ببخشید دوستان مرحله اول رو چه جوری می شه رفت؟
من تازه می خوام بازی کنم
ببخشید دوستان مرحله اول رو چه جوری می شه رفت؟
من تازه می خوام بازی کنم
سلام
مشکل من( وقتی سوار آسانسور میشم یهو میاد تو منو و وقتی continue رو میزنم منو برمیگردونه عقب) نه با کرک حل شد نه با پچ اگه میشه سیو بعد از اون مرحله رو یکی برام بذاره.
ممنون
دوستان من پچی که صفحه 19 بود رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه .
اونجایی هم که بازی رو نصب کردم کپی میکنم ولی بازم نصب نمیشه .
یه ارور میده میگه بازی نصب نیست .
کسی کرک سالم داره آپلود کنه ؟
همون crack fix که تو صفحه ی 19 هست با اینکه مربوط به پچ 1.01 هست ولی کار میکنه !!دوستان من پچی که صفحه 19 بود رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه .
اونجایی هم که بازی رو نصب کردم کپی میکنم ولی بازم نصب نمیشه .
یه ارور میده میگه بازی نصب نیست .
کسی کرک سالم داره آپلود کنه ؟
برای من که کار کرد
بازی دستم رسید .
اولین چیزی که جلب کرد توجهمو صدای های زیاد بازی بود ! از صدای ماشین و کامیون گرفته تا صدای هلیکپتر و آهن آلات ....
منم حوصلم نکشید Training رو رد کردم . ولی صد بار به خودم لعنت می فرستم کاش رد نمیکردمآخه الان گاهی جا ها ...
تقریبا توی ترینینگ تا اونجایی رفتم که یه ساختمون بود که باید میپردی و وقتی همینطوری می پردی Fail می شد . منم اسکپ کردم و ... خلاصه الان گیر کردم
کسی میدونه بعد از اینکه کیفو ورداشتی و اون پله ها که پایینش پلیسا هستن میری بالا چند تا دره میرسی پشت بوم . بعد از اون همینطوری میپرم پرت میشه پایین ! چی کار باید کرد ؟
این خط آخر رو خودت بخون... اصلا نمیشه فهمید!!
آموزش رو هم 100% برو چون هر چی که یاد میگیری در طول بازی به دفعات تکرار میشه. به خصوص بخش مبارزه!
آخه یه جایی توی آموزشش گیر کردم
یه جایی بود یه ساختمون بلند که باید از روی یه سکو میپریدی . خودشم میگفت Left Shift بگیر !
منم همینطوری میپریدم با مخ میرفتم توی اون ساختمونه مورد نظر و Fail میشد !
با Left Shift میگرفتم میرفتم توی کوچه !
کلا نفهمیدم چطوری باید رفت .
میخوای عکس بذارم .
بعد از شروع پرش و هنگام رسیدن به زمین, کلید Shift چپ رو نگه دار تا روی زمین غلت بخوری.
نشد
من از سکو میپرم , Space میزنم . هنگام رسیدن به زمینم دستم تمام روی شیفت هست اما بازم Fail میشه
دقیقا اینجا رو میگم :
یکی دقیقا بگه چیکار کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو از روي عكس داري به من ميگي يا اين كه خودت مرحله رو رفتي ؟!!!خوب مجید جان همینطوری هم که نگاه کنی معلومه !
از لوله های سمت راست برو بالا . بعد بپر روی لوله ی سمت راست . برو بالا بعد بپر روی طبقه ی دوم .
از اونجا هم ( فکر کنم ) باید روی دیوار بدویی ، که بتونی بری یه طبقه بالا تر ، بعد دوباره از روی دیوار بدو که بری یه قسمت بالا تر . از اونجا هم با نردبان برو بالا .
آخه من هر كاري ميكنم نميشه.
حالا بازم بازي ميكنم ببينم چي ميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)