starblue7750عزیز یه مدت نبودی جات خیلی خالی بود......آره به همت و پیگیریهای دوستان (از جمله شما دوست گرامی)صاحب انجمن هم شدیم ......
دوستی که میخواستن باطری ku برای ke بگیرن...دوست عزیز چرا خودku رو نمیگیری دیجی کالا آورده با قیمت مناسب ...
starblue7750عزیز یه مدت نبودی جات خیلی خالی بود......آره به همت و پیگیریهای دوستان (از جمله شما دوست گرامی)صاحب انجمن هم شدیم ......
دوستی که میخواستن باطری ku برای ke بگیرن...دوست عزیز چرا خودku رو نمیگیری دیجی کالا آورده با قیمت مناسب ...
سلام
اسمم امید هست. از یه طرف کارهای زیادی داشتم از طرف دیگه این مودمم سوخت که نمیشد به نت بیام.واقعا خیلی عالی شد که انجمن رو زدن
من نوکرتم.اگه شماها اون تاپیک رو نمی زدید کار به اینجاها نمیرسید
ضمنا من یه نکته ای بگم اینجا (شهرستان خوی) گوشیه ku990 دست دومش نوشته 5 7 3 هزار تومن!!!
Last edited by starblue7750; 04-02-2009 at 10:25.
نميدونم چرا به فكر خودم نرسيده بود .احتمالا بايد جواب بده اگه اين مشكل با راهكار شما به جواب برسه من ديگه مشكلي واسه اين گوشي نميبينم
قابل توجه دوستان عزیز
باطری ku990 , ke990 هر 2 از یک مدل است.
Standard battery, Li-Ion 1000 mAh
و این باطری برای هر 2 گوشی استفاده میشه.میزان مصرف باطری را عوامل سخت افزاری و نرم افزاری متفاوت این 2 گوشی تعیین میکنه.
و باز هم میگم من این 2 گوشی را در پخش divx تست کردم و تفاوتی در طول عمر باطری ندیدم.از میزان مکالمه خبری ندارم.
چون خرجش زیاد میشه!
از كجا اين قدر مطمئني؟
اصلا از كجا اين دو تا گوشي رو گير آوردي؟
شما چقدر خرج ميكنين بابا ايول
من و پسر خالم هر 2 ویوتی خریدیم.اون ku990 و من ke990.
در مورد باطری میتونی بری بپرسی.یا اگه به هر 2 گوشی دسترسی داری خودت باطریهارو با هم مقایسه کن هیچ فرقی ندارند با هم.
در مورد پخش فیلم هم که گفتم خودم امتحان کردم و تجربه ی خودم اینه!به هر حال من ازمایشگاه برای تست گوشی ندارم ولی برای تست این 2 گوشی هر 2 را فول شارژ کردم.هر 2 یک فیلم با یک بلندی صدا پخش کردند.طول پخش باطری تقریبا برابر بود.
سلام ، دوباره گوشی رو وصل کن و با استفاده از برنامه efs گوشی رو شناسایی کن ، فولدری رو که تغییر نام داده بودی رو دوباره به اسم LGAPP برش گردون مشکل حل میشه
محتویات بسته فروش ویوتیke990 لطفن اونایی که دارن و خریدن یا دیدن و میدونن و...!جواب بدن
خوب دوستان من یه مشکل دیگه دارم و اون اینه که فایلی رو نمیتونم به گوشی انتقال بدم مثل فیلم موسیقی . تا نصف میریزه و بعد پیغام میده که نمیتونه. مشکل از کجاست؟
مرسی از راهنماییتون.اما دیگه کار از کار گذشته و گوشیم دیگه فلش هم نمیشه :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)