تازگيا كه gamespot به همه بازيا داره 7.0 ميده احتمالا رو 7.0 گير كرده
تازگيا كه gamespot به همه بازيا داره 7.0 ميده احتمالا رو 7.0 گير كرده
عجب امتیاز های خوبی گرفته واقعا هم حقشه این امتیاز ها
نسخه xbox 360 اين بازی هم به بازار اومد،نسخه کامپيوترش هم 12 دسامبر به بازار مياد.
اما يه چيزی عکس هاش را که ميديدم،گرافيک محيط بازی خوبه،اما انگار خود پرينس و اون دختره که باهاشه را با آبرنگ نقاشی کردن،شايد هم به نظر من اينجوريه.
اگر کسی اطلاعات ديگه راجع به بازی داره بنويسه.
سبک گرافیکیه بازی همینه یه چیزی شبیه سل شید.
-----------------
من یکی که کف کردم با این امتیازاتی که آورده
واقعاً امتياز های خوبی دادن به اين بازی.
البته گيم اسپات هنوز معلوم نيستش.
تو رو خدا می بینی... این ubisoft چی توی این open world دیده نمی دونم
من خودم که اصلا با این سبک بازی حال نمیکنم چو ن این مدل داستان درست و حسابی که نداره بعد یه مدت هم بازی کسل کننده می شه حالا چه گیری داده به این سبک نمی دونم !!؟؟
من که حسابی تو کفشمتو رو خدا می بینی... این ubisoft چی توی این open world دیده نمی دونم
من خودم که اصلا با این سبک بازی حال نمیکنم چو ن این مدل داستان درست و حسابی که نداره بعد یه مدت هم بازی کسل کننده می شه حالا چه گیری داده به این سبک نمی دونم !!؟؟
ببینین! بازی درسته که Open World هست ولی به معنای کاملش و شبیه به Assassin's Creed نیست...
اینطور توضیح بدم که مثلا شما مرحله ایی رو شروع میکنین و یک مسیر خطی رو طی میکنین ولی بعد به جایی میرسید که دو مسیر متفاوت پیش رو دارین که هر دو نهایتا به یک نقطه ختم میشن ... الان شما این انتخاب رو دارین که یکی از این دو رو انتخاب کنین. با انتخاب هر مسیر دوباره مسیر, حالت خطی رو به خودش میگیره.
اتفاقا مراحل طوری طراحی شدند که به داستان بازی هیچ لطمه ایی نمیزنن... خودتون تجربه کنین مطمئنا حرفتون رو پس میگیرین!![]()
havas جان من خودم امیدوارم حرف شما درست از آب دربیاد چون خود من یکی از طرفدارهای پر و پا قرص سری های prince of persia هستم و واقعا ناراحت میشم که این بازی به این زیبایی(البته تا حالا) رو از دست بدم.
به هر حال از توضیحات خوبتون ممنون![]()
سایت Gametrailers بازی رو نقد کرد و بهش نمره متوسط 7 رو داد!
Review
این یک کلاسیک مدرن هستش یا داستانی گم شده در sands of time؟
SD...71MB
HD...201MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)