لطفا اين پست پاک شه
لطفا اين پست پاک شه
Last edited by sd70; 07-08-2010 at 10:55.
من از ديشب ترانه مادري رو تحريم كردم ....... شانس من اينطور كه ميگيد اين قسمت جالب بوده
بهرام متولد 1363 هست و سال 81 گواهی نامه گرفته. تا بحال تو یه فیلم بازی کرده این دومیشه
کاملا موافقمخدا رو شکر شنبه تمومه
اساس سریال سازی رو رعایت نکرده بود
یه کلیشه ی تمام عیار دیگه از تلویزیون
آخرين قسمت از مجموعه تلويزيوني «ترانه مادري» به كارگرداني «حسين سهيليزاده» فردا شب و پشت صحنه آن نيز يكشنبه شب به روي آنتن ميرود.
آخرين قسمت از مجموعه تلويزيوني «ترانه مادري» فردا شب ساعت 23 به روي آنتن شبكه سه سيما ميرود.
بنابر اين گزارش، مجموعه تلويزيوني «ترانه مادري» در 50 قسمت 35 دقيقهاي توليد شده و قسمت پاياني آن در خرمشهر به تصوير كشيده شده است.
اين مجموعه تلويزيوني به تهيه كنندگي «مهران مهام» و «ايرج محمدي» ساخته شده و پشت صحنه آن نيز درقسمتي جداگانه، يكشنبه شب به روي آنتن خواهد رفت.
داستان مجموعه تلويزيوني «ترانه مادري» با سرپرستي «مسعود بهبهانينيا» توسط علياكبر بابالو، زهرا پارسافر و محمدرضا خالقيزاده نوشته شده و بازيگراني چون هما روستا، دانيال حكيمي، فاطمه گودرزي، حميرا رياضي، امير دژاكام، مينا لاكاني، محسن افشاني، سياووش خيرابي و ...ايفاي نقش ميكنند.
سلام بچه ها خوبید؟؟؟؟؟...اه من دیشب سفر بخیر رو ندیدم ..... قسمت دیشبش باحال بود ...ولی بهرام یکم بد گریه کرد و پویا خوب بازی کرد ...سمیرا هم خیلی جریانو باحال تعریف کرد.... دلم یکم واسه فرخ سوخت موقعی که رفت سر خاک مادرش..آخی...میبینم که شنبه قسمت آخرشه ....راستی بچه ها این سریال که تموم بشه کار ما هم تو این تاپیک تموم میشه؟؟؟؟...آرش جان اون متنو برای عشق پویا که ننوشتم همینجوری گذاشتم واسه سرگرمی ...فعلا تابعد...بای بای.....
سیاوش خیرابی (بهرام) میگفت پشت صحنش باحال تر از خود فیلمه!باید ببینیم
من فقط دیشب نفهمیدم پویا داشت گریه می کرد یا می خندید ( آخرای سریال )
اگه موضوع به این مهمی رو فهمید پس چرا نیشش باز بود
ولی به نظرم بهرام بهتر بازی کرد صحنه فهمیدن موضوع رو.
به نظرم این قسمت باید فردای قسمتی که مادرجون مرد پخش می شد هم رو اعصاب ما نمی رفتهم به موقع تموم می شد. حالا کسی که از اون قسمت تا حالا ندیده چيزی از دست داده؟ نه.
آخ یادم رفت یه چیزی از دست داده اونم افاضات سمیرا خانومو
آخرشم همه درست میشن و همه چیز به خوبی و خوشی تموم می شه و پویا هم نغمه هه رو می گیره![]()
Last edited by Inter; 29-08-2008 at 16:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)