تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 97 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 961

نام تاپيک: تاپيك اختصاصی مقایسه فایروال ها

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

منم به نوبه خوئم زون الارم و اوت پوست رو خیلی دوست دارم چون کمتر اذیت میکنند اما حیف رم زیادی اشغال میکنند من الان که کمودو رو نصب کردم انصافعا رم کمتری نسبت به زون الارم اشغال کرده اما در کل کار با زون الارم خیلی راحتره فقط شنیدم این زون الارم متعلق به اسراییل هست؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

منم به نوبه خوئم زون الارم و اوت پوست رو خیلی دوست دارم چون کمتر اذیت میکنند اما حیف رم زیادی اشغال میکنند من الان که کمودو رو نصب کردم انصافعا رم کمتری نسبت به زون الارم اشغال کرده اما در کل کار با زون الارم خیلی راحتره فقط شنیدم این زون الارم متعلق به اسراییل هست؟
    مگه ملیت سازنده اش مهمه

بله Zone Alarm یک شرکت اسرائیلی هستش به همین خاطر در ایران علیه زون آلارم تبلیغات منفی میشه

انتقادهایی که در ایران ازش میشه ، بیشتر از اونکه ماهیت فنی داشته باشه ، سیاسی هستش

اوج این جبهه گیری ها ، گزارش گروه های اطلاعاتی مبنی بر سند مشکوک اطلاعات فردی کابران زون آلارم به سروری در اسرائیل است

بهرحال این موضوع آغاز یک جنگ روانی و سیاسی دیگر در حیطه IT بود

3. 2 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من کاسپرسکی internet secourity 2009 دارم و خیلی هم راضی هستم میخواستم بدونم فایروال این نرم افزار رو چقدر میشه بهش اعتماد کرد؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من کاسپرسکی internet secourity 2009 دارم و خیلی هم راضی هستم میخواستم بدونم فایروال این نرم افزار رو چقدر میشه بهش اعتماد کرد؟
    در تستهاي انجام شده فايروال اينترنت سكيوريتي كاسپر نمره خيلي خوبي كسب كرده و قابل اعتماد ميباشه.

6. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nirvana.12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام. فایر وال خود ویندوز xp در چه حدیه؟ ممنون

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

سلام. فایر وال خود ویندوز xp در چه حدیه؟ ممنون
    اصلا نمیشه بهش اعتماد کرد.تو آخرین تست فایروال ها در همون مرحله ی اول Fail کرده و از دور خارج شده.
    مایکروسافت در آخرین تست Windows Live OneCare 2.0.2500.22 رو شرکت داده بود.
    لینک تست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من در حال حاضر از سکیوریتی 2009 کاسپر استفاده میکنم و متاسفانه مشکلاتی رو در موقع آپدیت برام ایجاد کرده بنابراین تصمیم به تعویض نرم افزار امنیتی خودم گرفتم.
    کار من در اینترنت دانلود فیلم,موزیک و دیدن صفحات و چت هست و یک کاربر معمولی در ضمینه استفاده از آنتی ویروس و فایروال هستم و از پیچیدگی های نرم افزار های امنیتی مثل کاسپر زیاد سر در نمیارم و برام مشکل ساز هست .

Norton Internet Security 2009 16.0.0.125 کارش در حد مطلوب هست و برای کسی مثل من و با توجه به نیاز های من می تونه گزینه مناسبی باشه و از سیستم به خوبی محافظت کنه؟

فایروال های رایگانی مثل Online Armor Personal Firewall 3.0.0.190 Free و PC Tools Firewall Plus 5.0.0.36 کارشون چطور هست؟

Online Armor Personal Firewall 3.0.0.190 Free در کنار آنتی ویروس Norton 2009 بسته خوبی هست و همچنین در کنار NOD 32

PC Tools Firewall Plus 5.0.0.36 در کنار آنتی ویروس Norton 2009 بسته خوبی هست و
    همچنین در کنار NOD 32

نظرتون در مورد ZoneAlarm Pro 8.0.059.000 چی هست و با کدامیک از آنتی ویروس های NOD32 و Norton 2009 هماهنگی دارد؟

دوستان لطفا من رو یاری کنید چون شدیدا با کاسپر به مشکل خوردم و استفاده از ویندوز واینترنت بران سخت شده.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من در حال حاضر از سکیوریتی 2009 کاسپر استفاده میکنم و متاسفانه مشکلاتی رو در موقع آپدیت برام ایجاد کرده بنابراین تصمیم به تعویض نرم افزار امنیتی خودم گرفتم.
    کار من در اینترنت دانلود فیلم,موزیک و دیدن صفحات و چت هست و یک کاربر معمولی در ضمینه استفاده از آنتی ویروس و فایروال هستم و از پیچیدگی های نرم افزار های امنیتی مثل کاسپر زیاد سر در نمیارم و برام مشکل ساز هست .

Norton Internet Security 2009 16.0.0.125 کارش در حد مطلوب هست و برای کسی مثل من و با توجه به نیاز های من می تونه گزینه مناسبی باشه و از سیستم به خوبی محافظت کنه؟

فایروال های رایگانی مثل Online Armor Personal Firewall 3.0.0.190 Free و PC Tools Firewall Plus 5.0.0.36 کارشون چطور هست؟

Online Armor Personal Firewall 3.0.0.190 Free در کنار آنتی ویروس Norton 2009 بسته خوبی هست و همچنین در کنار NOD 32

PC Tools Firewall Plus 5.0.0.36 در کنار آنتی ویروس Norton 2009 بسته خوبی هست و
    همچنین در کنار NOD 32

نظرتون در مورد ZoneAlarm Pro 8.0.059.000 چی هست و با کدامیک از آنتی ویروس های NOD32 و Norton 2009 هماهنگی دارد؟

دوستان لطفا من رو یاری کنید چون شدیدا با کاسپر به مشکل خوردم و استفاده از ویندوز واینترنت بران سخت شده.

محصول Norton Internet security 2009 محصول خوب و قابل اعتمادي ميباشه و نياز شما را جهت انجام امور عادي در اينترنت برطرف ميكنه.
    تركيب آنتي ويروسها همراه با فايروال مجزاي يك كمپاني ديگه ممكنه علاوه بر تاثير منفي بر روي منابع سيستم و احتمال تداخل باهم مشكل شما در تنظيمات دقيق فايروالها براي كارايي بالاتر را نيز بهمراه داشته باشه.

11. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

در زمینه online armor باید گفت که یک فایروال حرفه ایست با ظاهر نسبتا ساده

میشه لینک دانلود این فایروال رو هم بدین؟ ( با توجه به اینکه تاپیک نداره)

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

میشه لینک دانلود این فایروال رو هم بدین؟ ( با توجه به اینکه تاپیک نداره)

مرسی
    شما بايد درخواست خودتون رو در قسمت درخواست نرم افزار مطرح کنيد...
    درکل لينک دريافت نسخه رايگان:(Online Armor Personal Firewall 3.0)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از Markus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •