میده. به نظر شما اشکال از چی میتونه باشه؟ (وقتی بازی رو اجرا میکنم کمی لود میشه و پیغام زیر ظاهر می شود!! ) لطقا" دقیق راهنمایی کنید...

منتظرم دوستان عزیز. لطفا" کمک کنید. خیلی منتظر این بازی بودم. بازی خریداری شده از شرکت سرزمین رایانه است. 1 دی وی دی است.
    مشخصات سیستنتو بگو دوست عزیز مخصوصا کارت گرافیکتو دقیق بگو.

1:این جاش از اولش مرده بود دیگه یعنی الکس برای تنبیه اومد سایلنت هیل؟
    2: میشد پایان بازی جوری شه که جاش هم زنده بموه؟
    3: تو بازی که با این کلمه هرمی اصلا مبارزه نکردیم چرا؟(تو شماره 2 بود که)
    4:داستان بازی رو کی میدونه؟
    5:تو خوده سایلنت هیل چنتا الماس با رنگهای مختلف پیدا میکنی من که به کارم نیومد به چه درد میخوردن
    :6پایان های این بازی چیاس؟
    7: من به این پلیس که رو صندلی بود دارو دادم اماباز مرد اره؟ نمیشد باز زنده بمونه؟
    1. قبل از بازی مرده بود و اون صحنه ای که نزدیک های آخر بازی دیدی مال قبل داستان است. او هیچ وقت به ارتش نرفته و بلکه به یک بیمارستان روانی رفته بود. قرار بود اون به جای جاش قربانی شود که این اتفاق افتاد.
    2.نخ خیر.
    3.کله هرمی ها کلا سیستم مبارزه ای ندارند و نخواهند داشت.
    4. بعدا توضیح میدم.
    5.همچنین.
    6. دوست عزیزمون دقیق توضیح دادند.
    7.اگر داده باشی زنده می مونه.
    Last edited by Optimus Prime; 08-12-2008 at 10:16.

3. 2 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز طبق پیغام بالا اشکال از مموری کارت گرافیک شماست که نمیتونه pixel shader ایجاد کنه احتمالا کارت شما مموریش پایینه..البته من یادمه موقع سایلنت هیل 2 هم عده ای از جمله خودم با مشکل گرافیک روبرو شدیم که یه نرم افزار بود که گرافیک بازی رو کمی کم میکرد و ما هم تونستیم بازی کنیم البته اینو بگم که من سال 2005 نسخه 2 رو تمام کردم....من نمیدونم نرم افراز که گفتم برای پایین آوردن گرافیک این بازی و سایر بازیها کار بده یا نه ولی احتمال قریب به یقین کار بده...شما با یه جست جو تو گوگل به راحتی میتونی نرم افزاری جهت پایین آوردن گرافیک تو بازی پیدا کنی....

اما بهتر اینه که سعی کنی اگه مدل کارتت پایین و قدیمیه رو عوضش کنی

5. این کاربر از AMIRSSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

ببینم پایان خوبش که این دوتا زنده موندن...پایانای دیگش چجوریه کیا زنده میمون کلا چجوریه!....گفتی قرار بود به جای جاش قربانی شه که ااین اتفاق افتاد!! کجا ااتفاق افتاد!!.....راستی این ماجرای انگشتره چی بود که وقتی جاش نشون الکس داد یهو هم اهنگ عوض شد هم پدرشون گفته بود نشون الکس نده..........ولی سکانس اخرش جالب بود گفتگو بین الکس و پدرش اونجایی که میگفت تو اصلا ارتش نرفتی اونا تورو شستشو مغزی دادن

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

13

مشخصات سیستنتو بگو دوست عزیز مخصوصا کارت گرافیکتو دقیق بگو.

1. قبل از بازی مرده بود و اون صحنه ای که نزدیک های آخر بازی دیدی مال قبل داستان است. او هیچ وقت به ارتش نرفته و بلکه به یک بیمارستان روانی رفته بود. قرار بود اون به جای جاش قربانی شود که این اتفاق افتاد.
    2.نخ خیر.
    3.کله هرمی ها کلا سیستم مبارزه ای ندارند و نخواهند داشت.
    4. بعدا توضیح میدم.
    5.همچنین.
    6. دوست عزیزمون دقیق توضیح دادند.
    7.اگر داده باشی زنده می مونه.
    اینم مشخصات سیستم من :

کارت گرافیک : 8600 جیفورس
    رم : 2 گیگ
    مادر بورد : Asus p5ad2-e
    cpu : 3

من مطئنم اشکال سخت افزاری ندارم. گرافیک من بالاست. چطور اجرا نمیشه. بازیهای با گرافیک بالاتر از این رو هم اجرا کردم به راحتی اجرا شد. تعجب میکنم. لطفا" بیشتر راهنمایی کنید. که باید چکار کنم تا این بازی رو اجرا کنم. سعی خودتونو بکنید لطفا" ...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

برای من عجیبه این باگ بود یا همینطوره من با8800 gts 512..........وE6750...و2GB800 ocz...فقط 30 فریم که تا27 فریم هم متغیر بود تازه بعضی جاها به19 فریم هم میرسید که اعصاب برا من نذاشت.....کارتم اور کردم بازم همینطوری بود....درایورشم اخرین اپدیته که

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

ببینم پایان خوبش که این دوتا زنده موندن...پایانای دیگش چجوریه کیا زنده میمون کلا چجوریه!....گفتی قرار بود به جای جاش قربانی شه که ااین اتفاق افتاد!! کجا ااتفاق افتاد!!.....راستی این ماجرای انگشتره چی بود که وقتی جاش نشون الکس داد یهو هم اهنگ عوض شد هم پدرشون گفته بود نشون الکس نده..........ولی سکانس اخرش جالب بود گفتگو بین الکس و پدرش اونجایی که میگفت تو اصلا ارتش نرفتی اونا تورو شستشو مغزی دادن
    ببین داستانش این بود که در اصل 4 خانواده بودند که جزو فرقه Silent Hill بودند اما چند صد سال پیش از Silent hill مهاجرت می کنند و به Sheperd's Glen می روند و شهر آنجا را بنا می کنند ولی به خاطر اینکه از شر خدای خود در امان باشند باید هر کدام هر چند وقت یکی از بچه های خود را قربانی خدای خودشان کنند. در اصل هر Boss Fight بازی یکی از بچه های قربانی شده بود. Alex هم باید به جای جاش قربانی می شد. برای همین پدرو مادرش دوستش نداشتند. اون انگشتر هم نشان خانوادگی Sheperd بود که قاعدتا باید به Josh می رسید نه Alex چون Alex باید قربانی می شد.
    اینم مشخصات سیستم من :

کارت گرافیک : 8600 جیفورس
    رم : 2 گیگ
    مادر بورد : Asus p5ad2-e
    cpu : 3

من مطئنم اشکال سخت افزاری ندارم. گرافیک من بالاست. چطور اجرا نمیشه. بازیهای با گرافیک بالاتر از این رو هم اجرا کردم به راحتی اجرا شد. تعجب میکنم. لطفا" بیشتر راهنمایی کنید. که باید چکار کنم تا این بازی رو اجرا کنم. سعی خودتونو بکنید لطفا" ...
    اشکال از مقدار حافظه دسترسی گرافیکتو را می گیره. اگر با ویستا اجراش می کنی باید Run Administrator اجراش کنی. رم گرافیکت چنده؟

10. این کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم همین مشکل رو دارم و هنگام اجرا همین پیغام رو میده
    در صورتی که من بازی splinter cell double agent که احتیاج به پیکسل شیدر 3 داشت رو اجرا کردم
    ولی برای اجارای این بازی خمچین پیغامی بهم میده
    توی هیچ بازی هم مشکل گرافیگ نداشتم و بیشتر بازی ها رو روی درجه گرافیکی high بازی کردم
    دلیلش چیه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

میگم optimus prime جان انگار داستان بازی رو خوب میدونی اگه امکانش هست تو اولین فرصتی که پیش اومد داستان کاملشو بزار بخونیم ..دمت گرم

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

13

ببین داستانش این بود که در اصل 4 خانواده بودند که جزو فرقه Silent Hill بودند اما چند صد سال پیش از Silent hill مهاجرت می کنند و به Sheperd's Glen می روند و شهر آنجا را بنا می کنند ولی به خاطر اینکه از شر خدای خود در امان باشند باید هر کدام هر چند وقت یکی از بچه های خود را قربانی خدای خودشان کنند. در اصل هر Boss Fight بازی یکی از بچه های قربانی شده بود. Alex هم باید به جای جاش قربانی می شد. برای همین پدرو مادرش دوستش نداشتند. اون انگشتر هم نشان خانوادگی Sheperd بود که قاعدتا باید به Josh می رسید نه Alex چون Alex باید قربانی می شد.

اشکال از مقدار حافظه دسترسی گرافیکتو را می گیره. اگر با ویستا اجراش می کنی باید Run Administrator اجراش کنی. رم گرافیکت چنده؟
    دوست عزیز :
    گفتم که من بازیهای مثل Call of Duty 4 ,5 بازی کردم. الان دارم شماره 5 رو بازی میکنم. به خوبی هم اجرا میشه. خیلی هم قشنگه این بازی. بعد شما میگید رم کارت گرافیکم چنده؟ یعنی چی؟ (با ویندوز XP هم اجراش میکنم و ارور میده ! )*
    گرافیک من جیفورس 8600 DDR3 است.
    512M همراه با فــن هستش. لطفا" دقیق و کامل راهنمایی کنید... میخوام ببینم مشکلم حل میشه یا نه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •