تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 36 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 353

نام تاپيک: کلوپ نوکیا 5320

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

سلام
    به قول خارجیا WOW . دارم عاشق پی سی ورلد و بچه هاش می شم. دمتون گرم.
    حالا این راه ها رو امتحان می کنم ببینم چی میشه
    در مورد فایل ها هم راه دیگه ای تو فروم ندیدم. ما فعلن صبرمون بالاست.
    ممنون از همه

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام
    به قول خارجیا WOW . دارم عاشق پی سی ورلد و بچه هاش می شم. دمتون گرم.
    حالا این راه ها رو امتحان می کنم ببینم چی میشه
    در مورد فایل ها هم راه دیگه ای تو فروم ندیدم. ما فعلن صبرمون بالاست.
    ممنون از همه
    خواهش میکنیم ... انجام وظیفس...

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا یک اطلاع رسانی توپ انجام بدم. رم 8 گیگ رو گرفتم و انداختم تو گوشی. شناختش و گفت 7.6 گیگ فضا خالی داره. منم پر کردمش تا 7.5 گیگ و یک پنج ساعتی کار کردم با گوشی دیدم آخ نمیگه.ولی والا 15 تا جا سر زدم همه میگفتند این بیاد بالای 2 هنگ میکنه و از این حرف ها.

یک سوال. تو خود کامیوتر چه طور میشه آهنگ هایی رو که وقتی میایند تو گوشی خواننده و یا آلبوم رو به عنوان unknown میشناسه درست کرد و اسم براشون گذاشت ؟ تو گوشی دیدم میشه این کار رو کرد اما سخته میخوام تو کامپیوتر انجام بدم .

ممنون.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

آقا یک اطلاع رسانی توپ انجام بدم. رم 8 گیگ رو گرفتم و انداختم تو گوشی. شناختش و گفت 7.6 گیگ فضا خالی داره. منم پر کردمش تا 7.5 گیگ و یک پنج ساعتی کار کردم با گوشی دیدم آخ نمیگه.ولی والا 15 تا جا سر زدم همه میگفتند این بیاد بالای 2 هنگ میکنه و از این حرف ها.

یک سوال. تو خود کامیوتر چه طور میشه آهنگ هایی رو که وقتی میایند تو گوشی خواننده و یا آلبوم رو به عنوان unknown میشناسه درست کرد و اسم براشون گذاشت ؟ تو گوشی دیدم میشه این کار رو کرد اما سخته میخوام تو کامپیوتر انجام بدم .

ممنون.
    کلا FP2 همه گوشی ها تا 8گیگ جواب میدند ...
    برای ویرایش آهنگ رو اون راست کلیک می کنی و گزینه properties رو اتخاب می کنی ... از اون بالا summery رو ایتخاب می کنی ... اگه رو simple بود از اون پایین بزار رو advance و بعد خیلی راحت منوهایی چون artist..album و ... رو ویرایش کن ...
    تشکر یادت نره ...

5. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا این فایلای ما آماده شد. ولی فقط فایل cer رو گرفتم. وقتی خواستم key رو بگیرم انگار ارور میده میگه op نداری.
    چیکار کنم حالا op صفر نوشته من که فقط یه بار دانلود کردم!
    دوستان من خواستم از روش hellox کلن هک کنم حالشو ببرم که اونم ساین می خواد. کلن نشد. الآن تو این چند روزه یه حالت خلصه در مورد هک و ساین و اینا پیدا کردم. همیشه میگیجم. خداییش یه روش درست حسابی هک که رو گوشیمون جواب بده بگید ما راحت شیم. تنکس
    Last edited by S!LENCE; 07-07-2009 at 19:10.

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    آقا این فایلای ما آماده شد. ولی فقط فایل cer رو گرفتم. وقتی خواستم key رو بگیرم انگار ارور میده میگه op نداری.
    چیکار کنم حالا op صفر نوشته من که فقط یه بار دانلود کردم!
    دوستان من خواستم از روش hellox کلن هک کنم حالشو ببرم که اونم ساین می خواد. کلن نشد. الآن تو این چند روزه یه حالت خلصه در مورد هک و ساین و اینا پیدا کردم. همیشه میگیجم. خداییش یه روش درست حسابی هک که رو گوشیمون جواب بده بگید ما راحت شیم. تنکس
    سلام
    شما برای دریافت فایل key به این تاپیک مراجعه کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ... که مشکل key حل بشه.(فقط قبلش پست اول رو بخونی راحت تر می تونی از تاپیک استفاده کنی.) واسه هک هم همون HelloX به نظر من هم روش خوبیه.
    موفق باشی

8. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوستان ما مموری در حال استفاده مسیج ها رو گذاشتیم مموری کارت. حالا فکر می کنم تو قسمت مسیج کلن نوشتن و چک کردن و اینا یه کم دیر لود میشه. اشکال از کجاس؟
    راستی من هر جا گشتم شکلک نداشت گوشی برای اضافه کردن به متن مسیج.
    (خداییش حال می کنید هر روز با یه مشکل تازه میام؟ آخه تا حالا با نوکیا کار نکردم یه کم سختمه )
    ممنون

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان ما مموری در حال استفاده مسیج ها رو گذاشتیم مموری کارت. حالا فکر می کنم تو قسمت مسیج کلن نوشتن و چک کردن و اینا یه کم دیر لود میشه. اشکال از کجاس؟
    راستی من هر جا گشتم شکلک نداشت گوشی برای اضافه کردن به متن مسیج.
    (خداییش حال می کنید هر روز با یه مشکل تازه میام؟ آخه تا حالا با نوکیا کار نکردم یه کم سختمه )
    ممنون
    آره منم همین کار رو کردم فوق العاده کند شد. نمیدونم چرا.
    نوکیا شکلک نداره که عزیز دل. میتونی برنامه نصب کنی تا یه تعدادی شکلک اضافه بشه.

11. این کاربر از yoosef_st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    آقاچرا این فدر سوت و کوره اینجا؟ یعنی فقط من باید بیام شوال بپرسم؟ راستی دوستان گوشیو هک کردم. یه بار مجبور شدم مستر ریست کنم ولی می ارزید. آخرین ورژن کلاین ngage رو هم از تاپیکش گرفتم الآن جاتون خای بیلیارد و ماهی گیری می زنم. فقط یه چیزی شما خبر ندارین چطوری دوستان پروفایل تو سایت ngage می سازن و چیکارا میشه باش کرد؟ من با اینترنت کامپیوتر پروفایل ساختم ولی جایی برای ثبت نداره. از گوشی نمی تونم برم نت همراه اوله. میشه با کامپیوتر گوشی رو وصل کرد به اینترنت؟
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    آقاچرا این فدر سوت و کوره اینجا؟ یعنی فقط من باید بیام شوال بپرسم؟ راستی دوستان گوشیو هک کردم. یه بار مجبور شدم مستر ریست کنم ولی می ارزید. آخرین ورژن کلاین ngage رو هم از تاپیکش گرفتم الآن جاتون خای بیلیارد و ماهی گیری می زنم. فقط یه چیزی شما خبر ندارین چطوری دوستان پروفایل تو سایت ngage می سازن و چیکارا میشه باش کرد؟ من با اینترنت کامپیوتر پروفایل ساختم ولی جایی برای ثبت نداره. از گوشی نمی تونم برم نت همراه اوله. میشه با کامپیوتر گوشی رو وصل کرد به اینترنت؟
    ممنون
    راستش رفیق خیلی دوست دارم این تاپیک بالا باشه ولی معمولا تو کلوپ گوشی ها هرکس به مشکلی برمی خوره سوال می پرسه یا یه آپدیتی واسه گوشی میاد و تاپیکش شلوغ می شه. ولی فعلا (جز شما) نه کسی سوال می کنه نه آپدیتی واسه گوشی میادواسه همین تاپیک هی می ره پایین.
    اما در مورد ثبت پوینت های N-Gage فقط باید با گوشی به اینترنت وصل بشی و آیدی بسازی تا بتونی پوینت ها رو ثبت کنی. واسه وصل کردن گوشی به اینترنت از طریق کامپیوتر هم این تاپیک هست:
    داغ داغ: اتصال گوشي به اينترنت به كمك bluetooth با هر نوع سيم كارتي........ :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من که نتونستم از این روش استفاده کنم.تعدادی از دوستان دیگه هم این مشکل رو داشتن. بعضی هم به راحتی با این روش به اینترنت وصل شدن. ولی فکر می کنم با 5320 سازگار نیست. حالا اگه خواستی یه امتحانی بکن.
    موفق باشی

14. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •