تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 35 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 347

نام تاپيک: گفتگو درباره کتاب هایی که خوانده ایم

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

شاید مفهوم قشنگی رو می خواست بیان کنه اما اصلا نتونسته بود. دقیقا یک داستان نچسب
    به جای اینکه خط فکری به خواننده اش بده به طرق مستقیم و غیرمستقیم سعی می کرد بگه اینی که من میگم خوبه و تو هم بگو چشم
    نمی دونم قصد نویسنده چی بوده اما من همش احساس می کردم که باید در آخر کتاب بگم چشم، ما الان خدا را درک کردیم و روی ماهش را شدیدا بوسیدیم.

و من اصلا نمی تونستم با هیچ کدوم از شخصیت ها ارتباط برقرار کنم و به نظرم شدیدا غیرواقعی می اومدن.
    آدمی مثل یونس که شدیدا مذهبی بوده و تا حدی که رفته فلسفه بخونه تا بتونه دین رو باهاش ثابت کنه (یا یک همچین چیزایی) یکهو با این شدت و حدت به وجود خدا شک می کنه!
    یا علیرضایی که آدم حس می کرد پیامبری چیزیه! یا حداقل نقش ناجی تمام شخصیت ها رو بر عهده داشت. ناجی یونس، سایه، مهرداد، اون راننده تاکسیه، اون دوستش که مرد و ...
    تنها شخصیت داستان که ازش خوشم اومد دکتر پارسا بود! یا حداقل برام باور پذیر بود.

و اون تکرار کلیشه ایه گاه به گاه یعنی واقعا خدایی هست؟ که دائما به ما گوش زد می کرد ما در این کتاب داریم به دنبال اثبات وجود یا عدم وجود خدا می گردیم. اما جالب اینجاست که همون طور که دوستان هم گفتند دقیقا همون حرف های همیشگی گفته میشه. اینکه همه چیز رو نمیشه با عقل درک کرد و باید ایمان داشت و خدا به ایمان ما نیاز نداره ما به اون نیاز داریم و چیزهایی از این دست.

برخی قسمت هاش رو دوست داشتم. اون بخش سخنرانی علیرضا در هنگام شام سه نفره ی دوستانه راجع به انتخاب خوبی و بدی ها. و دیگری نامه های دکتر پارسا.

من به دست هایت خیره شدم و همه معصومیت زندگی را در آنها دیدم و برخود لرزیدم. مثل دریا آبی بودند یا انگار تکه ای از آسمان بودند که روی زمین افتاده بودند. بعد من با قلم سبزی تمام حرمت آن دست های آبی را بوسیدم و فهمیدم که خدا هم آبی است...
    Last edited by karin; 20-02-2009 at 22:04.

2. 7 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SR72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    God's Land

پيش فرض

سلام...

اینجا رو برای مطرح کردن سوالم پیدا کردم ... اگه درست باشه ...

میخواستم بدونم که کتاب نبرد بزرگ همون کتاب " آرماگدون " هست ؟

اسم نویسنده رو نمیدونم ولی داستان اینجور شروع میشه :

از سال 1980 این عادت در من پیدا شده .....
    شخص به کمپ دشت مجدون میره و راهنماش یه سروان هست که تو جنگ جهانی دوم بوده ....

این کتاب به دکترین اتمام دنیا در سال2000 با ظهور نیروهای بدی و مسیح هست ...

کتاب چیزی حدود 60 صفحه هست ...
    میخواستم بدونم کتاب همونه و درسته ؟ ( و نقد کتاب نباشه ...)

ممنون

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

و اون تکرار کلیشه ایه گاه به گاه یعنی واقعا خدایی هست؟ که دائما به ما گوش زد می کرد ما در این کتاب داریم به دنبال اثبات وجود یا عدم وجود خدا می گردیم. اما جالب اینجاست که همون طور که دوستان هم گفتند دقیقا همون حرف های همیشگی گفته میشه. اینکه همه چیز رو نمیشه با عقل درک کرد و باید ایمان داشت و خدا به ایمان ما نیاز نداره ما به اون نیاز داریم و چیزهایی از این دست
    قبول دارم که زیاد گفته شد و حیف که زیاد گفته شد...اگه آقای مستور این جمله رو بایگانی میکرد و فقط و فقط یکجا از کتاب و اون هم در اوج داستان به عنوان آب سردی به روی خواننده به کار میبرد ، اون وقت این جمله هم میتونست زیبا باشه.
    و به قول اون ضرب المثل فارسی که میگه حلوا چو یکبار خورند دیگر بس ( ببخشید درست یادم نیست) ایشون انقدر خواست از شیرینی به خواننده بده که دل خواننده رو زد...ولی به نظر من ایشون از این جمله غیر منتظره استفاده میکرد و خودش میتونه مقداری از نمره ی منفی رو بکاهد.
    در ضمن من از این کتاب به یک دلیل خوشم اومد و اون بازی با کلماته که خیلی جاها خوب ازشون استفاده شده :
    و شک مثل آونگی دائم مرا به سوی ایمان و کفر میبرد

شک کردن مرحله ی خوبی در زندگیه اما ایستگاه خیلی بدیه

به تعداد آدمها فلسفه ی زندگی وجود داره

خداوند برای هر کس همون قدر وجود داره که او به خدا ایمان داره

اما انتقاد اصلی من به این کتاب این حرفا نیست...چیزی که از این کتاب من رو ناراحت کرد حالتی بود که انگار میخواست مذهب رو به کالبد خواننده تزریق کنه که من به این موضوع بیش از هرچیز حساسم.
    اگر نویسنده به جای اینکه انقدر به تزریق مذهب اصرار کرده ، سعی میکرد خدا رو به شیوه ی عرفانی معرفی کنه همونطوری که بزرگان عرفان از خدا صحبت کردند ، خیلی بهتر بود.
    این داستان منو یاد اون فیلم تو ماه رمضون انداخت که پوریا پورسرخ بازی کرده بود ( اسمش چی بود؟؟) که اتفاقا انتقاد من هم از اون فیلم همینه.
    علی ای حال ، کتاب جمله بندیهای زیبایی داشت.
    Last edited by محمد88; 24-02-2009 at 19:50.

5. 3 کاربر از محمد88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

جالبه که وقتی کتاب رو می خوندم و مخصوصا وقتی تموم شد ... مطمئن بودم این کتاب از همون اول نوشته شده تنها برای اینکه شعار های تکراری تحویل بده ... و مخصوصا رساله ای باشه برای اینکه ثابت کنه خدایی هست ...
    که اگه نبود همه مثل پارسا خودکشی می کردند ... یا مثل یونس شرگشته می شدند
    ولی بودنش باعث شده .. علی رضا انقد پیغمبر باشه ....
    یا سایه تا این اندازه کمال گرا .... و سعادت مند ...
    .............
    سوالی که واسم پیش میاد اینکه چطور دوستانمون بعد از خوندن کتاب به این نتیجه رسیدن که اصلا مهم نیست خدایی هست یا نه
    پوریا پورسرخ بازی کرده بود ( اسمش چی بود؟؟)
    روز حسرت : دی
    //////////////////////

ولی من شدیدا پیشنهاد میکنم " پی " (به کارگردانی دارن آرونوفسکی) رو ببینید ...
    با همین دست مایه ساخته شده ... ولی تفاوت یک اثر برتر و یک کار سفارشی رو در مقایسه با این کتاب مشخص میکنه

7. 2 کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

جالبه که وقتی کتاب رو می خوندم و مخصوصا وقتی تموم شد ... مطمئن بودم این کتاب از همون اول نوشته شده تنها برای اینکه شعار های تکراری تحویل بده ... و مخصوصا رساله ای باشه برای اینکه ثابت کنه خدایی هست ...
    که اگه نبود همه مثل پارسا خودکشی می کردند ... یا مثل یونس شرگشته می شدند
    ولی بودنش باعث شده .. علی رضا انقد پیغمبر باشه ....
    یا سایه تا این اندازه کمال گرا .... و سعادت مند ...
    .............
    سوالی که واسم پیش میاد اینکه چطور دوستانمون بعد از خوندن کتاب به این نتیجه رسیدن که اصلا مهم نیست خدایی هست یا نه

روز حسرت : دی
    //////////////////////

ولی من شدیدا پیشنهاد میکنم " پی " (به کارگردانی دارن آرونوفسکی) رو ببینید ...
    با همین دست مایه ساخته شده ... ولی تفاوت یک اثر برتر و یک کار سفارشی رو در مقایسه با این کتاب مشخص میکنه

منو می گی ؟

من که شخصا دفاع خاصی از کتاب ندارم . خیلی خیلی کتاب رو دوست دارم اما همون طور که گفتم این به خاطر یک سری احساسات شخصیه مثلا اسامی انتخاب شده توسط نویسنده یا جملاتی که بهش فکر می کرردم و یک دفعه توی کتاب بود
    و خوب زمانی که خوشحال باشی و یک دفعه همین چیزی هم بخونی به نظرت می یاد دنبال دلیل گشتن بی معنیه زندگی قشنگه باید ازش لذت برد

اما از همون اولم گفتم دلایل من واسه این کتاب شخصیه و به همنی دلایل شخصی هم حس خوبی بهش دارم و قادر به نقدش نیستم

9. 3 کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز محمد88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آدمی مثل یونس که شدیدا مذهبی بوده و تا حدی که رفته فلسفه بخونه تا بتونه دین رو باهاش ثابت کنه (یا یک همچین چیزایی) یکهو با این شدت و حدت به وجود خدا شک می کنه!
    karin جان من حرفهای شما رو قبول دارم اما در مورد جمله ی بالا باید بگم که یک همچین چیزی ممکنه...من خودم شخصی رو میشناسم که یک همچین اتفاقی براش افتاد و پس از باورهای دینیش ، به دنیای دیگری رو آورد در حدی که دیگه بیخ و بن خیلی چیزا رو زد ( دستهام قدرت تایپ اون خیلی چیزا رو ندارن)
    اما بعد از مدتی دوباره به دین برگشت...ولی باچه حالی
    از یکی از بچه ها شنیدم که حتی یکبار داشته خودکشی میکرده ولی خدا رو شکر زنده مونده...الآن دیگه خبری ازش ندارم....
    فقط همین...میخواستم بگم این مورد امکان پذیره.امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم.

11. این کاربر از محمد88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

karin جان من حرفهای شما رو قبول دارم اما در مورد جمله ی بالا باید بگم که یک همچین چیزی ممکنه...من خودم شخصی رو میشناسم که یک همچین اتفاقی براش افتاد و پس از باورهای دینیش ، به دنیای دیگری رو آورد در حدی که دیگه بیخ و بن خیلی چیزا رو زد ( دستهام قدرت تایپ اون خیلی چیزا رو ندارن)
    اما بعد از مدتی دوباره به دین برگشت...ولی باچه حالی
    از یکی از بچه ها شنیدم که حتی یکبار داشته خودکشی میکرده ولی خدا رو شکر زنده مونده...الآن دیگه خبری ازش ندارم....
    فقط همین...میخواستم بگم این مورد امکان پذیره.امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم.
    بله درسته

اتفاقا چند روز پیش داشتم به همون حرف خودم فکر می کردم و با خودم گفتم ممکنه باشه
    ممکنه بشه
    چرا نه؟

در هر حال ممنون

+

این دو هفته هم به پایان رسید

اگر دوستان جهت جمع بندی پایانی می خواهند از 10 نمره ای به کتاب دهند و یا پیشنهادی برای کتاب بعدی دارند شدیدا استقبال می کنیم

مرسی

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

خوب من به این کتاب 1 از 10 میدم ....
    ...........
    و برای کتاب بعدی سمفونی مردگان رو پیشنهاد دارم ...

14. 2 کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

بهتر نیست یک در میون خارجی و ایرانی باشه؟
    فکر کنم بد نباشه که اثری از مارکز باشه. گرچه من چیزی نخوندم از این نویسنده بزرگ.
    "صد سال تنهایی"؟

16. این کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

پیشنهاد بجاییه عزیز ...
    من این روزا محاکمه از فرانتس کافکا رو دارم میخونم ....
    با اینکه هنوز تموم نشده ولی به نظر پیشنهاد بدی نمیاد ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •