تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 196 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_genius's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    جهرم سیتی

پيش فرض بالاخره کرک نورتون آنتی ویروس 2007 هم پیدا شد

سلام به دوستان .

میدونید که نورتون بهترینه.....به هزارو یک دلیل
    نمیدونم عشق نورتونی ها و کلا عشق آنتی ویروسی ها چقدر خوشحال میشن اگر که بشنوند کرک نورتون آنتی ویروس 2007 اومده به بازار.

با استفاده از این کرک توی قسمت phone activation خونه های خالی پر میشه و به شما اجازه استفاده 1 ساله و یا 10 ساله داده میشه . (2تا کرک مختلف وجود داره )

جایی ندیدم لینک دانلودش رو . به همین خاطر دوستان باید لطف کنند و به من یک ایمیل بدن که این کرک رو میخوان تا من براشون رایت کنم .

گفتنی هست که نسخه هایی مثل norton antivirus 2007 by: yariku44 که دست گل یک پسر روسیه ای هست و زیاد هم دیدم که دوستان دانلود میکنن کرک نمیشه و حتما باید نسخه ی اصل و دست نخورده ی norton antivirus 2007 باشه (با حجم 132 مگابایت اصل). این هم خودم دارم . دوستان میتونن بگن که تا خود app هم براشون رایت کنم .

در ضمن خیلی راحت آپدیت میشه و هیچ مشکلی پیش نمیاره ( مشکلاتی که نسخه های trail; prerelease دارن ).

ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به دوستان .

میدونید که نورتون بهترینه.....به هزارو یک دلیل
    سلام دوست عزیز

میشه چند تا از این هزار و یک دلیل را برای اطلاع بقیه دوستان لطف کنید

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

نتایج مربوط به تست گروه دوم آنتی ویروسها توسط سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتشر شده است اینها آنتی ویروسهایی

هستند که حد نصاب لازم برای ورود به تست اصلی را کسب نکرده اند :

همانطور که می بینید میزان شناسایی ویروسها توسط این گروه از آنتی ویروسها بسیار پایینتر از گروه اصلی است و

استفاده از آنها به تنهایی به عنوان آنتی ویروس به هیچ وجه توصیه می شود .البته اینجا ذکر دو نکته ضروری است :

1.CounterSpy در اصل یک آنتی اسپایور است ولی ظاهرا اخیرا قابلیت اسکن برای ویروسها هم به آن اضافه شده است.

2.آنتی ویروس کومودو برخلاف فایروال آن بسیار ضعیف بوده و استفاده از آن به عنوان آنتی ویروس اصلی توصیه نمی شود.
    اين شركت ها ديگه با چه اميدي ورژن هاي جديد تر ميدن!!!
    خيلي امتيازات افتضاعي دارن!!!!
    كومودو هم فايروالش خيلي قدرتمن هست ولي آنتي ويروسش اعتبار اين شركت رو مي آره پايين!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوست عزیز

میشه چند تا از این هزار و یک دلیل را برای اطلاع بقیه دوستان لطف کنید
    سلام
    آنتي ويروس نورتون آنتي ويروس بدي نيست اما حتي از كسپرسكي هم قوي تر بود من ازش استفاده نمي كردم!!! چون 2 سوم سرعت سيستم رو پايين مياره!!!
    اما در كل خيلي اين آنتي ويروس رو دوست دارم حتي از كسپر هم بيشتر اما ازش استفاده نمي كنم به خاطر دليلي كه گفتم و گرنه .....

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    آنتي ويروس نورتون آنتي ويروس بدي نيست اما حتي از كسپرسكي هم قوي تر بود من ازش استفاده نمي كردم!!! چون 2 سوم سرعت سيستم رو پايين مياره!!!
    اما در كل خيلي اين آنتي ويروس رو دوست دارم حتي از كسپر هم بيشتر اما ازش استفاده نمي كنم به خاطر دليلي كه گفتم و گرنه .....
    سلام دوست من

اینها که گفتید کدام دلیل بهترین بودن نورتون است ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_genius's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    جهرم سیتی

پيش فرض واقعا میخوای هزار و یک دلیلش رو برات ردیف کنم؟

میدونید که با سابقه ترین آنتی و پر طرفدار طرین آنتی ویروس نورتون هست و نسخه 2006 و مخصوصا 2007 اصلا سرعت سیستم رو نمیگیره.
    فقط به دلیل اینکه نسخه های 2006 و 2007 هیچ کرک و یا سریال معتبری برای برداشتن محدودیت زمانی نداشت . عده ای از طرفداران سراغ آنتی ویروس های دیگه ای رفتن . ( که حجم بعضی از این آنتی ویروس ها به 20 مگابایت هم نمیرسه )

با این وجود بهتون توصیه میکنم نورتون آنتی ویروس 2007 رو با کرکی که من بهتون میدم امتحان کنید ( اجازه ی استفاده ی 1 و 10 ساله )

تا تفاوت رو احساس کنید .

اینم بگم که من خودم همه ی آنتی ویروس های مطرح رو امتحان کردم .

بای فعلا..

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

میدونید که با سابقه ترین آنتی و پر طرفدار طرین آنتی ویروس نورتون هست و نسخه 2006 و مخصوصا 2007 اصلا سرعت سیستم رو نمیگیره.
    فقط به دلیل اینکه نسخه های 2006 و 2007 هیچ کرک و یا سریال معتبری برای برداشتن محدودیت زمانی نداشت . عده ای از طرفداران سراغ آنتی ویروس های دیگه ای رفتن . ( که حجم بعضی از این آنتی ویروس ها به 20 مگابایت هم نمیرسه )

با این وجود بهتون توصیه میکنم نورتون آنتی ویروس 2007 رو با کرکی که من بهتون میدم امتحان کنید ( اجازه ی استفاده ی 1 و 10 ساله )

تا تفاوت رو احساس کنید .

اینم بگم که من خودم همه ی آنتی ویروس های مطرح رو امتحان کردم .

بای فعلا..
    سلام دوست عزیز

ممنون از پاسختان ولی باز هیچکدام از آن هزار و یک دلیل را نگفتید .نورتون باسابقه ترین آنتی ویروس نیست سابقه

مک آفی ,دکتر وب و حتی کاسپرسکی از آن بیشتر است .نورتون پرفروشترین آنتی ویروس است در این شکی

نیست دلیل آن را هم حتما می دانید در جاهای دیگر دنیا مردم کامپیوترهایشان را مانند کشور ما به صورت قطعات

مجزا تکه تکه خریداری نمی کنند شرکتهای بزرگی مانند دل و اچ پی کامپیوترهایشان را به صورت کامل می فروشند

و سیستم عامل و نرم افزارهای اصلی از قبل روی آنها نصب شده اند ( نمونه اش را در همین لپ تابهایی که اینجا به

فروش می رسند می توانید ببینید) می دانید آنتی ویروسی که بیشتر از همه روی این کامپیوترها نصب می شود

چیست ؟ نورتون و به دنبال آن مک آفی .حتی شرکتهای آسیایی مانند ایسوس که زمانی پی سی سیلین را نصب

می کردند حالا نورتون را نصب می کنند.اکثریت مردمان عادی اطلاعاتی در مورد آنتی ویروس و... ندارند برای آنها

همین که یک آنتی ویروس روی سیستمشان نصب باشد کافی است .فکر کنید یک شخص عادی که تازه کامپیوتر

خریداری کرده است ترجیح می دهد نورتون را که یک اسم شناخته است روی سیستمش نصب کند یا مثلا

کاسپرسکی یا نود 32 را که حتی اسمشان را هم نمی تواند تلفظ کند .نورتون یک محصول آمریکایی است که اکثر

مردم دنیا بر حسب عادت آن را به محصولات کشورهایی مانند روسیه ( دکتر وب و کاسپرسکی ) ,اسلواکی ( نود32 )

لهستان ( بیت دفندر ) ترجیح می دهند و دهها دلیل دیگر که هیچکدام نشان دهنده برتری نورتون نیستند .نسخه های

2003 ,2004 و 2005 نورتون یک آشغال به تمام معنی بودند ولی از سال گذشته شرکت سیمانتک سعی در بهبود

کیفیت محصولاتش کرده است و انصافا نسخه 2007 نسبت به نسخه های گذشته نورتون بسیار بهتر است .در آخر

من بسیار متاسفم که هنوز کسانی پیدا می شوند که کیفیت یک نرم افزار را بر اساس حجم آن می سنجند ( هرچه

سنگینتر بهتر ! ) دوست عزیز فقط همین را خدمتتان عرض کنم معمولا به نرم افزارهایی از این دست اصطلاحا

Bloatware می گویند چون آنتی ویروسی مانند نود32 با حجمی حدود 12 مگابایت کارکردی به مراتب بالاتر از نورتون

که حجمی بالاتر از 100 مگابایت دارد ارایه می دهد.

موفق باشید.

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عجب دلایل علمی مطرح کردید جناب iranian_genius. شما فقط نظر شخصی تون رو بیان کردید نه دلیلی که این آنتی

ویروس رو نسبت به بقیه مقایسه و یا تحلیل کنه.

آیا داشتن حجم زیاد برای یک برنامه به منظور بهتر بودن برنامه است؟

آیا سابقه زیاد داشتن یک برنامه بهتر بودن اون یا مطمئن بودنش رو تضمین میکنه؟

در ضمن شما که ادعا میکنید نسخه 2007 نورتون آنتی ویروس سرعت سیستم رو نمیگیره آیا مدرکی که نشان بده

حرفتون صحت داره در اختیار دارید؟ حداقل عکسی از تمامی پروسه های اجرا شده از این برنامه بزارید تا من هم

عکس پروسه های دیگر آنتی ویروسها رو قرار بدم تا معنی سرعت گرفتن رو بدونیم چیه؟

هر چند که برای شخص من زیاد مصرف کردن حافظه موقت توسط پروسه های یک آنتی ویروس چندان اهمیت نداره

چونکه 2 گیگ رم خیلی راحت میتونه جوابگو باشه. اما نباید فراموش کرد که میزان مصرف رم فقط قسمتی از

مشکلی است که ممکنه یک آنتی ویروس در سیستم بوجود بیاره. مهم تر از رم میزان مصرف کردن CPU اونم نه در

حالت عادی بلکه در حالت هایی مانند بوت شدن سیستم... آنپک کردن فایل... هنگام مقابله با ویروس و پاک کردن اون

و حتی موقع دانلود فایل های سنگین است که باید مورد توجه قرار بگیره.

نکته دیگه برای تست یک آنتی ویروس میزان تشخیص یک آنتی ویروس است که اونم منابع رسمی و معتبری در

همین تایپک قرار داره که جای چونه زدن حاجی بازاری رو برامون باقی نمیزاره و خود این منابع دلیل محکمی است برای

انتخاب یک آنتی ویروس از لحاظ تشخیص.

اما فقط تشخیص مهم نیست بلکه نحوه مقابله با ویروس هم مهمه و یا اینکه اصلا میتونه در مقابل ویروسهایی که

بر ضد آنتی ویروس نوشته میشن دفاع خودش رو ادامه بده و هنگ نکنه و یا از کار نیوفته. طبق آماری که وجود داره

آنتی ویروس نورتون یکی از پر باگ ترین آنتی ویروسها در طول دوره بوده و ویروسها از این باگ ها استفاده کرده و حتی

خود آنتی ویروس رو از کار انداختن. اگر مدرک خواستی از سایت های امنیتی بی طرف براتون قرار میدم.

اما برای نمونه فقط به یک مورد اشاره کنم و اونم اینکه زمانی که ویروس بلاستر و ساسر در اینترنت پخش شد تمام

کسانی که از محصولات نورتون استفاده میکردند به این ویروس آلوده شدند و تا سایمانتک پچی رو برای رفع کردن

این مشکل بیرون نداد نتونست با بلاستر مقابله کنه. این در حالی بود که نورتون چندین روز بعد از آلوده شدن سیستم

افراد پچش رو بیرون داد . اما جای سوال اینجاست که کسانی که سیستمشون آلوده شده و 60 ثانیه تا خاموش

شدن سیستمشون باقی نمونده چطور میتونستند در طول این مدت هم سیستم درب و داغون خودشون رو بالا

بیارن و هم اینکه به اینترنت وصل بشند و آپدیت چند مگابایتی نورتون رو دریافت کنند.

جالب اینجاست که تمامی افرادی که از آنتی ویروس های PC-Cillin Internet Security و یا Kaspersky Personal Pro

استفاده میکردند به این ویروس آلوده نشدند.

نکته دیگه مدت زمان آپدیت یک آنتی ویروس چه در مواقع اظطراری و چه در مواقع عادی است. یک آنتی ویروس خوب

حداقل باید بتونه در روز 3 دفعه خودشو رو بروز کنه در غیر این صورت نمیتونه سیستم افراد رو در مقابل تهدیدات جدی

محافظت کنه. آیا شما که ادعای خوب بودن نورتون رو میکیند میدانید که نورتون در روز چند دفعه آپدیت میشود؟

آیا میدانید که برای هر دفعه آپدیت این آنتی ویروس حداقل باید 1 مگابایت فایل آپدیتی رو دانلود کنید؟

گذشته از آپدیت... به فرض مثال ویروس دیگه ای مانند بلاستر و یا ساسر نوشته شد و در اینترنت پخش شد آیا آنتی

ویروسی که استفاده میکنید نباید اینقدر هوش داشته باشه که حداقل بتونه 50 درصد یعنی نصف اونا رو بدون آپدیت

تشخیص بده تا اگر کاربری توانایی اتصال به اینترنت رو نداشت آنتی ویروس بتونه از روی هوش مصنوعی خود ویروس

و یا فایل آلوده رو از بین ببره؟

با توجه به اینکه بحث هوش مصنوعی رو کردم آیا میدانید که نورتون آنتی ویروس یکی از خنگ ترین و کم عقل ترین

آنتی ویروسها است؟

در تستی که در ماه نوامبر 2006 بر روی هوش مصنوعی آنتی ویروسها انجام شده نورتون آنتی ویروس فقط تونسته

15 درصد ویروسها و فایل های مخرب دیگه رو تشخیص بده. یعنی از جمع 10.498 این آنتی ویروس فقط تونسته 1.578

نوع اونها رو شناسایی کنه. این در حالی است که آنتی ویروسهایی مانند NOD32 با 53 درصد تشخیص و AntiVir با 53

درصد تشخیص و TrustPort AV WS با 46 درصد تشخیص در همین تست حضور داشتند. نا گفته نمونه که در تست

دیگری که فقط بر روی سرویس PDM آنتی ویروس کسپرسکی انجام شده این آنتی ویروس تونسته 99 درصد ویروسها

و تروجانها رو بدون استفاده از دیتابیس و فقط توسط سرویس PDM خود شناسایی کنه.

در نهایت اینو بهتون بگم که برای تشخیص خوب و یا بد بودن یک آنتی ویروس باید همه جوانب رو در نظر گرفت. فقط

ظاهر و یا سنگین بودن فایل نصبش نیست که برای شما مهمه... هر چند که اینا شرط نیستند... بلکه باید مواردی رو

که من فقط به تعدادی از اونا اشاره کردم رو نیز در نظر بگیرید.

منبع تست ها...

تست هوش مصنوعی آنتی ویروسها

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تست میزان تشخیص فایل های آلوده توسط دیتابیس آنتی ویروسها

و همچنین یک تست دیگه در همین مورد بالا ...

نتیجه تست سرویس PDM آنتی ویروس کسپرسکی بصورت فایل PDF شده.

در آخر امیدوارم که فقط خودم رو برای نوشتن این مطلب خسته نکرده باشم و شما هم در هنگام دفاع کردن از نورتون

با دلیل و یا منابع معتبری که در دست دارید بتونید صحبت کنید. نه اینکه نظریات شخصی خودتون رو در مورد دختر

همسایه بگید. چه دیدی شاید اگر با دلیل قانع کننده ای باشه ما هم دست از آنتی ویروسهای بد خودمون بر داشتیم

و سراغ دختر همسایه راه افتادیم.

ما که قسم نخوردیم به اینکه حتما جنس ما بهتر از مال شماست. بلکه خودم شخصا با دلیل قبول میکنم و با دلیل هم

کنار میزارم. حالا ممکنه شخص باشه و یا جنس و یا برنامه.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوست من

اینها که گفتید کدام دلیل بهترین بودن نورتون است ؟
    من كي گفتم نورتون بهتره؟!!!هيچ وقت از اين آنتي ويروس استفاده نمي كنم!!!!
    فقط گفتم از اين آنتي ويروس خوشم مياد!!!
    ولي از كسپرسكي استفاده مي كنم چون سرعت رو كم تر مي گيره!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

منبع تست ها...

تست هوش مصنوعی آنتی ویروسها

تست میزان تشخیص فایل های آلوده توسط دیتابیس آنتی ویروسها

و همچنین یک تست دیگه در همین مورد بالا ...

نتیجه تست سرویس PDM آنتی ویروس کسپرسکی بصورت فایل PDF شده.

سلام دوست عزيز
    دو لينك اول مشكل داره!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •