کسی چیزی نمیدونه
کسی چیزی نمیدونه
سلام
من 2 تا هارد دارم که تو هر کدوم ویندوز اکس پی نصبه. فایل Boot.ini چطور باید تغییر بدم که هر دو ویندوز در بوت سیستم باشد و از هر دو استفاده کنم
فكر ميكنم اين نرم افزار حلال مشكلت باشه
بازم تشكر از مسعود خان كه اين نرم افزار رو در اختيار ما و دوستان گذاشتن
http://www.4shared.com/file/129346245/55de98aa/EasyBCD_172.htmlدر بخش Add/Remove Enteries میتونی تنظیمش کنی.
موفق باشيد.
ظاهرا این نرم افزار برای ویندوز ویستا هستش. ویندوز اکس پی پیدا نمیکنه
سلام.
آقا من یه زمانی دوتا هارد داشتم که رو هرکدوم یه ویندوز بود.وقتی سیستم بالامیومد دوتاگزینه نشون میداد که یکی از ویندوزها رو انتخاب کنم با یه ثانیه شمار.الان که یکی از هاردا رو درآوردم و کامپیوتر فقط یک هارد داره بازم اون دوتاگزینه میاد بایه ثانیه شمار!
وقتی ویندوز بالایی رو انتخاب میکنم میره تو ویندوز و وقتی هم پایینی رو انتخاب یه پیام نشون میده بعد سیستم ریست میشه.
نمیشه کاری کرد که این گزینه ها رو دیگه نشون نده؟؟؟
نرم افزاری که سه پست قبل هست، کمکتون میکنه![]()
اون برای vista هستش.برای ویندوز xp نرم افزاری سراغ دارید؟
روی XP هم جواب میده که![]()
سلام
من laptop خریدم و هیچ چیزی روی آن نصب نیست به جز dos برای ریختن ویندوز اول باید پارتیشن بندی کنم و بعد ویندوز نصب کنم؟
اگر میشه پارتشن بندی رو برام توضیح بدبد و اینکه از طریق داس چطور میتونم ویندوز نصب کنم.
سلام
من 3 تا ویندوز نصبیده بودم
2 تا ایکس پی یه سون امروز اومدم یکی از ایکس پیارو پاکیدم یه دونه sp3 نصب کردم حالا وقتی پیسی میاد بالا
میخام انتخاب کنم تو یکی از ویندوزا بره فقط دو تا از ویندوزام هستش یعنی ایکس پی جدیده و قدیمیه
ویندوز 7 نیستش که انتخاب کنم برم توش
چکارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)