اقا من دیر وقتی برگشتم پستت رو دیدم ولی چشم میپرسم .
اون aruvana live که گفتم نامرد گرون میداد میگفت 120! در صورتی که تهران حدود 90 تومنه.
اگه فردا میزنگم in ear هم میپرسم.
اقا من دیر وقتی برگشتم پستت رو دیدم ولی چشم میپرسم .
اون aruvana live که گفتم نامرد گرون میداد میگفت 120! در صورتی که تهران حدود 90 تومنه.
اگه فردا میزنگم in ear هم میپرسم.
خیلی ممنونم جناب سیمور بابت راهنماییتون....احتمالا همون کریتیو رو میخرم....
از شما هم ممنونم جناب mamad gonzo
به نظرتون این اصله با این قیمت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مدل fake (تقلبی) این هدفون (EP830) هم موجوده ... این موردی که گفتید هم به همین ترتیب، مشکوکه و توصیه نمیشه؛ مگه اینکه حضوراً چک بشه ... و البته باز هم توجیه اینکه چرا حاضرن یه محصول را با کسری از قیمت اش بفروشن مشخص نیست. (شاید میخوان ثواب کنن! - شوخی)
من که میگم fake هستش
هدفون وایرلس با کیفیت صدا خوب و مناسب برای لپ تاپ (جمع و جور و قابل حمل) چیه؟
هدفون های وایرلس موجود در بازار محدود هستند .. هر مارک معتبری شاید یکی دو مدل داشته باشه ... سونی یکی دو مدل داره، فیلیپس یه مدلش رو دیدم .. کریتیو به همین ترتیب و لاجیتک هم همینطور ... از نظر قیمت هم اینا همگی حدود 60 تومن تا 80 تومن هستند ... و البته بالاتر .. کافیه یه سر به بازار رضا یا پاساژ ایران بزنی تا همه این مدلها رو در نمایندگی هاشون ببینی ...
//
اگه ارزونتر میخوای هم که اولاً باید قید کیفیت رو تا یه مقدار خوبی بزنی ... ثانیا باید بیای سراغ مارک های درجه دوم مثل فراسو یا مارک های متفرقه تر ... اینطوری شاید با 20-25 تومن هم جنس پیدا کنی.
محصول جدید کریتیو دارای فناوری noise cancelingکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hyundai marshal philips jvs akg sennheiser
مارک های مشهور بازار هستند
روی کیفیت صدا هدفون تاثیر داره یا کارت صدا یا هر دو ؟ یه هدفون با کیفیت خوب معرفی کنید برای کامپیوتر خانگی میخوام. فرق حرفه ای با معمولی در چیه قیمت مدلی که معرفی میکنید زیر 80 تومن باشه یه مدل حرفه ای معرفی کنید. با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)