تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 29 اولاول ... 1723242526272829 آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 289

نام تاپيک: HTC Touch Pro

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

خب شما که نتیجه گیری کردی برو بگیر منتظر چی هستی؟
    مبارک باشه

داره خودمونی میشه H_R_V_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    کــــرمان

پيش فرض

الان میان ترم ها هست!! اگه بگیرم درگیرش میشم!! انشاا.. بعد از میان ترم ها که میشه اول آذر

اگه نباشه جاش خالی می مونه The_Last_Samurai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله..تاچ پرو هنگ میکنه اونم چه هنگایی..البته رام فابریک خودش.یه رام هم خود htc بعدش داد بیرون..بهتر شد ولی بازم هنگ رو داشت و زیادم سریع نبود.
    رام انرژی همه چیش خوبه..تمام کیبورد هم با fuz keyboard کار میکنه که همراه با رام نصب می شه..و تمام دکمه ها هم درست و دقیق کار می کنن.
    من تا الان رام زیاد نصب کردم ولی آخر برگشتم به همین انرژی..الان هم یه رام با ورژن 2.5 مانیلا بیرون داده که علارغم اینکه هنوز خیلی جا داره تا بهتر بشه ولی سرعتش خیلی خوبه..هنگ هم نداره..محیطشم که فوقالعاده زیباست.
    من با pro2 کار نکردم ولی اگه واقعا از نظر کارکرد هیچ فرقی با por1 نداره من گوشیه خودم و خیلی سرتر می دونم..البته این سلیقس دیگه..وگرنه کی از ال سی دیه 3.5 اینچی بدش میاد..
    از نظر قیافه هم که فکر می کنم خیلیا با من موافق باشن که pro1 خیلی سرتره.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

امروز رفتم موبایل فروشی!!
    با دوستم بودم!!
    گفتم : آقا Touch Pro چنده؟
    گفت : 550 تومن
    گفتم : میتونم ببینم
    گفت : حتما!
    گوشی رو اورد و من یه نگاهی بهش انداختم و با کیبردش کار کردم و دادم دوستم هم نگاهی بندازه
    گفتم : ببخشید میتونم Pro2 رو هم ببینم؟
    گفت : بفرمایید
    داد و من گرفتم و اسلاید رو دادم بالا و با دکمه های کیبرد الکی یه چیزی نوشتم!! بعد دادم به دوستم هم نگاهی انداخت
    گفتم : این Touch Pro2 چنده؟
    گفت : 740 تومن!!!
    گفتم : حالا اینا از لحاظ رام و رم با هم فرقی هم دارن؟ (جواب رو میدونستم)
    گفت : نه دو تاییشون از لحاظ رم و رام یکی هستن!
    ادامه داد و
    گفت : هر کی از من Pro2 خریده بعدش نیومده نظری بده ولی هرکی Pro1 خریده بعدش اومده گفته خیلی گوشی خوبیه (این رو درحالی گفت که فروش Pro2 براش با صرفه تر بود و برای من و دوستم هم نکته عجیبی بود که از Pro1 تعریف کرد)
    **
    نتیجه :: Touch Pro2 اصلا به قیمتش نمی ارزه مخصوصا من که با کیبرد هر دوشون کار کردم دکمه های Pro1 خیلی نرم تر از Pro2 بودن!!
    دوستم هم همین عقیده رو داشت!!
    به هر حال Pro1 بهتر از Pro2 هست

سلام.

اما من یه نتیجه دیگه میگیرم و اونم اینکه طرف آدم زرنگی بوده البته به نظر خودش.اما علت: با اومدن HD2 قطعا" قیمت تاچ پرو 2 میاد پایین و با افت قیمت پرو 2 قطعا" قیمت پرو 1 هم افت پیدا میکنه و خریداراش از اینی هم که الان هست کمتر میشه و چقدر خوبه تا جنسی بصورت کامل بنجل نشده فروخته بشه و بره!!!ضمن اینکه فکر میکنم قیمتش رو هم یکم بهت بالا گفته که البته مطمئن نیستم.
    اما شما واقعا" از خودت نپرسیدی کدوم آدم عاقلی بعد از اینکه گوشی رو خرید و رفت و استفاده کرد و دید خوبه زحمت راه رو میکشه(اونم با این وضعیت ترافیک و...تهران)و میره به فروشنده خبر میده که گوشی خوبی هست !!!!که همه خریدارای تاچ پرو رفتن به این آقا گفتن گوشی خوبیه؟؟؟!!!!!!!(منکه بالای 10 تا پاکت پی سی خریدم تا حالا هم نرفتم به فروشنده اطلاع بدم که گوشیه خوبیه!!اگه دوستان اینکارو کردن بگن تا جمعی رو از نگرانی در بیارن)
    نتیجه:طرف خیلی آدم .....و کلاهبرداری بوده.

5. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.

اما من یه نتیجه دیگه میگیرم و اونم اینکه طرف آدم زرنگی بوده البته به نظر خودش.اما علت: با اومدن HD2 قطعا" قیمت تاچ پرو 2 میاد پایین و با افت قیمت پرو 2 قطعا" قیمت پرو 1 هم افت پیدا میکنه و خریداراش از اینی هم که الان هست کمتر میشه و چقدر خوبه تا جنسی بصورت کامل بنجل نشده فروخته بشه و بره!!!ضمن اینکه فکر میکنم قیمتش رو هم یکم بهت بالا گفته که البته مطمئن نیستم.
    اما شما واقعا" از خودت نپرسیدی کدوم آدم عاقلی بعد از اینکه گوشی رو خرید و رفت و استفاده کرد و دید خوبه زحمت راه رو میکشه(اونم با این وضعیت ترافیک و...تهران)و میره به فروشنده خبر میده که گوشی خوبی هست !!!!که همه خریدارای تاچ پرو رفتن به این آقا گفتن گوشی خوبیه؟؟؟!!!!!!!(منکه بالای 10 تا پاکت پی سی خریدم تا حالا هم نرفتم به فروشنده اطلاع بدم که گوشیه خوبیه!!اگه دوستان اینکارو کردن بگن تا جمعی رو از نگرانی در بیارن)
    نتیجه:طرف خیلی آدم .....و کلاهبرداری بوده.
    تایید میشه.
    گفت : هر کی از من Pro2 خریده بعدش نیومده نظری بده ولی هرکی Pro1 خریده بعدش اومده گفته خیلی گوشی خوبیه (این رو درحالی گفت که فروش Pro2 براش با صرفه تر بود و برای من و دوستم هم نکته عجیبی بود که از Pro1 تعریف کرد)

موبایل فروشیها اکثرشون حقه باز درجه یک هستند و بلدند جنس موندشون رو به مردم چجوری بچسبونن.
    عزیز الان دیگه وقت ال سی دی 3 اینچ داره میگزره حالا اون چطوری میخواد توجیح کنه که pro معمولی با ال سی دی 2.8 اینچ از pro 2 بهتره.
    نتیجه :: Touch Pro2 اصلا به قیمتش نمی ارزه مخصوصا من که با کیبرد هر دوشون کار کردم دکمه های Pro1 خیلی نرم تر از Pro2 بودن!!
    چرا نمی ارزه؟؟؟
    کم نیستند کسانی که همون pro معمولی رو یه زمانی با قیمت 950 تومن هم خریده اند.خوب با این حرف شما باید اونا الان سکته میکردند.
    pro2 هم چون تقریبا میشه گفت تازه وارد شده قیمتش کمی بالا هستش که با وارد شدن گوشی های جدید htc قیمتش نسبتا پایین میکشه.
    این رو به هر کی بگی دیگه میخنده.
    مثل اینکه میگی iphone 3g بهتر از iphone 3gs هستش.
    عزیز pro2 میشه گفت آپدیت شده و بهتر شده pro معمولی هستش.
    شما با pro2 در حالت روشن کار کنین و شفافیت ال سی دی و سرعتش رو ببینی اونوقته که pro معمولی رو میندازی زباله دونی.
    فقط در یک کلام:pro معمولی با pro2 زیر زمین تا آسمون با هم فرق دارن.

7. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

در مورد اون نتیجه گیری آخر که پرو 1 بهتر از پرو 2 من میخواستم تو اون پست قبلی بگم که والا خود HTC که سازنده هر دو گوشی هست یه چیزه دیگه میگه و میگه پرو 2 بهتره حالا شما و دوستتون و اون فروشنده چه جوری نتیجه گرفتید پرو 1 بهتره؟ اما بیخیال شدم.ولی حالا که دوستمون نینجا واضح توضیح داد گفتم بزار منم این سوال رو از دوستمون بپرسم(چه جوری نتیجه گرفتید)تا مشکل جمعی از اهالی محل حل بشه.

9. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    کــــرمان

پيش فرض

آخه کرمان که ترافیک نیست!!
    این فروشگاهی هست که همه موبایل باز ها میان ازش موبایل میخرن!!
    حالا من هم تا اول آذر صبر میکنم که قیمتش بیاد پایین تر!!
    HD2 کی میاد ایران؟؟
    این رو به هر کی بگی دیگه میخنده.
    من نسبت به قیمت و کارایی گفتن که Pro1 بهتره!!
    خب معلومه که Pro2 بهتر از Pro1 هست از لحاظ امکانات ولی الان نسبت به قیمتش نمی ارزه؟؟ دروغ میگم؟
    در ضمن
    از لحاظ نرم افزاری میشه 2تا گوشی رو یکی کرد!! LCD هم زیاد مهم نیست!! هر چی کمتر مصرف باطری کمتر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

حالا من هم تا اول آذر صبر میکنم که قیمتش بیاد پایین تر!!
    HD2 کی میاد ایران؟؟
    hd2 تا هفته بعدی میاد ایران.
    ولی الان نسبت به قیمتش نمی ارزه؟؟ دروغ میگم؟
    اگه اونطوری که شما میگین باشه اونوقت مردم نباید به 8800 نوکیا 1.400 تومن پول بدن.(در حالی که 8800 امکانات شاخی هم نداره)
    هنوز pro2 اوایل با قیمت 860 تومن وارد شد که در عرض 5 یا ماه افت قیمت کرده و خودشو رسونده طرفای 710 تومن.
    از لحاظ نرم افزاری میشه 2تا گوشی رو یکی کرد
    درسته که هر دو تا از لحاظ ساپورت نرم افزار تو یه حد قرار دارند .
    ولی تاچ پرو 2 قابلیت آپگرید به ویندوز موبایل 6.5 بصورت free داره ولی تاچ پرو معمولی نه.
    LCD هم زیاد مهم نیست

ال سی دی پرو معمولی 2.8 اینچ هستش ولی ال سی دی پرو 2 اندازش 3.6 اینچ هستش.
    عزیز پرو 2 نزدیکه ال سی دیش 1 اینچ از پرو معمولی بزرگتر باشه.
    در ضمن رزولیشن ال سی دی پرو معمولی 480*640 هستش ولی پرو2 رزولیشن 480*800 داره.
    حالا شما میگی ال سی دی زیاد مهم نیست.
    هر چی کمتر مصرف باطری کمتر
    اتفاقا باطری پرو 2 بهتر از باطری پرو معمولی هستش.
    اینم مشخصات باطری هر دو تا:
    تاچ پرو2:
    Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
    stand-by:Up to 500 h (2G) / Up to 750 h (3G)
    talktime:Up to 8 h 30 min (2G) / Up to 6 h 30 min (3G)
    تاچ پرو :
    Standard battery, Li-Ion 1340 mAh
    stand-by:Up to 406 h
    talktime:Up to 8 h

12. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    کــــرمان

پيش فرض

گه اونطوری که شما میگین باشه اونوقت مردم نباید به 8800 نوکیا 1.400 تومن پول بدن.(در حالی که 8800 امکانات شاخی هم نداره)
    هنوز pro2 اوایل با قیمت 860 تومن وارد شد که در عرض 5 یا ماه افت قیمت کرده و خودشو رسونده طرفای 710 تومن.
    اون گوشی لوکس نوکیا هست و قیافه داره و از طلا ساخته شده که حتی یکی از این موارد رو Touch Pro2 نداره
    درسته که هر دو تا از لحاظ ساپورت نرم افزار تو یه حد قرار دارند .
    ولی تاچ پرو 2 قابلیت آپگرید به ویندوز موبایل 6.5 بصورت free داره ولی تاچ پرو معمولی نه.
    رام های ویندوز موبایل 6.5 برای Pro1 هست!! فقط باید گوشی رو آنلاک کنی! همین
    ال سی دی پرو معمولی 2.8 اینچ هستش ولی ال سی دی پرو 2 اندازش 3.6 اینچ هستش.
    عزیز پرو 2 نزدیکه ال سی دیش 1 اینچ از پرو معمولی بزرگتر باشه.
    در ضمن رزولیشن ال سی دی پرو معمولی 480*640 هستش ولی پرو2 رزولیشن 480*800 داره.
    حالا شما میگی ال سی دی زیاد مهم نیست.
    این حرف درست! اما اگه LCD و رزولیشن برای من مهم بود مرفتم X1 میگرفتم!!
    تازه من به خاطر LCD بزرگتر و باطری قویتر 190 تومن اضافه نمیدم
    اتفاقا باطری پرو 2 بهتر از باطری پرو معمولی هستش.
    اینم مشخصات باطری هر دو تا:
    تاچ پرو2:
    Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
    stand-by:Up to 500 h (2G) / Up to 750 h (3G)
    talktime:Up to 8 h 30 min (2G) / Up to 6 h 30 min (3G)
    تاچ پرو :
    Standard battery, Li-Ion 1340 mAh
    stand-by:Up to 406 h
    talktime:Up to 8 h
    ممنون از اطلاع رسانی

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    کــــرمان

پيش فرض

دوستان این مقایسه رو میزارم خودتون ببینید دیگه باورتون شه!!
    مشخصات Pro1

و این هم Pro2

حالا دیدین Pro2 چیزه زیادی غیر از LCD و باطری نداره؟
    حتی تو Browser و دوربین و رادیو هم کمتر از Pro1 داره!!
    ضخامت گوشی ها رو مقایسه کنید
    هنوز هم قبول ندارید Pro1 بهتره؟؟
    الله اکبر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •