تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 73 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 722

نام تاپيک: کارت صدا و میکروفن خوب برای استودیو خانگی

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام دوستان
    vioman جان تو قبلا در باره نویزها توضیح دادی ولی منظورت از اجسام باردار در کنار کیس مثل چی ؟
    اگر توضیح بدی ممنونت میشم

فقط یک سوال قیمت تجهیزات مثل کارت صدا و mic و مانیتور در دبی ارزون تر یا گرون تر؟
    دوست عزیز

کلیه ی دستگاه ها یا وسایل الکتریکی یا وسایلی که تولید کننده ی امواج الکترومغناطیسی هستند میتونند عامل انتشار نویز باشند.

از لامپ مهتابی و لامپ های کم مصرف گرفته تا تلویزیون و پرینتر (اللخصوص پرینتر های لیزری) و کابل های برق و موبایل و ...

مواردی مثل موبایل و دستگاه های بزرگ قابل تشخیص هستند ، بیشتر مشکلات ناشی از اموج سینوسی ناقص موجود در جریان برقه

قیمت های جهانی تجهیزات صوتی خیلی پایین تر از ایرانه (در بعضی موارد حتی کمتر از نصف!) اما در امارات رو دقیق نمیدونم که چقدر کمتر باشه ، اما مطمئن باشید کمتره

خرید بعضی قطعات مثل مانیتور و میکروفون از امارات به صرفه هستش.
    اما خرید قطعاتی مثل کارت صوت که مراحل تست خیلی زیادی داره و معمولا هم در خیلی از موارد سربلند از تست ها بیرون نمیاد ، ریسکه !
    اگر خراب باشه به اندازه یک کارت صوت نو باید هزینه کنید تا بره گارانتی ، البته اینجا هم تعمیر میشه اما هزینش پایین نیست.

حسنی که داره اینه که گرید های بالاتری رو میتونید از کشور های دیگه خرید کنید که خرابیشون پایین تره و کیفیت قطعات بالاتری دارند.

سلام نو
    ببینین من میخوام استودیو خونگی درست کنم برای رپ میخوام میکروفون c1 بگیرم
    برای خرید کارت صدا هم مشکل دارم دوستان کارت صدایی میخوام pci-192 با یک وردی mic و یک وردی ساز میدی لازم ندارم
    در حدود قیمت 150تا 180
    بهم معرفی کنید ممنون میشم

دوست عزیز
    C1 نیاز به فانتوم پاور داره ، تامین اون از طریق هر کارت PCI ی مقدور نیست ،
    پهنای باند زیاد به کار شما نمیاد ، ورودی و خروجی هاتون هم که زیاد نیست ، چرا تاکید روی PCI دارید؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

salam vioman jan, khoobi??
    agha bebakhshid finglish type kardam chon coffe netam inam farsi nadare.
    man mikham vase ye ashnam microphone begiram be nazaret chi begiram??
    zire 250 toman, mikhad too khoone test record begire az sedash, be nazaret chi begire??
    B2 CHANDE???

Mer30
    سلام Vioman جان!

آقا ببخشید فینگیلیش تایپ کردم ، چون کافی نت هستم ، این هم فارسی نداره.

من میخوام واسه یه آشنا هام میکروفون بگیرم ، به نظرت چی بگیرم ؟
    زیر 250 تومان ، میخواد تو خونه تست رکورد بگیره از صداش ، به نظرت چی بگیره؟
    B2 چنده؟
    (فارگیلیسی به فارسی ترجمه شد )!

دوست من سلام

ای کاش مدل کارت صوت دوستتون رو میگفتید تا بشه هماهنگی بین میکروفون و پردازشگر رو فهمید

B2 حدود 180 تومانه ، B1 هم حدود 137 تا 140 تومان
    تفاوتشون هم در جفت دیافراگم و تک دیافراگم بودنشونه

شاید بشه مدل هایی از AKG یا Rode هم تهیه کرد اما این میکروفون ها + تجهیزات جانبی بالاتر از 250 تومان درمیاد.

اگر دیافراگم لارج احتیاج داره C1 یا C3 هم میتونه کارش رو راه بندازه

برای تست صدا B2 زیاده اما عالیه

موفق باشید
    یا علی
    Last edited by vioman; 12-06-2009 at 04:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

(فارگیلیسی به فارسی ترجمه شد )!

دوست من سلام

ای کاش مدل کارت صوت دوستتون رو میگفتید تا بشه هماهنگی بین میکروفون و پردازشگر رو فهمید

B2 حدود 180 تومانه ، B1 هم حدود 137 تا 140 تومان
    تفاوتشون هم در جفت دیافراگم و تک دیافراگم بودنشونه

شاید بشه مدل هایی از AKG یا Rode هم تهیه کرد اما این میکروفون ها + تجهیزات جانبی بالاتر از 250 تومان درمیاد.

اگر دیافراگم لارج احتیاج داره C1 یا C3 هم میتونه کارش رو راه بندازه

برای تست صدا B2 زیاده اما عالیه

موفق باشید
    یا علی
    سلام دوست من

از راهنماییت ممنونم, کارت صدای رفیقم ESP1010 هستش B2 که خط خورد بین B1 C1 C3 کدومشون خوبه برای این کارت صوت؟؟

بازم ممنون

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام دوست من

از راهنماییت ممنونم, کارت صدای رفیقم ESP1010 هستش B2 که خط خورد بین B1 C1 C3 کدومشون خوبه برای این کارت صوت؟؟

بازم ممنون
    دوست عزیز

تفاوت C1 و C3 دقیقا مشابه تفاوت B1 و B2 هستش.

یعنی سی1 تک دیافراگم هستش اما C3 دوال دیافراگم.
    (پس با توجه به عدم نیاز شما به دوال دیافراگم بودن C3 هم خط میخوره)

اما تفاوت سری B با سری C در امپدانس ها ، و پشتیبانی فرکانسی اونهاست.

کلا گرمای صدایی که سری B دارند سری C ندارند ، خوب البته این طبیعیه
    C1 قیمتی زیر 60 هزار تومان داره اما B1 بیش از 2 برابر C1 قیمت داره.(حدود 140)

این تفاوت قیمت بی دلیل نیست ، از طرف دیگه سری B خیلی کامل هستند ، از یک کیف ضد ضربه گرفته تا تجهیزات مورد نیاز یک صدا برداری استاندارد رو بهمراه دارند ، فقط شما کافیه که یک پایه ی خوب براش تهیه کنید.
    مشخصات فنی کامل این 2 میکروفون در لینک های زیر میتونید مشاهده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

B1

C1

موفق باشی
    یا علی
    Last edited by vioman; 15-06-2009 at 13:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

1

پس نتیجه میگیریم b1 خوبه, من آخر هفته میرم بازار میگیرم, میارم تست میکنم, بهتون خبر میدم.

vioman از راهنمایی های مفیدت ممنون.
    هر جای دنیا که هستید همیشه سبز باشید ( یادتون نره )

داره خودمونی میشه creeep's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوستان:
    اون دوستانی که تجهیزات برای رپ میخواستن :
    من خودم حدود 2 سال پیش با هزینه ی خیلی کم در حدود 300 تومان 1 پک کامل جمع کردم که اگه صدا برداری رو در حد خوب بلد باشید همچنین سلیقه ی خوبی برای میکس داشته باشید با این پک از حتی بعضی از استودیو ها هم کوالیتی بهتری میگیرید...
    اینم بگم که این سیستم برای پاپ اصلا جواب نمیده کلا تو تجهیزات بهرینگر سری c اصلا برای پاپ و راک و ساز زهی من چون باهاش کار کردم به شخصه میگم خوب نیستولی برای رپ عالی و واقعا جواب میده ... سری b هم از نظر کوالیتی مهشره و همون جور که دوست خوبمون ویومن جان گفت صدای خیلی خوبی هم داره و خوب اگه کسی بخواد b1 بگیره بسرفست اینم بگم 2 دیافراگم برای وکال ورد اصلا استفاده ای نداره چون شما اگه بخواین بدون آگستیک ریک کنید اولا هوا میگیره دوما صدا گرمی خودشو از دست میده و تیط میشه پس b1 گذینه ی خوبی ولی اگر شما بخواید برای b2 هزینه کنید من خودم به شخصه میکروفن های m adiuo رو پیشنهاد میکنم (مدلش یادم نیست) که تو رنج 180 تا 190 بسیار بهتر از بهرینگر عمل میکنن و به هیچ وجه قابت مقایسه نیستند ولی خوب همون طور که ویومن جان گفتند تجهیزات b2 کامل تره ولی خوب انتخواب با شماس

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

این هم مشخصات پک برای دوستانی که می خوان رپ کار کنن با اجازه ی استادم ویومن جان::
    mic:c1 or c3 من خودم c3 رفتم چون اون موقع تفاوت قیمتی زیادی نداشتن
    audio & midi interfaces : fc202کارت صدا
    mixer:behringer 802
    headphones monitoring:hps5000
    این تجهیزات تا 3 سال بدون آپگریت کار من رو راه انداخت و تو زمینه ی رپ واقعا ازش راضی بودم
    همیشه یادتون باشه تجهیزات نصف کوالیتی شما باید هم بلد باشید با نرم افزار کار کنید هم قتعات رومچ کنن هم به از کل توان سخت افزاری استفاده کنین
    همون طور که میدونین بهرینگر جنس رده 3 بازاره ولی با این چیدمتن کوالیتی خوبی برای رپ میگیرید بازم تکرار میکنم فقت برای رپ و r'n'b

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یه سوال تخصصی هم من از دست خوبم ویومن جان دارم :
    ببین من یه کارت Lexicon Lambda دست دوم پیدا کردم با قیمت 140 به نظرت میرزه؟؟؟؟؟؟هم واسه وکال 3تار و دف هم واسه سازای دیجیتال مثل midi & Guitar el
    بعد تو رنج 200 تومان برای میکروفن بنظرت akg بهتره یا m audio ؟؟؟ یا بهتر بگم کدوم با این کارت صدا بهتر جواب میده؟؟؟؟؟؟(از بهرینگر اصلا خاطره ی خوبی رو متال و راک ندارم صدارو خیلی تم و بم میکنه یعنی لبه ی تیز صدا که باعث خش صدا میشرو میگیره اصلا راضی نبودم تو این زمینه از c3 یه میکروفن میخام که صدای صاف و دورگرو قشنگ بهم بده ...)
    بعد شنیدم کارت لامبادا 48 ولی در حد 96 کوالیتی میده درسته؟؟؟؟؟؟راسی black box و هرچی گشتم پیدا نکردم که قیمت بگیرم :(
    بعد یه مارک دیدم به اسم m box 2 که زیادم ازش تعریف میکنن نظرت رو این کارت چیه دوست من؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام دوستان:
    اون دوستانی که تجهیزات برای رپ میخواستن :
    من خودم حدود 2 سال پیش با هزینه ی خیلی کم در حدود 300 تومان 1 پک کامل جمع کردم که اگه صدا برداری رو در حد خوب بلد باشید همچنین سلیقه ی خوبی برای میکس داشته باشید با این پک از حتی بعضی از استودیو ها هم کوالیتی بهتری میگیرید...
    اینم بگم که این سیستم برای پاپ اصلا جواب نمیده کلا تو تجهیزات بهرینگر سری c اصلا برای پاپ و راک و ساز زهی من چون باهاش کار کردم به شخصه میگم خوب نیستولی برای رپ عالی و واقعا جواب میده ... سری b هم از نظر کوالیتی مهشره و همون جور که دوست خوبمون ویومن جان گفت صدای خیلی خوبی هم داره و خوب اگه کسی بخواد b1 بگیره بسرفست اینم بگم 2 دیافراگم برای وکال ورد اصلا استفاده ای نداره چون شما اگه بخواین بدون آگستیک ریک کنید اولا هوا میگیره دوما صدا گرمی خودشو از دست میده و تیط میشه پس b1 گذینه ی خوبی ولی اگر شما بخواید برای b2 هزینه کنید من خودم به شخصه میکروفن های m adiuo رو پیشنهاد میکنم (مدلش یادم نیست) که تو رنج 180 تا 190 بسیار بهتر از بهرینگر عمل میکنن و به هیچ وجه قابت مقایسه نیستند ولی خوب همون طور که ویومن جان گفتند تجهیزات b2 کامل تره ولی خوب انتخواب با شماس
    این هم مشخصات پک برای دوستانی که می خوان رپ کار کنن با اجازه ی استادم ویومن جان::
    mic:c1 or c3 من خودم c3 رفتم چون اون موقع تفاوت قیمتی زیادی نداشتن
    audio & midi interfaces : fc202کارت صدا
    mixer:behringer 802
    headphones monitoring:hps5000
    این تجهیزات تا 3 سال بدون آپگریت کار من رو راه انداخت و تو زمینه ی رپ واقعا ازش راضی بودم
    همیشه یادتون باشه تجهیزات نصف کوالیتی شما باید هم بلد باشید با نرم افزار کار کنید هم قتعات رومچ کنن هم به از کل توان سخت افزاری استفاده کنین
    همون طور که میدونین بهرینگر جنس رده 3 بازاره ولی با این چیدمتن کوالیتی خوبی برای رپ میگیرید بازم تکرار میکنم فقت برای رپ و r'n'b
    دوست عزیز

هیچ وقت یک ژانر موسیقیایی تعین کننده ی سخت افزار مورد نیاز شخص نیست!
    مثل این میمونه که بگیم مثلا قلم موی شماره ی 4 برای نقاشی های امپرسیونیسم خوب نیست اما برای سبک رئال خوبه!!!!

خاطرات بد شما از سری C بهرینگر میتونه عوامل خیلی مختلفی داشته باشه ، من بارها تاکید کردم انتخاب دقیق یک میکروفون حرفه ای باید بر اساس صداهایی باشه که ما قصد ضبط کردن اونها رو داریم.

اینکه میگن B2 خوبه ، مطلق نیست ، درسته که خوب جواب داده اما هیچ وقت نمیشه اون رو برای هر کاری استفاده کرد.

من قصد اهانت به هیچ سبک موسیقیایی رو ندارم اما طبیعیه که ژانر رپ تجهیزان خیلی زیادی نمیخواد.

یه سوال تخصصی هم من از دست خوبم ویومن جان دارم :
    ببین من یه کارت Lexicon Lambda دست دوم پیدا کردم با قیمت 140 به نظرت میرزه؟؟؟؟؟؟هم واسه وکال 3تار و دف هم واسه سازای دیجیتال مثل midi & Guitar el
    بعد تو رنج 200 تومان برای میکروفن بنظرت akg بهتره یا m audio ؟؟؟ یا بهتر بگم کدوم با این کارت صدا بهتر جواب میده؟؟؟؟؟؟(از بهرینگر اصلا خاطره ی خوبی رو متال و راک ندارم صدارو خیلی تم و بم میکنه یعنی لبه ی تیز صدا که باعث خش صدا میشرو میگیره اصلا راضی نبودم تو این زمینه از c3 یه میکروفن میخام که صدای صاف و دورگرو قشنگ بهم بده ...)
    بعد شنیدم کارت لامبادا 48 ولی در حد 96 کوالیتی میده درسته؟؟؟؟؟؟راسی black box و هرچی گشتم پیدا نکردم که قیمت بگیرم :(
    بعد یه مارک دیدم به اسم m box 2 که زیادم ازش تعریف میکنن نظرت رو این کارت چیه دوست من؟؟؟؟
    دستگاه لامبدا از لکسیکن USB هستش ، اگر ورودی های شما یا ترک هایی که روی اون کار میکنید زیاد باشه ممکنه نتونه جواب بده ، این به لکسیکن بر نمیگرده ، کشش USB در این حده.
    در مورد Sample Rate کارت لکسیکن این نکته رو مد نظر داشته باشید که حداکثر پشتیبانی این کارت 48 یا همون 44.1 هستش ، در واقع حداکثر Rate رکورد آنالوگ 48 هستش ، 96 و 192 اگر واقعی باشه که بیشتر موارد نیست مربوط به رکورد دیجیتال هستش.
    اکثر آثار با کیفیت و اورجینالی که در بازار وجود دارند 48 ضبط شدند و هنوز هم 90 درصد استدیو ها آنالوگ کار میکنند و کیفیت های بی نظیری رو در خروجی دارند.

192 واقعی کاربرد صنعتی داره و عملا گوش نمیتونه اون تحلیل کنه ، فقط افکتیو های آیینه گونه در رکورد های به اصطلاح 192 یا 96 انسان رو جذب میکنه

در مورد میکروفون

میکروفون های زیر 200 هزار تومان براند AKG همه داینامیک هستند!
    استاتیک های AKG همه قیمت های خیلی بالایی دارند و مدل های خوب AKG از بالای یک میلیون تومان شروع میشه.

M-Audio در سکانس اول تولید و عرضه ی محصولات خودش بعد از واگذاری به AVID به سر میبره.
    زمان میبره تا کیفیت محصولاتش در طولانی مدت ثابت بشه ، اما بهرینگر بیش از 20 ساله که زمام عرضه ی محصولات صوتی نیمه حرفه ای و حرفه ای رو در خیلی از نقاط دنیا در دست داره و کیفیت ثابت و تقریبا بدون افتی داشته.
    اگر قابلیتی خاص در سری میکروفون های M-Audio وجود داشته باشه که در بهرینگر نباشه میشه گفت که خرید M-Audio عقلانی تره ، اما وقتی یک مجموعه ی خوب مثل سری B بهرینگر با سابقه، وجود داره
    دلیل خاصی برای پیوستن با تردید به جمع M-Audio ها وجود نداره
    البته نمیشه از کیفیت خوب M-Audio هم صرف نظر کرد

موفق باشید

10. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه caruso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا سلام عرض شد
    خواستم بپرسم سورس خرید هدفون audio technica سراغ ندارین؟ دقیق بخواین ESW9 رو میخوام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •