اسمفایلهت رو به کلی عوض کن و به ترتیب پارتها مرتب کن.مثلا
پارت یک رو بزار 1 واسم پارت 2 دو رو هم بزار 2 و الی اخر
اسمفایلهت رو به کلی عوض کن و به ترتیب پارتها مرتب کن.مثلا
پارت یک رو بزار 1 واسم پارت 2 دو رو هم بزار 2 و الی اخر
اسم پارتها رو میدونم دوست عزیز.اسم فایل داخل پارت رو میگم بخاطر متفاوت بودن اسم فایل داخل پارت آخر اکسترکت ناقص انجام میشه.ممنون
داخل اون پارت پارت های دیگه هست ؟ اسم هاشون با قبلی ها تفاوت داره ؟
خیلی از وقت ها نمیشه گفت اون پارتی که قبلا دانلود کردید با این جدیده که از یکجا دیگه گرفتید یکی باشه ها !!! دقت کنید چون حتی 1 کیلوبایت اختلاف داشته باشه ارور میده
درمورد بازکردن دانلودها ازطریق برنامه وین رر به هنگام اجرای برنامه بازکردن درموقع ایکس ترکتینگ درخواست جاگذار volume می کند منظوز از volume ,وراه حل بازکردن دانلود چیست
منظور پارت های دانلود هستند که باید همه درک نار هم قرار بگیرند و یکی پس از دیگری Extract بشن
سلام
دوستان ایا winrar تنظیماتی داره که فایلهای فشرده پسورد دار رو با یک بار پسورد دادن برای دفعات بعد بدون در خواست پسورد باز بکنه؟
با تشکر
سلام
نخیر همیچن امکانی نداره
سلام
من یه فیلم 2 پارتی دانلود کردم پارت اولش rar نبود اما دومش بود و می خوام extract کنم میگه:
you need to start extraction from a previous volume to unpack
چی کار کنم؟
ممنون
پارت اول احتمالا بصورت exe بوده که وقتی اون پارت رو در کنار سایر پارت های rar قرار بدید مشکل حل میشه
درود
کمک کنید دوستان من این فیلم رو از تورنت تو zbigz.com مستقیم کردم با idm دان شد بیشتر از 2گیگ هست.
الان با winrar اکسترک می کنم این پیام میاد:READNFO XviD AC3-RemixHD.zip: CRC failed in Mission Impossible Ghost Protocol 2011 R6 HDRip READNFO XviD AC3-RemixHD\Mission Impossible Ghost Protocol 2011 R6 HDRip READNFO XviD AC3-RemixHD.avi. The file is corrupt
یه راهنمایی کنید دان کردن مجدد این فایل مکافات هست
سپاس گذارم
منتظرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)