فک کنم گوشی تون مشکل سخت افزاری با ید داشته باشه . آکبند خریدیش
حالا ببینیم نظر دوستان حرفه ای چیه
فک کنم گوشی تون مشکل سخت افزاری با ید داشته باشه . آکبند خریدیش
حالا ببینیم نظر دوستان حرفه ای چیه
نویز و خط یعنی چی؟ چه موقعی ظاهر می شه؟ تو عکسا هم دیده می شه؟ بیشتر توضیح بده تا بتونیم کمکت کنیم.
دوستان اگه میشه یه توضیح کامل (و ترجیحا تصویری) راجع به گالــــری گوشی بدین!
و اینکه از دوربین راضی هستین؟
کیفیت و بلندی صدا در هندزفری و هدفــــون چطوره؟
هک گوشی و نصب بدون ساین برنامه و ان.گیج راحت انجام میشه؟
سرعت و کارایی gps چطوره؟
ممنون میشم جواب بدید!
سلام -چجوری می شه نرم افزار رو برای گوشی ساین کرد -با تشکر
در کل گوشی جمع جوری هست از نظر عکس دارای نویز بالای هست و همچنین فیلم برداری یک مقدار تاریک عکس میگیره در شب فوق العاده نویز داره نمیدونم اگر اپدیت کنم خوب میشه یا نه
1.من میخوام برم 6220 بخرم اما کل جمهوری و علاالدینو گشتم فقط ورژن 3.23 بود که توی پست های قبلی که من خوندم دوستان گفتن ورژن 3.23 هک نمیشه!!!راهی سراغ دارین که بشه هکش کرد؟اگه سراغ داری لطفا آموزش هم بدین!!!
2.کسی آشنا یا آدم قایل اعتماد کسی سراغ داره که ازش برم گوشیو بخرم؟؟؟لطفا آدرسشو بدین!!!
3.آخرین قیمتها هم اینه:بنفش 203 تا 220(گارانتی اصلی)مشکی 220 تا 240(گارانتی اصلی)
مرسی!!!
همه ورژن ها هك ميشه....كافيه به بخش هك مراجعه كني...1.من میخوام برم 6220 بخرم اما کل جمهوری و علاالدینو گشتم فقط ورژن 3.23 بود که توی پست های قبلی که من خوندم دوستان گفتن ورژن 3.23 هک نمیشه!!!راهی سراغ دارین که بشه هکش کرد؟اگه سراغ داری لطفا آموزش هم بدین!!!
شاد باشي
مهم : ساین کردن یعنی چه و نحوه ساین کردن برنامه ها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون عکس هایی که من دیدم خیلی عالی بودن...نظر بقیه 6220 داران چیه؟در کل گوشی جمع جوری هست از نظر عکس دارای نویز بالای هست و همچنین فیلم برداری یک مقدار تاریک عکس میگیره در شب فوق العاده نویز داره نمیدونم اگر اپدیت کنم خوب میشه یا نه
منتــــــــظرمدوستان اگه میشه یه توضیح کامل (و ترجیحا تصویری) راجع به گالــــری گوشی بدین!
و اینکه از دوربین راضی هستین؟
کیفیت و بلندی صدا در هندزفری و هدفــــون چطوره؟
هک گوشی و نصب بدون ساین برنامه و ان.گیج راحت انجام میشه؟
سرعت و کارایی gps چطوره؟
ممنون میشم جواب بدید!
با سلام من فعلا یه توضیح از چیزهایی که میدونم میگم تا دوستان توضیحات تکمیلی رو بدن به ترتیب
1-من نفهمیدم چه توضیحی راجع به گالری میخوای
2-دوربین خوبی داره من راضیم
3-صدای متوسطی داره ولی با شفافیت هم در هندزفری هم تو بلند گو
3-عین اب خوردن در سیم سوت ثانیه شما یه سر به بخش هک بزن
4-با gps تا الان کار نکردم نمیتونم بگم
نه نویز نداره عکس های خوبی میگیره در ضمن من چند وقت پیش پرسیدم گفتن اپدیت این گوشی هنوز نیومده
خوب با سلام خدمت شما
دوست من هک میشه مثل کره من هک کردم بدون درد بدون خونریزی!!! تو قسمت هک یه سر برو
من خودم تا حالا دو گوشی از یکی خریدم ادم خوبی بود در ضمن جفت گوشی ها هم اصل بودن خدایی وبدون مشکل ولی در کل تضمینش نمیکنم خواستی pm بده بهت بگم
من خودم مشکی خریدم228 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)