اعتباري هارو هم ميشه به mms مجهز كرد؟
اعتباري هارو هم ميشه به mms مجهز كرد؟
برای شهرهای دیگر مثلا تبریز کی می آید ( mms و gprs )؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر امکان پذیر نیستاعتباري هارو هم ميشه به mms مجهز كرد؟
احتمالا پس از سراسری شدن mms در کل کشور به سیم های اعتباری هم این خدمات ارائه بشه
انشا الله یه روز غروب میادبرای شهرهای دیگر مثلا تبریز کی می آید ( mms و gprs )؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیر یا زود داره ولی سوخت وسوز نداره
دوستان پیش شماره اعتباری های جدید 0911 هست؟؟؟؟؟
این پیش شماره برای مازندران هست...دوستان پیش شماره اعتباری های جدید 0911 هست؟؟؟؟؟
ای بابا من دیروز رفتم ثبت نام یارو به من گفت پیش شمارش 0914 هست منم ثبت نام کردم وقتی اومدم خونه تازه متوجه شدم رو فیش بانکی پیش شماره 0911 هست....(من تهران هستم)
آقا منظور از سرویس دیتا چیه؟ منظور gprs و MMS هست؟
همون امکانات تبادل اطلاعات است حالا چه به طریق mms و یا gprs و یا ویدیو کنفرانس و ....
نه منظور Gprs و mms نیستهمون امکانات تبادل اطلاعات است حالا چه به طریق mms و یا gprs و یا ویدیو کنفرانس و ....
سرویس دیتا از چند سال پیش توسط همراه اول ارائه میشه
حالا این سرویس به چه دردی میخوره :
این سرویس قبل از راه اندازی gprs کاربرد داشت که با فعالسازی این سرویس میتونستید کارت اینترنت دیال آپ بگیرید و از طریق گوشی به اینترنت دیال آپ متصل شوید و از اینترنت استفاده کنید که البته به دلیل قیمت سرسام آورش ( به دلیل این که به هنگام اتصال به شبکه دیال آپ با شماره ISP تماس گرفته میشد و هزینه تماس با تلفن ثابت حساب میشد تقریبا ساعتی 3000 تومن هزینه برمیداشت گذشته از این که تلفن اشغال میشد) و همچنین کیفیت بسیار پایین اصلا مورد استقبال واقع نشد
تفاوت سرویس دیتا و gprs دقیقا مثل تفاوت دیال آپ با ADSL هستش
به این خبر یه نگاهی بندازین بد نیست
* 10 برند گرانقيمت اپراتورهاي تلفن همراه جهان معرفي شدند *
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)