کسی میدونه G700 رنگ دیگه ای بجز این رنگ داره یا نه؟؟؟ آخه من اصلا با این رنگش حال نمیکنم! از طرفیم ویژگی های G900 اصلا برام جذابیت و برتری نداره نسبت به G700....اگر رنگ دیگه ای داشته باشه 1 لحظه تو خریدنش شک نمیکردم!
کسی میدونه G700 رنگ دیگه ای بجز این رنگ داره یا نه؟؟؟ آخه من اصلا با این رنگش حال نمیکنم! از طرفیم ویژگی های G900 اصلا برام جذابیت و برتری نداره نسبت به G700....اگر رنگ دیگه ای داشته باشه 1 لحظه تو خریدنش شک نمیکردم!
نه همین یک رنگه فقط
میتونی 700 بیزینس رو بگیری به رنگ تقریبا مشکی که اونم دوربین نداره
به c702 فکر نکردی؟ از نزدیک ببینی پاهات سست میشه.
والا من میخام توی مایه های همین مایه های G700 یا هم خانوادش باشه! چون در حال حاضر P990 دارم و گوشی غیرلمسی دیگه نمیتونم دست بگیرم!
اگر این G900 از 400 بکشه پایین حتما میگیرم!
Last edited by vahid123; 03-10-2008 at 04:23.
راستش توی YouTube داشتم میگشتم که یک رنگ دیگه دیدم از G700 با دوربین!
اینم لینکش!
کسی میدونه جریانش چیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=vahid123;3030038
اگر این G900 از 400 بکشه پایین حتما میگیرم![/QUOTE]
الان بگردی زیر 400 هم میتونی جی 900 رو پیدا کنی .
سلام
من اونویدئو رو ندیدم
اما فکر کنم این رنگ (شبیه بیزنس ادیشن) منظورتون باشه
Sony Ericsson G700 new color leaked?
SEMCBlog posted a picture of the new Symbian G700 smartphone with new color. According to the official announcement the G700 should only be available in Silk Bronze. Let's keep an eye on the official Sony Ericsson site to see if they add the new color!
Sony Ericsson G700 is Symbian UIQ 3 smartphone with large touchscreen and 3,2 megapixel camera.
دقیقا همینه! اگر هم دقت کنید دوربین هم داره!
والا من که انگلیسیم مزخرفه اما برداشتم اینه که میگن این رنگ رو خودشون درست کردن بچه های سایت Semc به امید اینکه سونی اریکسون ببینه و این رنگ رو هم اضافه کنه برای این گوشی
یعنی این رنگ موجود نیست
فیکه
مقدار رم و سرعت پردازنده 700 و 900 چقدره؟
برنامه ویراسش آفیس و پی دی اف هم دارن؟
سلام.دوستان اگه میشه نظراته خود را در تاپیک هایی که ادرس میدم بگین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)