چه تبلیغات زاخاری![]()
از شما بعیده که اون شکلک کذایی رو به نشانه تنفر بکار ببرید.
شما اکانت 512 داری از داتک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من 512 دارم سرعت دانلودش میانگین 58 آپلودش هم فکر کنم 30 باشه
بهترین تستی که گرفتید اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای دیگه هم گفتید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این تست سرعت رو با دقت ببیند
و
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هر دوشون تست سرعت سیستم خودمه
با یک حساب سرانگشتی میشه فهمید که سرعت 512 شما میانگین 300 هست و کلاه سرتون رفته ولی شما خیلی راضی هستی گرچه من شک دارم که 300 باشه
بالاخره پس از 9 روز آسیاتک بساطشو از خط من جمع کرد...
موقع وصال 2-3 روزه وصل میکنن ولی موقع فراغ تا بتونن طول میدن... تازه اگه من سیریش نشده بودم بیشتر طول میدادن...
سلام
من از یه شرکت ADSl گرفتم که سیستم توربو روش نصبه و در بعضی زمانهای نامشخص ( فکر کنم با توجه به ترافیک شبکه ) سرعتم دوبل میشه ولی یه چیزی که پیش میاد اینه که اگر سرعت دوبل باشه و چیز حجیمی رو برای دانلود بزاری اولش با سرعت خیلی خوبی جلو میره ولی بعداً سرعت افت میکنه و به مقدار واقعی ( مقداری که اشتراک شدم ) میرسه !
میخواستم ببینم آیا راهی هست که بشه سرعت رو بالا نگه داشت؟!!
کسی نمیدونه؟!
سیستم توربو دیگه چیه؟ حتما یه چیز مدل جدیده برای گرفتن پول بیشتر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقايون ما يه خريتي كرديم ميگم تا درس عبرتي بشه براي هممون
والا ما 25 روز پيش به شركت نيمرخ(nimrokh.org) سفارش داديم
ولي الان بعد 25 روز تازه امديم تو 10 نفر اول كه بفرستن مخابرات
اين در صرتيه كه روز اول گفتن 5 روزه وصل ميكنيم
اون شکلک به نشانه عدم رضایت ار قیمت شرکت دوم هستش دقت کن!{مگه داشتن اکانت من از داتک به سرویس های شرکت دومی ربطی داره}
بعدشم به کاربر حرفه ای میدونه تست هایی که از سایت هایی مثل speedtest و...انجام میشه فقط مربوط به اون لحظه تسته و چند لحظه بعد اگه بازم تست بگیرن نتیجش فرق می کنه!
در ضمن کی می گه که سرمن کلا رفته ومیانگین سرعتم روی 300.خوبه خودت هم نقل قول کردی که سرعت دانلودنم میانگین 58 که این خیلی هم عالیه
تو نوشتن مطالبت هم یه خورده دقت بد نیست!![]()
دوستان ، یکی محبت کنه ، یه برنامه برای دیدن مقدار سنت و رسیو شده بذاره ، و اگه امکانش هست ، برنامه ای باشه که فقط خودم بهش دسترسی داشته باشم ، تا بسته نشه ، مثلا پسورد بخواد و از این حرف ها .
مرسی
دوستان ، یکی محبت کنه ، یه برنامه برای دیدن مقدار سنت و رسیو شده بذاره ، و اگه امکانش هست ، برنامه ای باشه که فقط خودم بهش دسترسی داشته باشم ، تا بسته نشه ، مثلا پسورد بخواد و از این حرف ها .
مرسیبه اينجا مراجعه كن يه چيزايي هست من خودم نت ليميتر رو پيشنهاد ميكنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصف قضیه هم تقصیر خودته
این همه شرکت معتبر وجود داره شما چطور نیمرخ رو انتخاب کردید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)