تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 66 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 656

نام تاپيک: تاپیک رفع مشکل،به روز رسانی فریمور و دیگر ایرادات و ابهامات

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

ممنون
    یعنی احتمال داره واسه ویندوز باشه؟
    چون تو لینوکس مشکلی نداره
    من اخرین باری که شارژ کردم تو ویستا بود
    ولی از وقتی که xp نصب کردم اومدم شارژ کنم به این مشکل بر خوردم
    حالا امشب ویستا دو باره میریزم ببینم چی میشه شما رو هم در جریان میذارم
    ممنون از راهنماییت

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شایدم بخاطر ویندوز باشه ... ویستا ساپورت ذاتی MPT داره و شاید لینوکس هم با این پروتکل راحت تر باشه ... بهرحال چک کن و خبر بده ...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

شایدم بخاطر ویندوز باشه ... ویستا ساپورت ذاتی MPT داره و شاید لینوکس هم با این پروتکل راحت تر باشه ... بهرحال چک کن و خبر بده ...
    ویستا رو نصب کردم دیشب زدم راحت شارز شد

یه سوالی من یه پاکت پی سی دارم که با یو اس پی سارژ میشه میتونم از شارژر اون استفاده کنم چون رفتم شارژر کریتیو رو قیمت کردم گفت 19 و 27 :((

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ویستا رو نصب کردم دیشب زدم راحت شارز شد

یه سوالی من یه پاکت پی سی دارم که با یو اس پی سارژ میشه میتونم از شارژر اون استفاده کنم چون رفتم شارژر کریتیو رو قیمت کردم گفت 19 و 27 :((
    به سلامتی ... پس واقعا بخاطر ویندوز بوده ...

//

ریسک خودش رو داره .. بهرحال شارژرها مخصوص همون دستگاه ساخته شدن ، نه هر دستگاهی ... اما واقعیت اینه که خیلی وقتها مختصات فنی دستگاهها اونقدر با هم فرقی نداره ... توی فوروم دیگه ، حدود 2 سال پیش ما شاید 20 تا پست رد و بدل کردیم با یکی از دوستان تا به این نتیجه رسیدیم که شارژرهای گوشی های موتورولا رو میشه به بعضی کارای سونی وصل کرد ...

ضمن اینکه اگه درست یادم مونده باشه توی zen v plsu یه سیاستی پیدا کرده ان که فقط موقع اتصال به PC ، شارژ میشه ... یعنی اصلا شارژرهای دیگه نمی تونن مدیریت شارژش رو فعال کنن ! ... این قضیه رو حدود 1.5 سال پیش توی همین فوروم بحث کردیم ...

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

به سلامتی ... پس واقعا بخاطر ویندوز بوده ...

//

ریسک خودش رو داره .. بهرحال شارژرها مخصوص همون دستگاه ساخته شدن ، نه هر دستگاهی ... اما واقعیت اینه که خیلی وقتها مختصات فنی دستگاهها اونقدر با هم فرقی نداره ... توی فوروم دیگه ، حدود 2 سال پیش ما شاید 20 تا پست رد و بدل کردیم با یکی از دوستان تا به این نتیجه رسیدیم که شارژرهای گوشی های موتورولا رو میشه به بعضی کارای سونی وصل کرد ...

ضمن اینکه اگه درست یادم مونده باشه توی zen v plsu یه سیاستی پیدا کرده ان که فقط موقع اتصال به PC ، شارژ میشه ... یعنی اصلا شارژرهای دیگه نمی تونن مدیریت شارژش رو فعال کنن ! ... این قضیه رو حدود 1.5 سال پیش توی همین فوروم بحث کردیم ...
    من با شارژر پاکت پی سی با ترس و لرز وصل کردم عملیات شارژ انجام شد البته این کار رو واسه 5 دقیقه فقط انجام دادم
    رو صفحه زن نشون میداد که گوشی داره شارژ میشه و علامت شارژ اومد ولی وقتی وصل میشه به پی سی علامت ردو بدل کردن دیتا میاد فک کنم کار کنه
    ولی این برام جای سواله که چرا حدود 20 تومن پوله شارژرشه
    و اینکه ایا بعد از شارژ کامل قطع میکنه یا باطری میترکه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام ، من یه ایپاد مدل shffle 1GB دارم قبلا میتونستم با ولوم صدا صداشو زیاد و کم کنم ولی بعد از یه مدتی فرمت نمیشد و بردم تعمیر کار و اون هم برنامه خودش رو نداشت و برنامه مدل دیگری رو زد و الان نمی تونم باهاش صدا رو کم یا زیاد کنم و در حد ثابتی مونده ایا کسی برنامه خودش رو سراغ داره با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

14

دقیقا کدوم مدل zen هستش ؟ ... به نظرم باید zen touch باشه ؛ ها ؟ ... (همونی که سه تا دکمه بصورت عمودی در سمت راست و سه تا هم سمت چپ داره؟)

در مورد پاک کردن اون فایل ها : برو توی حالت recovery اش - بلدی ؟ (در حالت خاموش ،دستت رو روی دکمه play نگه دار و در همون حال یه سوزن فرو کن توی دکمه reset ... یه چند ثانیه منتظر بمون و بعدش سوزن رو در بیار ولی دستت رو روی play نگه دار و انقدر نگه دار تا منوی recovery بیاد ... از اونجا می تونی format رو انتخاب کنی تا پاک بشن)

غیر از این مشکل ، بلدی که فایل بریزی توی دستگاه ؟ ... چون یادمه که این دستگاه ums نیست ؛ یعنی اینطوری نیست که فایل ها رو مثل کول دیسک کپی کنی توش ... چندین روش داره که یکی اش اینه که از برنامه media source استفاده کنی ...
    سلام ببخشید با تخیر زیاد بردم گارانتی مشکلم حل شد.
    ولی بعد از مدتی باز می خوام فرمت کنم یک طرف هندزفری صدا کم است طرف دیگر صدا خوبه چی کار کنم با فرمت مشکل حل میشه؟
    بلد نیستم ببرم رو حالت Recovery ؟؟
    بله Zen Touch 40gb است!!
    زحمت می کشید جوابم را بدید؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ، من یه ایپاد مدل shffle 1GB دارم قبلا میتونستم با ولوم صدا صداشو زیاد و کم کنم ولی بعد از یه مدتی فرمت نمیشد و بردم تعمیر کار و اون هم برنامه خودش رو نداشت و برنامه مدل دیگری رو زد و الان نمی تونم باهاش صدا رو کم یا زیاد کنم و در حد ثابتی مونده ایا کسی برنامه خودش رو سراغ داره با تشکر
    شافل شما نسل چندمه ؟ (نسل اول کشیده اس ؛ نسل دوم تقریبا حالت مربعی داره) ...

اون چیزی که به ذهن من میاد اینه که شما با volume limit اش مشکل داری ؛ یعنی حداکثر صدا در حد پایینی موند و شما می خوای بیشترش کنی ؛ این مشکل رو میشه حل کرد ؛ اما اگه غیر از این باشه و کلا صدا رو نشه تغییر داد ، مشکل سخت افزاری به نظر میاد و اونوقت کار سخت میشه ؛ چون باید ببری پیش تعمیر کار و اصلا توی ایران شاید تعمیر آیپاد بی معنا باشه ..

بهرحال اگه همون حالت اول باشه : برنامه آیتونز رو فعال کن (اگه نداری یا نسخه ات قدیمیه ، نسخه جدید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و دستگاه رو وصل کن بهش - از قسمت source ، آیپادت رو انتخاب کن - در قسمت setting یه سری آپشن داری .. Limit maximum volume رو انتخاب کن و صدا رو تا ته زیاد کن .. بعدش apply رو بزن ...

این مسیر رو برو و اگه مشکلی داشتی بگو ...
    من با شارژر پاکت پی سی با ترس و لرز وصل کردم عملیات شارژ انجام شد البته این کار رو واسه 5 دقیقه فقط انجام دادم
    رو صفحه زن نشون میداد که گوشی داره شارژ میشه و علامت شارژ اومد ولی وقتی وصل میشه به پی سی علامت ردو بدل کردن دیتا میاد فک کنم کار کنه
    ولی این برام جای سواله که چرا حدود 20 تومن پوله شارژرشه
    و اینکه ایا بعد از شارژ کامل قطع میکنه یا باطری میترکه
    بهرحال ریسک خودش رو داره ... می تونی بسم ال... بگی و وصل کنی ... شایدم واقعا هیچی نشد ! ...

//

شارژرها همیشه همین حدود 15-20 تومن هستن ... بالاخره کلی از سود این کمپانی ها از راه وسایل جانبی شونه ...

//

اینم سوال خوبیه ... "وقتی باتری فول بشه ، چی میشه ؟!" ... شارژرهای اصلی ، یا وقتی که به PC وصل کنی ، متوجه فول شدن میشن و جریان برق رو قطع می کنن .. شاید این اتفاق هنگام استفاده از شارژرهای متفرقه نیفته ، یا سیگنالی که قراره (به نشانه اتمام شارژ) تبادل کنن رو درک نکنن ..

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ببخشید با تخیر زیاد بردم گارانتی مشکلم حل شد.
    ولی بعد از مدتی باز می خوام فرمت کنم یک طرف هندزفری صدا کم است طرف دیگر صدا خوبه چی کار کنم با فرمت مشکل حل میشه؟
    بلد نیستم ببرم رو حالت Recovery ؟؟
    بله Zen Touch 40gb است!!
    زحمت می کشید جوابم را بدید؟
    اووه .. قضیه مال خیلی وقت پیشه ؛ درسته ؟ ... بهرحال خوبه که مشکل حل شد ... چقدر ازت گرفتن ؟ ...

//

خب مطمئنی که مشکل عدم توازن صدا از دستگاهه ، منظورم اینه که با یه هدفون دیگه چک کردی ؟ ...تنظیمات صدای دستگاه رو چک کردی ؟

//

رفتن به حالت recovery رو که یه بار گفتم :

ر حالت خاموش ،دستت رو روی دکمه play نگه دار و در همون حال یه سوزن فرو کن توی دکمه reset ... یه چند ثانیه منتظر بمون و بعدش سوزن رو در بیار ولی دستت رو روی play نگه دار و انقدر نگه دار تا منوی recovery بیاد ... از اونجا می تونی format رو انتخاب کنی تا پاک بشن
    مشکلی داری در طی این مراحل؟

داره خودمونی میشه H051n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این "ویروسی شدن" تبدیل به یه جور باور عامیانه و غلط مصطلح شده ... یعنی به محض اینکه یه چیزی به مشکل بخوره ، عادت داریم که بگیم " ویروسی شده" ... در صورتی که می تونه 10 تا چیز دیگه باشه ریشه ی مشکل ..

ما اگه بخوایم هر کاری واسه دستگاه شما بکنیم نیاز به اتصال به PC داریم ... آیا وقتی وصلش می کنی به PC ، کامپیوترت عکس العملی نشون نمیده ؟ ... مثلا کنار ساعت فلش سبزرنگ (safe remove) میاد یا نه ؟... توی device manager چی ؟ (یه علامت سوال زردرنگ نیست که نشون بده دستگاه درست وصل نشده؟)

بهرحال شما این رو دانلود کن : (اون پایین i agree رو بزن ... - 2 مگ)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد دستگاهت رو وصل کن به PC ... و بعدش این برنامه رو اجرا کن ... ایشالا درست بشه ...
    نه كامپيوتر هيچ واكنشي نميده فكر كنم سوخته آخر يه فلش داشتم همين بلا سرش اومد گفتن سوخته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •