سلام یه سوال داشتم
بعد از ثبت نام و فعال سازی آیا هزینه ای رو قبض برای فعال سازی یا استفاده از این سرویس (غیر از هزینه تعرفه استفاده از جی پی ار اس)هم روی قبض میاد؟
مثلا قبلا برای استفاده از اس ام اس ماهی 1000 تومن میمومد
این چطوریه؟
سلام یه سوال داشتم
بعد از ثبت نام و فعال سازی آیا هزینه ای رو قبض برای فعال سازی یا استفاده از این سرویس (غیر از هزینه تعرفه استفاده از جی پی ار اس)هم روی قبض میاد؟
مثلا قبلا برای استفاده از اس ام اس ماهی 1000 تومن میمومد
این چطوریه؟
ای بابا یه سرویسم که میخوان بدن ..............
خدا آخر عاقبت را بخیر کند
باید حتما سیم کارت Ir-mci باشه ? ? ? ?
خیر، چون مال من IR-TCI هست و تا حالا وصل شدم حتی دیروز (جمعه هم ) دو سه تا سایت رو رفتم اما هی بگیر نگیر داشت یدفعه نصف سایت رو میاورد بینش پیغام میداد ارتباط برقرار نیست
سلام.
آقا کی واسه ما راه میفته 0914 هااا تبریز !!!
من از اون روز اول یه ثانیه هم کانکت نشدم... همش میگه : No Gateway reply
تنظیماتش هم با اون اس ام اسش فعال کردم...
تو همه مناطق تهران راه افتاده؟... یه چند تا منطقه رو بگید که کانکت شده...؟؟!!
من یک بار کانکت شدم . سرعتش از ایرانسل خیلی کمتره خیـــــلی !
تازه ایرانسل من یه مدت مجانی بود ! 6 -7 ماه پول نمی انداخت منم نامردی نکردم و 7-8 گیگ دانلود کردم ! بهترین دوران استفاده از اینترنت توی کل عمرم بود !!!!![]()
من تو شهرک غرب وصل میشم اما یه چیزی رم بگم که یه روز تا ساعت 1 صبح وصل نمیشه و مثلا از 1 تا 1:30 فقط وصل میشه یه روز فقط صبح از 7:30 تا 8 وصله یه روزم فقط از 23 تا 24 وصله من تا حالا هیچ وقت نتونستم به صورت کامل وصل بشم مثلا دیروز که جمعه بود فقط ساعت 12 ظهر تا 1 وصل بود و قبل و بعدش دیگه وصل نشد و پیغام میداد که شبکه در دسترس نیست حتی 11 شب به بعد هم وصل نشد که خودشون گفتن 11 شب به بعد و روزهای تعطیل میتونید وصل بشید فعلا اوضاعش معلوم نیست
فکر کنم هر نیم ساعت فقط یه منطقه رو فعال میکنن و دیروزهم که روز تعطیل بوده هر 2 ساعت یک منطقه رو فعال کردن
من فقط تونستم با مرورگر گوشی برم بعضی وقتا پیامNo Gateway reply میده
با اپرا نتونستم نمیدونم چرا ؟؟؟؟
آخرین ورژن اپرا هم نصب کردم افاقه نکرد
رسالت و 7حوض کیفیت کانکت بد نیست
با سلام .
من 4 روز رفته بودم مشهد چقدر شلوغ و پلوغ شده اينجا . ( جاتون خالي ).
1- فعلا هزينه ها همونه كه قبلا گفتند : 14.8 و 4 ريال .
2- ساعت استفاده همون شبهاست .
3- Mci و Tci فرقي نداره جفتش كار ميكنه ( امتحان شده ) . اگر كار نكرد ممكنه نوع خدمات انتخابي گوشيتون به جاي Gprs گزينه Gsm انتخاب شده باشه . عوضش كنيد درست ميشه .
4- نكته جالبي كه باعث شد فكم بيفته پايين اين بود كه ( يك مگ دانلود برابر است با 1024*14.8=15155.2 ريال به فارسي ميشه هزار و پانصد تومان ) . البته همه ميدونيم كه اين يك مگ از لحظه باز كردن وب شروع ميشه .
5- توي چند صفحه پيش هم يكي از دوستان يك آدرس گذاشته بود كه ميشد تنظيمات گوشي رو دريافت كرد .
جمله بهتري از جمله پايين ندارم كه بگويم :
اين راه خوبي براي آتش زدن به پولهايم نيست .
Last edited by mohammad_77; 08-11-2008 at 20:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)