سلام اگر ویندوزت xp 64 هست خوب از my computer یه propertis بگیر یعنی راسن کلیک کرده و پروپرتیز را بزن اونجا مشخصات کامل ویندوز را نوشته
در مورد سوال دومت xp بهتره ولی اگر xp 64 باشه خوب دیگه چه بهتر .
موفق باشید .
سلام اگر ویندوزت xp 64 هست خوب از my computer یه propertis بگیر یعنی راسن کلیک کرده و پروپرتیز را بزن اونجا مشخصات کامل ویندوز را نوشته
در مورد سوال دومت xp بهتره ولی اگر xp 64 باشه خوب دیگه چه بهتر .
موفق باشید .
فقط نوشته sp3 v.3264!
میشه یکم واضح تر بگین که از چه نظر هایی xp بهتره(برای بازی کدوم بهتره؟)
ممنون![]()
سلام
خوب xp سبک تر هست وبیشتر برنامه ها وبازی ها را البته بازیهای یکم قدیمی چون بازیهای جدید در ویستا بهتر اجرا میشوند به دلیل وجود دایرکس 10 اما در صورتی ویستا برای بازی خوب هست که سیستم شما رمش حد اقل 4 gig باشه چون ویستا رم زیادی را اشغال میکنه . البته ویستا پس از مدتی هم کند میشود در صورتی که xp اینطور نیست و xp در سیستمی که رمش ram کم باشه و شما بخواین یه بازی مثل gta iv را اجرا کنید در سیستمی که رمش 2gig هست بهتره که در xp sp3 اجرا بشه تا ویستا . و شما خودتون میدونید که ار ویستا استقبالی نشد و مایکروسافت را به بیچارگی کشید .
سلام :
نمیدنم من فقط با این قضیه مشکل دارم یا مشکل برای همه هست .
با نصب ویندوز پک 3 به هیچ وجه نمیتونم به ADSL وصل بشوم و مدام Local Area Connection قطع و وصل میشه .
اینترنت من هم از طریق شبکه Lan است .
کسی میدونه این مشکل رو چجوری باید حل کرد ؟
من اتفاقا الآن با سرویس پک 3 هستم و دارم براتون مینویسم
من که مشکلی ندارم و اتفاقا با lan هم وصل شدم به اینترنت
شما از محکم بودن اتصالات اطمینان دارید؟(هم از سمت خودتون و هم از سمت سرور و سوییچ و هاب)
اگه از همه این ها مطمئن هستید درایور lan رو یکبار دیگه نصب کنید (البته قبلش پاک کنید و سیستم رو ریستارت کنید و دوباره نصب کنید)
اگه مشکل حل نشد ویندوز رو عوض کنید ببینید درست میشه![]()
با سلام
من جدیدا ویندوز xp sp3 رو روی کامپیوترم نصب کردم ولی هر کاری کردم کارت صدای کامپیوترم را نمی شناخت با یه سرچ توی این تاپیک فهمیدم که باید آخرین درایور sound realtek رو باید دانلود کنم فقط موندم که این فایلی رو که به اسم:
Driver_XP_5707_1120
دانلود کردم کجا بریزم.
اگه من رو راهنمایی کنید ممنون میشم.
Last edited by mehdy.z; 15-01-2009 at 00:01.
شما نیاز به ریختن این فایل نیستید شما باید آن را نصب کنید![]()
توی device manger قسمت مربوط به صدا رو پیدا کنید و update Driver Software رو انتخاب کنید و هنگامی که آدرس driver رو خواست ، آدرس فایل بالا رو بهش بدین !
می تونید از Add new harware هم استفاده کنید !
سلام.
من Windows XP Pro SP3 DECEMBER 2008 رو که توی سایت هست رو دانلود کردم و وقتی که فایلها رو از rar رو خارج کردم بهم یک سری فایل و پوشه و setup ویندوز رو داد ولی خبری از فایل iso نبود . من هم همه این فایلها رو به صورت data رایت کردم ولی وقتی میخواهم با سی دی ویندوز رو بوت و نصب کنم اصلا سی دی بوت نمی شه . مثل اینکه سی دی بوتیبل نیست .
پس اینو چطوری باید نصب کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینید تمام فایا هاتون هم نام هستند؟
فرمتشون rar نیست؟ اگه فرمتشون که احتمال 99% rar هستند هستش شما روی یکی از اونها کلیک راست کن و گزینه Extract Here رو بزنید تا فایل Iso موجود استخراج میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)