دوست عزیزم، ممنونم از راهنماییتون.
حالا این فایل، مخصوص اون گوشیه؟
از کجا باید گیر بیارمش؟
کجا باید کپی کنمش؟
بازهم ممنونم .gif)
اینم توضیحات این برنامه
اینم جدیدترین روش برای نصب برنامه هایی که ساین نشده اند. من خودم این روش رو روی گوشیم امتحان کردم و به راحتی داره جواب میده بازم میگم ما چندین روش برای ساین کردن تا الان داریم که خودم پیشنهادم اینه که از طریق فایل cer و key و از طریق کامپیوتر برنامه هاتون رو ساین کنید حالا میدونم سخته دریافت فایل Cer و key براتون روشهای دیگه ایی هم هست که میتونید برنامه هاتون رو به راحتی ساین کنید.من توی قسمت هک موبایل روش نصب برنامه Mobilesigner رو روی گوشی توضیح دادم که واقعآ روش خوبی هستش رامین عزیز روش و نصب برنامه HelloCarbide رو روی گوشی توضیح دادن این هم روش سومی هستش که نسبتآ به تازگی اومده و همونطوری که گفتم واقعآ روش راحتی هستش و اکثر برنامه ها بدون نیاز به ساین کردن روی گوشی نصب میشه.بریم سر توضیح اینکه باید چیکار کنید : اولین کاری که باید انجام بدید هک کردن گوشی از طریق binpda هستش که توضیحات کاملشو براتون گذاشتم حالا که گوشیتون هک شده و به فایلهای سیستمی گوشی دسترسی دارید تنها کاری که باید انجام بدید اینه که فایلی که براتون گذاشتم رو دانلود کنید و انو به مسیر c:sysbin کپی کنید همین کار تمومه و برنامه هایی که ساین نیستن رو از این به بعد به راحتی میتونید روی گوشی نصب کنید این روش خوبیش اینه که با خاموش روشن کردن گوشی نیاز نیست دوباره فعال بشه.توی فایلی که براتون گذاشتم 2 تا فولدر هستش که یکی برای گوشی های سری os9.2 هستش و اون یکی به نام sis-installer_mod برای گوشی های os9.1 هستش ( درضمن این روش روی گوشیهای 3250 و E50 جواب نداده )
لینک دانلود برنامه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید