تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 35 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 348

نام تاپيک: کلوپ HTC Touch Diamond

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

1-كجاش بزرگه؟
    2-نميدونستم بزرگ بودن ال سي دي بده. اتفاقاً ال سي دي diamond 1 خيلي كوچيكه
    3-گوشي كه كاملاً لمسي هست ديگه به اين چيزا نيازي نداره
    4-اينم مثل 3

دايموند 1 باتري خيلي ضعيفي داره ال سي ديشم خيلي كوچيكه. مموري نميخوره. دوربينش ضعيفه
    ورژن تاچ فلو 2 از 1 جديدتره و نقص هاش بر طرف شده.دايموند 2 رم بيشتري داره. فيلم برداريشم بهتره.
    فكر كنم اينا از اون چيزايي كه شما گفتيد خيلي مهمتر باشن
    بزرگ بودنش که مسلمه !!
    1-قضیه ضعف بزرگ بودن LCD هم بر میگرده به دیدن فیلم و موزیک ویدئو و هر فایل تصویری که شما نمیتونید به صورت تمام صفحه ببینید.
    چون نسبت طول و عرض LCD اصلا استاندارد نیست !!
    وگرنه بزرگ بودنش که خیلی هم خوبه (البته اگه کارایی رو که گفتم نخواین انجام بدین که غیر ممکن هست)
    2-مگه دایموند جایی که لمسی نباشه هم داره !!! تمام صفحه ی جلوی دایموند لمسی هست.
    3-خدارو شکر با باطری جدید مشکلش حل شده و شما تا 2الی 3 روز میتونید از گوشی لذت ببرید.
    4-با اومدن Windows Mobile 6.5 تاچ فلو 2 هم برای دایموند عرضه میشه .(خواهشن یکم مطالعه کنید)
    5-مهم بودن حرف های من یا شما هیچ اهمیتی نداره .مهم اینه که درست خرید کنیم
    سلام.
    اتفاقا" دایموند یکی از گوشیهای اچ تی سی هست که ضعفهای بسیاری داره و HTC واسه بر طرف کردن اون ضعفها اومد دایموند 2 رو وارد بازار کرد ضمن اینکه جالبه که شما ال سی دی بزرگ رو ضعف میدونید!!!!!
    احتمالا" از پاکت پی سی تون فقط برای تلفن زدن استفاده میکنید و کلاس گذاشتن .ضمن اینکه پرو 2 امکان نداره قیمتش به 800 تومن هم برسه من فکر میکنم شما قیمت یک جفتش رو گفتید 1,500
    البته اگر هم برسه مثل X1 در عرض یک هفته میرسه به اون چیزی که باید باشه.X1 رو هم من اولین بار با یک میلیون و چهارصدو هشتاد تومن دیدم یک هفته بعد شده بود 680 که من خریدم.
    آزه فقط نمیدونم چطور با این همه ضعف و ایراد دومین گوشی پر فروش دنیا بعد از N96 شده (واقعا متاسفم که بدون دلیل حرف میزنید)!!!
    خواهش میکنم گوشی رو یک بار ببینید و کارایی هاشو نگاه کنید بعد نظر بدید .خوبه حالا خودم دستم تو کاره !!!
    اینم مشخصات:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Touch HD با اون عظمتش که من واقعا دوسش دارم تا 2 ماه زیر 960 هزار تومن نیومد .اوایلش هم که حدود 1 میلیون و 200 بود.
    بعدشم شما PDA رو با NOKIA یا نمیدونم SE که نباید مقایسه کنی !!! کاهش قیمت یک PDA خیلی پایین تر از NOKIA و SE هست.
    وقتی که اسم X1 رو گفتید فهمیدم که زیاد در بند گوشی نیستید !! شما تا حالا متوجه نشدید که چـــرا گوشی های Samsung و SE انقدر زود با کاهش قیمت روبه رو میشن !!؟؟؟ جواب اینو میزارم به عهده ی خودتون .

موفق باشید

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

دایموند2 گوشیه خوبی بود اگه باتری خوبی داشت !!! آخرش هم مجبور میشن مثل دایموند1 قاب و باتری جدید براش تولید کنند !

آزه فقط نمیدونم چطور با این همه ضعف و ایراد دومین گوشی پر فروش دنیا بعد از N96 شده (واقعا متاسفم که بدون دلیل حرف میزنید)!!!
    در مورد X1 هم صحبت های دوستان رو قبول ندام .X1 یکی از بهترین پاکت پی سی هاست .حتما دلیلی داره که یکی از پر فروشترین ها و پر طرفدارترین گوشی هاست . این حرف از شما بعیده !
    Last edited by Mohammad; 08-06-2009 at 09:33.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دایموند2 گوشیه خوبی بود اگه باتری خوبی داشت !!! آخرش هم مجبور میشن مثل دایموند1 قاب و باتری جدید براش تولید کنند !

در مورد X1 هم صحبت های دوستان رو قبول ندام .X1 یکی از بهترین پاکت پی سی هاست .حتما دلیلی داره که یکی از پر فروشترین ها و پر طرفدارترین گوشی هاست . این حرف از شما بعیده !
    محمد جان X1 اولین ویندوز موبایلی هست که سونی اریکسون به بازار داده و تا به تجربیات HTC برسه خیلی مونده !!!
    درسته که طرف دار زیاد داره و گوشیه خوبی هست ولی فکر کنم خودت دیه باشی که چه بلایی سره Omnia اومد !!
    با اینکه این همه طرف دار داشت ولی بازم شکست خورد.البته این نظر شخصیه من و چند تن از دوستانم هست و نمیشه گفت که همه همینو قبول دارن .
    من فعلا با X1 کار نکردم چون اصلا از SE خوشم نمیاد.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

در زمینه ویندوز موبایل و تجربه سونی اریکسون حرف شما درسته . همونطور هم که می دونید HTC در ساخت X1 دست داشته .دراین مورد بحثی نیست ولی این دلیل نمیشه برای نا موفق بودن X1 .
    من یه زمانی به نوکیا واقعا تعصب داشتم ولی نوکیا شدیدا افت کرده . حالا باز کمی بهتر شده ولی در مقابل تمامی برندهای دیگه در حال حاضر به نظر من عقب افتاده . P1 از سونی اریکسون رو گرفتم که باز هم سیمبین بود .
    دوران این برند و اون برند واقعا تموم شده . الان تمامی برند ها قدرتمند دارن کارمی کنند . همین HTC تا چند سال قبل اصلا اسمش نبود ولی به اعتقاد شما و من و شاید خیلی های دیگه الان گوشی هایی با کیفیتی بسیار عالی تولید می کنه.
    من به شخصه اصلا امنیا رو قبول ندارم و از اونجایی که سخت تصمیم می گیرم حتی در زمانی که قصد تعویض گوشی داشتم حتی جزو گزینه هام هم نبود ! ولی داستان X1 کاملا متفاوت هست . به نظر من گوشی بسیار موفقی بوده علیرغم عیوبی که داره (گوشی بدون عیب وجود نداره! )

من به شخصه X1 رو بسیار موفق می دونم و چندان در قید و بند برند نیستم.

5. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

در زمینه ویندوز موبایل و تجربه سونی اریکسون حرف شما درسته . همونطور هم که می دونید HTC در ساخت X1 دست داشته .دراین مورد بحثی نیست ولی این دلیل نمیشه برای نا موفق بودن X1 .
    من یه زمانی به نوکیا واقعا تعصب داشتم ولی نوکیا شدیدا افت کرده . حالا باز کمی بهتر شده ولی در مقابل تمامی برندهای دیگه در حال حاضر به نظر من عقب افتاده . P1 از سونی اریکسون رو گرفتم که باز هم سیمبین بود .
    دوران این برند و اون برند واقعا تموم شده . الان تمامی برند ها قدرتمند دارن کارمی کنند . همین HTC تا چند سال قبل اصلا اسمش نبود ولی به اعتقاد شما و من و شاید خیلی های دیگه الان گوشی هایی با کیفیتی بسیار عالی تولید می کنه.
    من به شخصه اصلا امنیا رو قبول ندارم و از اونجایی که سخت تصمیم می گیرم حتی در زمانی که قصد تعویض گوشی داشتم حتی جزو گزینه هام هم نبود ! ولی داستان X1 کاملا متفاوت هست . به نظر من گوشی بسیار موفقی بوده علیرغم عیوبی که داره (گوشی بدون عیب وجود نداره! )

من به شخصه X1 رو بسیار موفق می دونم و چندان در قید و بند برند نیستم.
    کاملا با حرفاتون مواقم

البته یه تازگی یکی از بستگان نزدیکم X1 رو خریده .ببینمش حتما یه دستی به سرش میکشم تا ببینم با این همه تعریف های شما واقعا ارزش داره یا نه

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

خواهش میکنم گوشی رو یک بار ببینید و کارایی هاشو نگاه کنید بعد نظر بدید .خوبه حالا خودم دستم تو کاره !!!
    اینم مشخصات:
    کد:
    Touch HD با اون عظمتش که من واقعا دوسش دارم تا 2 ماه زیر 960 هزار تومن نیومد .اوایلش هم که حدود 1 میلیون و 200 بود.
    بعدشم شما PDA رو با NOKIA یا نمیدونم SE که نباید مقایسه کنی !!! کاهش قیمت یک PDA خیلی پایین تر از NOKIA و SE هست.
    وقتی که اسم X1 رو گفتید فهمیدم که زیاد در بند گوشی نیستید !! شما تا حالا متوجه نشدید که چـــرا گوشی های Samsung و SE انقدر زود با کاهش قیمت روبه رو میشن !!؟؟؟ جواب اینو میزارم به عهده ی خودتون .

موفق باشید
    اینکه فروشش چقدر بوده دلیل بر بهتر بودنش نیست کما اینکه در مورد خیلی از پاکت پی سی ها و گوشیهای دیگه هم این اتفاق افتاده ضمن اینکه این امار رو از کجا در اوردی؟؟؟؟
    اما یانکه شما دستت تو کاره خوبه یا بده اینم به صحبتهای من و من ربطی پیدا نمیکنه به خودتون مربوط میشه.اما اچ دی چقدر قیمتش رو 1میلیون و دویست موند؟ این مهمه نه اینکه تا 2 ماه از 960 پایین نیومدو فکر میکنم اگر یک کم دقت کنید من X1 رو مثال زدم و نگفتم که X1 گوشی خوبیه یا نه دوستان همه میدونن که من الان از X1 استفاده نمیکنم.در مورد افت قیمت هم فکر میکنم بعد از 5,5 سال کار کردن با پاکت پی سی و داشتن 6 تا پاکت پی سی (البته بجز اونایی که رد کردم رفته این 6 تا رو الان دارم و میتونم باهاتون قرار بزارم و حرفم رو اثبات کنم) یه چیزایی بدونم.
    اما در مورد تحقیق کردن و حرف زدن فکر میکنم بهتره شما بری تحقیق کنی و علت تمایل ساخت دایموند 2 توسط اچ تی سی رو متوجه بشی .یک موردش ساپورت نکردن مموری کارت بقیه اش رو هم خودت تحقیق کن تا متوجه اون ضعف هایی که گفتم بشی.(یه تحقیق شما به من دادی یکی من به شما.)

شاد و پیروز باشید.

8. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

محمد جان X1 اولین ویندوز موبایلی هست که سونی اریکسون به بازار داده و تا به تجربیات HTC برسه خیلی مونده !!!
    درسته که طرف دار زیاد داره و گوشیه خوبی هست ولی فکر کنم خودت دیه باشی که چه بلایی سره Omnia اومد !!
    با اینکه این همه طرف دار داشت ولی بازم شکست خورد.البته این نظر شخصیه من و چند تن از دوستانم هست و نمیشه گفت که همه همینو قبول دارن .
    من فعلا با X1 کار نکردم چون اصلا از SE خوشم نمیاد.
    سلام.

اینکه سونی اریکسون اولین WM که داده تو بازار X1 هست درست اما چون اچ تی سی خودش این گوشی رو ساخته به سفارش SE با قسمت دوم حرفت موافق نیستم.چون اصلا" تجربه ای برای SE تو این مورد وجود نداره.
    و اینکه امنیا شکست خورده دلیل حرفتون چیه؟و اون بلایی که میفرمایید چی بوده ؟ چون اکثر استفاده کننده ها ی ایرانی و خارجیش (به XDA مرجعه کنید) از داشتن این گوشی راضی هستن و ریویو های خوبی در موردش دادن و نظرشون کاملا" بر خلاف شماست.ممنون میشم راهنمایی کنید.

شاد و پیروز باشید.

10. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

کاملا با حرفاتون مواقم

البته یه تازگی یکی از بستگان نزدیکم X1 رو خریده .ببینمش حتما یه دستی به سرش میکشم تا ببینم با این همه تعریف های شما واقعا ارزش داره یا نه
    سلام.

شما وقتی هنوز با X1 کار نکرده بودید (الان نمیدونم کار کردید یا نه) چطور تشخیص دادید وقتی من X1 رو خریدم زیاد در بند گوشی نیستم؟ و چطور تشخیص دادید که این گوشی خوبه یا بد؟؟؟؟!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اینکه فروشش چقدر بوده دلیل بر بهتر بودنش نیست کما اینکه در مورد خیلی از پاکت پی سی ها و گوشیهای دیگه هم این اتفاق افتاده ضمن اینکه این امار رو از کجا در اوردی؟؟؟؟
    اما یانکه شما دستت تو کاره خوبه یا بده اینم به صحبتهای من و من ربطی پیدا نمیکنه به خودتون مربوط میشه.اما اچ دی چقدر قیمتش رو 1میلیون و دویست موند؟ این مهمه نه اینکه تا 2 ماه از 960 پایین نیومدو فکر میکنم اگر یک کم دقت کنید من X1 رو مثال زدم و نگفتم که X1 گوشی خوبیه یا نه دوستان همه میدونن که من الان از X1 استفاده نمیکنم.در مورد افت قیمت هم فکر میکنم بعد از 5,5 سال کار کردن با پاکت پی سی و داشتن 6 تا پاکت پی سی (البته بجز اونایی که رد کردم رفته این 6 تا رو الان دارم و میتونم باهاتون قرار بزارم و حرفم رو اثبات کنم) یه چیزایی بدونم.
    اما در مورد تحقیق کردن و حرف زدن فکر میکنم بهتره شما بری تحقیق کنی و علت تمایل ساخت دایموند 2 توسط اچ تی سی رو متوجه بشی .یک موردش ساپورت نکردن مموری کارت بقیه اش رو هم خودت تحقیق کن تا متوجه اون ضعف هایی که گفتم بشی.(یه تحقیق شما به من دادی یکی من به شما.)

شاد و پیروز باشید.
    پس اگه فروش یک گوشی ربطی به خوب بودن یا نبودن اون گوشی نداره شما چطور میگید که X1 خیلی عالی بوده !!؟؟
    دوست خوبم این اماری هست که هر ساله بعد از ساخت چند گوشیه توسط هر شرکت , به صورت رسمی اعلام میکنند چطور نمیدونید ؟؟؟؟!!!!
    حدودا 2 الی 3 هفته .
    پس خودارو شکر خودتون پاکت باز هستید و میدونید که کیفیت ساخت گوشیه omnia چقدر بد بود وحتی به گفته ی خیلی از تعمیر کار ها
    این گوشی نقص فنی در مادربورد داشته .
    در کل ساخت Touch Diamond 2 جزو یک دوره ی تولیدی محصوب میشه وهیچ ربطی به برطرف کردن مشکلات دایموند 1 نداره .همانطور که Touch Pro II ساخته شده .ما گوشی ای بدون ضعف وایراد نداریم این از شمایی که تا حالا این همه پاکت داشتی بعیده !!!!
    پس بی حساب شدیم داداش
    سلام.

اینکه سونی اریکسون اولین WM که داده تو بازار X1 هست درست اما چون اچ تی سی خودش این گوشی رو ساخته به سفارش SE با قسمت دوم حرفت موافق نیستم.چون اصلا" تجربه ای برای SE تو این مورد وجود نداره.
    و اینکه امنیا شکست خورده دلیل حرفتون چیه؟و اون بلایی که میفرمایید چی بوده ؟ چون اکثر استفاده کننده ها ی ایرانی و خارجیش (به XDA مرجعه کنید) از داشتن این گوشی راضی هستن و ریویو های خوبی در موردش دادن و نظرشون کاملا" بر خلاف شماست.ممنون میشم راهنمایی کنید.

شاد و پیروز باشید.
    سلام.
    پس نگید X1 !!!! بگید HTC X1 !!!
    مگه قرار هر گوشی که خوب فروش بره برنده باشه !!! تا حالا افراد زیادی رو دیدم که از خرید امنیا ناراضی بودن (بلا از این بیشتر)
    Diamond 1 هم فورش فوق العاده ای داشت و هم بدون مشکل بود(منظورم از نظر هنگ و کلا مشکلات سخت افزاری هست)
    به قول بچه ها امنیا فقط رو کاغذ خوبه !!!!
    بله اگه من هم فقط از گوشی به عنوان یک وسیله ی با کلاس و کار راه انداز استفاده کنم هیچ مشکلی با اون نخواهم داشت .
    به نظر شما چرا بایدیک سری برنامه های امنیا جدا از دیگر گوشی ها باشه دوست من ؟؟؟؟
    در صورتی که گوشی WM 6.5 رو داره !!!
    بعدشم سامسونگ همین یه چیزش کم بود که اونو هم زد !!!! فقط دیگه مونده بره تو کاره تولیدات خودرو و کامیونو ....

سلام.

شما وقتی هنوز با X1 کار نکرده بودید (الان نمیدونم کار کردید یا نه) چطور تشخیص دادید وقتی من X1 رو خریدم زیاد در بند گوشی نیستم؟ و چطور تشخیص دادید که این گوشی خوبه یا بد؟؟؟؟!!!!!!!!!
    نیاز به کار کردن نیست !!! وقتی از کسی که داره و باهاش کار کرده بپرسی خب بهت میگه چطوریه دیگه !!!!

راستی من خیلی دوست دارم با شما بحث کنم چون این کار باعث به اشتراک گذاشتن اطلاعاتمون میشه .

موفق باشید
    Last edited by SamGun; 09-06-2009 at 10:30.

13. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

@ samgun
    طبق گفته خود شما فروش بیشتر نشونه برتریه پس اینو بخونید :
    کد:

امنیا بازار اسمارت فونهای اروپا رو تسخیر کرده حتی فروشش از آیفون هم بیشتره اونوقت شما میگی شکست خورده !
    بی دلیلو مدرک حرف زدن که کاری نداره
    اون عیبهاییم که شما روی امنیا میزاری فقط از روی تعصبه و هیچ دلیلو مدرکی نداره من که تاحالا ندیدم کسی از خرید امنیا ناراضی باشه هیچ کس هم نمیگه امنیا هنگ میکنه یا سرعتش پایینه اتفاقاً نسبت به بقیه پاکت پسیا سرعت خیلی بالایی داره
    امنیا شاید بهترین پاکت پیسی نباشه ولی نسبت به قیمتش بهترینه و رقیب نداره
    بعدشم شما که میگی سامسونگ همین یه چیزش کم بود منظورت اینه که امنیا اولین پاکت پی سی هست که سامسونگ تولید کرده در حالی که سامسونگ از سال 2004 پاکت پیسی تولید میکرده

محمد جان شما هم که میگی امنیا رو اصلاً قبول نداری دلیلش بیشتر تعصبه آخه امنیا نسبت به قیمتش واقعاً عالیه مشکل خاصیم نداره که شما در موردش اینجوری میگی

15. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •