خب شما که نتیجه گیری کردی برو بگیر منتظر چی هستی؟
مبارک باشه
خب شما که نتیجه گیری کردی برو بگیر منتظر چی هستی؟
مبارک باشه
الان میان ترم ها هست!! اگه بگیرم درگیرش میشم!! انشاا.. بعد از میان ترم ها که میشه اول آذر
بله..تاچ پرو هنگ میکنه اونم چه هنگایی..البته رام فابریک خودش.یه رام هم خود htc بعدش داد بیرون..بهتر شد ولی بازم هنگ رو داشت و زیادم سریع نبود.
رام انرژی همه چیش خوبه..تمام کیبورد هم با fuz keyboard کار میکنه که همراه با رام نصب می شه..و تمام دکمه ها هم درست و دقیق کار می کنن.
من تا الان رام زیاد نصب کردم ولی آخر برگشتم به همین انرژی..الان هم یه رام با ورژن 2.5 مانیلا بیرون داده که علارغم اینکه هنوز خیلی جا داره تا بهتر بشه ولی سرعتش خیلی خوبه..هنگ هم نداره..محیطشم که فوقالعاده زیباست.
من با pro2 کار نکردم ولی اگه واقعا از نظر کارکرد هیچ فرقی با por1 نداره من گوشیه خودم و خیلی سرتر می دونم..البته این سلیقس دیگه..وگرنه کی از ال سی دیه 3.5 اینچی بدش میاد..
از نظر قیافه هم که فکر می کنم خیلیا با من موافق باشن که pro1 خیلی سرتره.
سلام.
اما من یه نتیجه دیگه میگیرم و اونم اینکه طرف آدم زرنگی بوده البته به نظر خودش.اما علت: با اومدن HD2 قطعا" قیمت تاچ پرو 2 میاد پایین و با افت قیمت پرو 2 قطعا" قیمت پرو 1 هم افت پیدا میکنه و خریداراش از اینی هم که الان هست کمتر میشه و چقدر خوبه تا جنسی بصورت کامل بنجل نشده فروخته بشه و بره!!!ضمن اینکه فکر میکنم قیمتش رو هم یکم بهت بالا گفته که البته مطمئن نیستم.
اما شما واقعا" از خودت نپرسیدی کدوم آدم عاقلی بعد از اینکه گوشی رو خرید و رفت و استفاده کرد و دید خوبه زحمت راه رو میکشه(اونم با این وضعیت ترافیک و...تهران)و میره به فروشنده خبر میده که گوشی خوبی هست !!!!که همه خریدارای تاچ پرو رفتن به این آقا گفتن گوشی خوبیه؟؟؟!!!!!!!(منکه بالای 10 تا پاکت پی سی خریدم تا حالا هم نرفتم به فروشنده اطلاع بدم که گوشیه خوبیه!!اگه دوستان اینکارو کردن بگن تا جمعی رو از نگرانی در بیارن)
نتیجه:طرف خیلی آدم .....و کلاهبرداری بوده.![]()
تایید میشه.
گفت : هر کی از من Pro2 خریده بعدش نیومده نظری بده ولی هرکی Pro1 خریده بعدش اومده گفته خیلی گوشی خوبیه (این رو درحالی گفت که فروش Pro2 براش با صرفه تر بود و برای من و دوستم هم نکته عجیبی بود که از Pro1 تعریف کرد)
موبایل فروشیها اکثرشون حقه باز درجه یک هستند و بلدند جنس موندشون رو به مردم چجوری بچسبونن.
عزیز الان دیگه وقت ال سی دی 3 اینچ داره میگزره حالا اون چطوری میخواد توجیح کنه که pro معمولی با ال سی دی 2.8 اینچ از pro 2 بهتره.
چرا نمی ارزه؟؟؟نتیجه :: Touch Pro2 اصلا به قیمتش نمی ارزه مخصوصا من که با کیبرد هر دوشون کار کردم دکمه های Pro1 خیلی نرم تر از Pro2 بودن!!
کم نیستند کسانی که همون pro معمولی رو یه زمانی با قیمت 950 تومن هم خریده اند.خوب با این حرف شما باید اونا الان سکته میکردند.
pro2 هم چون تقریبا میشه گفت تازه وارد شده قیمتش کمی بالا هستش که با وارد شدن گوشی های جدید htc قیمتش نسبتا پایین میکشه.
این رو به هر کی بگی دیگه میخنده.به هر حال Pro1 بهتر از Pro2 هست
مثل اینکه میگی iphone 3g بهتر از iphone 3gs هستش.
عزیز pro2 میشه گفت آپدیت شده و بهتر شده pro معمولی هستش.
شما با pro2 در حالت روشن کار کنین و شفافیت ال سی دی و سرعتش رو ببینی اونوقته که pro معمولی رو میندازی زباله دونی.
فقط در یک کلام:pro معمولی با pro2 زیر زمین تا آسمون با هم فرق دارن.
سلام.
در مورد اون نتیجه گیری آخر که پرو 1 بهتر از پرو 2 من میخواستم تو اون پست قبلی بگم که والا خود HTC که سازنده هر دو گوشی هست یه چیزه دیگه میگه و میگه پرو 2 بهتره حالا شما و دوستتون و اون فروشنده چه جوری نتیجه گرفتید پرو 1 بهتره؟ اما بیخیال شدم.ولی حالا که دوستمون نینجا واضح توضیح داد گفتم بزار منم این سوال رو از دوستمون بپرسم(چه جوری نتیجه گرفتید)تا مشکل جمعی از اهالی محل حل بشه.![]()
آخه کرمان که ترافیک نیست!!اما شما واقعا" از خودت نپرسیدی کدوم آدم عاقلی بعد از اینکه گوشی رو خرید و رفت و استفاده کرد و دید خوبه زحمت راه رو میکشه(اونم با این وضعیت ترافیک و...تهران)و میره به فروشنده خبر میده که گوشی خوبی هست !!!!که همه خریدارای تاچ پرو رفتن به این آقا گفتن گوشی خوبیه؟؟؟!!!!!!!(منکه بالای 10 تا پاکت پی سی خریدم تا حالا هم نرفتم به فروشنده اطلاع بدم که گوشیه خوبیه!!اگه دوستان اینکارو کردن بگن تا جمعی رو از نگرانی در بیارن)
این فروشگاهی هست که همه موبایل باز ها میان ازش موبایل میخرن!!
حالا من هم تا اول آذر صبر میکنم که قیمتش بیاد پایین تر!!
HD2 کی میاد ایران؟؟
به هر حال Pro1 بهتر از Pro2 هستمن نسبت به قیمت و کارایی گفتن که Pro1 بهتره!!این رو به هر کی بگی دیگه میخنده.![]()
خب معلومه که Pro2 بهتر از Pro1 هست از لحاظ امکانات ولی الان نسبت به قیمتش نمی ارزه؟؟ دروغ میگم؟
در ضمن
از لحاظ نرم افزاری میشه 2تا گوشی رو یکی کرد!! LCD هم زیاد مهم نیست!! هر چی کمتر مصرف باطری کمتر
hd2 تا هفته بعدی میاد ایران.حالا من هم تا اول آذر صبر میکنم که قیمتش بیاد پایین تر!!
HD2 کی میاد ایران؟؟
اگه اونطوری که شما میگین باشه اونوقت مردم نباید به 8800 نوکیا 1.400 تومن پول بدن.(در حالی که 8800 امکانات شاخی هم نداره)ولی الان نسبت به قیمتش نمی ارزه؟؟ دروغ میگم؟
هنوز pro2 اوایل با قیمت 860 تومن وارد شد که در عرض 5 یا ماه افت قیمت کرده و خودشو رسونده طرفای 710 تومن.
درسته که هر دو تا از لحاظ ساپورت نرم افزار تو یه حد قرار دارند .از لحاظ نرم افزاری میشه 2تا گوشی رو یکی کرد
ولی تاچ پرو 2 قابلیت آپگرید به ویندوز موبایل 6.5 بصورت free داره ولی تاچ پرو معمولی نه.
LCD هم زیاد مهم نیست
ال سی دی پرو معمولی 2.8 اینچ هستش ولی ال سی دی پرو 2 اندازش 3.6 اینچ هستش.
عزیز پرو 2 نزدیکه ال سی دیش 1 اینچ از پرو معمولی بزرگتر باشه.
در ضمن رزولیشن ال سی دی پرو معمولی 480*640 هستش ولی پرو2 رزولیشن 480*800 داره.
حالا شما میگی ال سی دی زیاد مهم نیست.
اتفاقا باطری پرو 2 بهتر از باطری پرو معمولی هستش.هر چی کمتر مصرف باطری کمتر
اینم مشخصات باطری هر دو تا:
تاچ پرو2:
Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
stand-by:Up to 500 h (2G) / Up to 750 h (3G)
talktime:Up to 8 h 30 min (2G) / Up to 6 h 30 min (3G)
تاچ پرو :
Standard battery, Li-Ion 1340 mAh
stand-by:Up to 406 h
talktime:Up to 8 h
اون گوشی لوکس نوکیا هست و قیافه داره و از طلا ساخته شده که حتی یکی از این موارد رو Touch Pro2 ندارهگه اونطوری که شما میگین باشه اونوقت مردم نباید به 8800 نوکیا 1.400 تومن پول بدن.(در حالی که 8800 امکانات شاخی هم نداره)
هنوز pro2 اوایل با قیمت 860 تومن وارد شد که در عرض 5 یا ماه افت قیمت کرده و خودشو رسونده طرفای 710 تومن.
رام های ویندوز موبایل 6.5 برای Pro1 هست!! فقط باید گوشی رو آنلاک کنی! همیندرسته که هر دو تا از لحاظ ساپورت نرم افزار تو یه حد قرار دارند .
ولی تاچ پرو 2 قابلیت آپگرید به ویندوز موبایل 6.5 بصورت free داره ولی تاچ پرو معمولی نه.
این حرف درست! اما اگه LCD و رزولیشن برای من مهم بود مرفتم X1 میگرفتم!!ال سی دی پرو معمولی 2.8 اینچ هستش ولی ال سی دی پرو 2 اندازش 3.6 اینچ هستش.
عزیز پرو 2 نزدیکه ال سی دیش 1 اینچ از پرو معمولی بزرگتر باشه.
در ضمن رزولیشن ال سی دی پرو معمولی 480*640 هستش ولی پرو2 رزولیشن 480*800 داره.
حالا شما میگی ال سی دی زیاد مهم نیست.![]()
تازه من به خاطر LCD بزرگتر و باطری قویتر 190 تومن اضافه نمیدم
ممنون از اطلاع رسانیاتفاقا باطری پرو 2 بهتر از باطری پرو معمولی هستش.
اینم مشخصات باطری هر دو تا:
تاچ پرو2:
Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
stand-by:Up to 500 h (2G) / Up to 750 h (3G)
talktime:Up to 8 h 30 min (2G) / Up to 6 h 30 min (3G)
تاچ پرو :
Standard battery, Li-Ion 1340 mAh
stand-by:Up to 406 h
talktime:Up to 8 h
دوستان این مقایسه رو میزارم خودتون ببینید دیگه باورتون شه!!
مشخصات Pro1
و این هم Pro2
حالا دیدین Pro2 چیزه زیادی غیر از LCD و باطری نداره؟
حتی تو Browser و دوربین و رادیو هم کمتر از Pro1 داره!!
ضخامت گوشی ها رو مقایسه کنید
هنوز هم قبول ندارید Pro1 بهتره؟؟
الله اکبر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)