سلام
این Avg اینترنت سکوریتی من جدیدا که اپدیت شده وقتی میخوام سایتی باز کنم میاد اسکریپت کوگل رو میگیره و بعنوان ویروس شناسائیش میکنه و نمیذاره اون سایت درست باز بشه.
میشه بفرمائید با این ارور و پیغام ناسازگار چکار کنیم؟
رو اعصابم راه میره بدجور
سلام
این Avg اینترنت سکوریتی من جدیدا که اپدیت شده وقتی میخوام سایتی باز کنم میاد اسکریپت کوگل رو میگیره و بعنوان ویروس شناسائیش میکنه و نمیذاره اون سایت درست باز بشه.
میشه بفرمائید با این ارور و پیغام ناسازگار چکار کنیم؟
رو اعصابم راه میره بدجور
مسیر فایلهایی که مربوط به اپدیت Avg هستند :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\avg9\update\download
همه فایل ها رو یکجا توی یه پوشه جمع کنید و سپس مسیر همین پوشه ای که فایل ها رو توش جمع کردین رو به هر کامپیتر دیگری خواستید بدید و اپدیت کنید . از منوی Tools و زیر منوی Update from directory برنامه AVG
همین![]()
شما قبلا یک سایت آلوده را توسط Internet Explorer باز کردید. این سایت یک Exploit را از طریق کوکیزهای خودش وارد سیستم شما کرده. این Exploit اقدام به دانلود کردن تروجان و یا کرم اصلی میکنه و آنتی ویروس جلوش رو مگیره.
برای اینکه این Exploit از سیستم شما پاک بشه باید کوکیز ها و Temporary های اضافه را پاک کنید. جهت این منظور هم میتونید از طریق خود ویندوز اقدام کنید و هم توسط برنامه زیر. پیشنهاد من استفاده کردن از برنامه CCleaner است.
هنگام نصب تمام گزینه هایی را که مربوط به تولبار یاهو و خود یاهو میش را بردار و نصب رو ادامه بده. بعد از نصب تمام برنامه های در حال اجرا رو ببند. یعنی هیچ مرورگری باز نباشه. بعد بدون اینکه به تنظیمات برنامه دست بزنی و چیزی رو غیر فعال یا فعال کنی روی Run Cleaner کلیک کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از این کار برای اینکه مطمئن بشی این Exploit جای دیگه ای کپی نشده بهتره توسط یک برنامه کمکی مانند آنتی اسپای ور ها سیستم خودتون رو اسکن کنید. برنامه ی پیشنهادی من MalwareBytes AntiMalware است.
MBAM را میتونید از لینک زیر دانلود کنید. بعد از آپدیت کردنش سیستمتون رو فول اسکن کنید. این برنامه کرک نمیخواد و همیشه میتونید اون رو آپدیت و ازش استفاده کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی آنتی ویروس AVG اینقدر تو سری خورده که تاپیکش رها شده ؟؟؟؟؟//
واقعا AVG محشره .
اما خیلی ها غافلند
اگه میشه شماره سریال جدید برای AVG IS 9 بذارید
مرسی
سلام
اینارو امتحان کنید ببینید کار میکنند یا نه :
موفق باشید
اینترنت سکیوریتی :
8MEH-RNZLL-2Y4QX-79PPA-MKJTH-AEMBR-ACED
8MEH-RXYFD-JUV72-8922R-FTBZ6-QEMBR-ACED
8MEH-RAJC2-O3P77-KRRQA-H3SLN-REMBR-ACED
8MEH-R2CML-SS7FW-MOXFR-TRU8V-3EMBR-ACED
8MEH-RS47Y-82HT8-GONVA-BCCCZ-DEMBR-ACED
8MEH-RXYFD-JUV72-8922R-FTDO8-QEMBR-ACED
8MEH-RF7RF-MR8JO-EWOVA-UVKMQ-FEMBR-ACED
آنتی ویروس :
8MEH-RAJC2-O3P77-KRRQA-H3SLN-REMBR-ACED
8MEH-R2CML-SS7FW-MOXFR-TRU8V-3EMBR-ACED
8MEH-RS47Y-82HT8-GONVA-BCCCZ-DEMBR-ACED
8MEH-RXYFD-JUV72-8922R-FTDO8-QEMBR-ACED
8MEH-RF7RF-MR8JO-EWOVA-UVKMQ-FEMBR-ACED
![]()
Last edited by Masоud; 20-08-2010 at 00:02. دليل: افزودن سریال
کیجن تمام محصولات
سلام خسته نباشید من AVG 9.0.851 رو دارم تمام سریال هایی رو که دارم ازش میدم عمل نمیکنه و بعد از 30 روز از کار افتاده اگر یه سریال درست این برنامه رو به من بدید ممنون میشم
ببین با این کیجن کارت میشه
این کیجنی که معرفی کردید خود آنتی ویروس به عنوان تروجان شناسایی میکنه و از بین میبردش.
شاد باشید![]()
پیشنهادم اینه که از این شماره سریال استفاده کنید:
برای من که به راحتی جواب داده خیلی راحت دارم ازش استفاده میکنم.
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)