تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 141 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیز ، وقتی فایل پچ رو اجرا کردم آنتی ویروس فعال شد .

ولی وقتی دوباره کامپیوتر رو روشن کردم ، آنتی ویروس پیغام میده که این key number اعتبار نداره
    خوب دوست عزيز يك كرك ديگر را برايتان آپلود كردم.اين فايل كرك را دانلود كنيد و سپس از حالت Rar خارج كنيد.دستورالعمل استفاده از اين كرك به اين صورت است كه پس از نصب آنتي ويروس شما بايد فايل bdsetup.exe را از پوشه كرك اجرا كنيد و در حين اجراي كرك به دستورالعملهاي گفته شده توجه كنيد تا بدون مشكل آنتي ويروس خود را رجيستر و آپديت كنيد.اين آخرين كرك موجود ميباشد.اميدوارم با اين كرك مشكل شما و ساير دوستان حل بشه.
    دانلود كرك:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشيد.
    Last edited by hamilton; 10-04-2007 at 16:36. دليل: اصلاح لينك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

خوب دوست عزيز يك كرك ديگر را برايتان آپلود كردم.اين فايل كرك را دانلود كنيد و سپس از حالت Rar خارج كنيد.دستورالعمل استفاده از اين كرك به اين صورت است كه پس از نصب آنتي ويروس شما بايد فايل bdsetup.exe را از پوشه كرك اجرا كنيد و در حين اجراي كرك به دستورالعملهاي گفته شده توجه كنيد تا بدون مشكل آنتي ويروس خود را رجيستر و آپديت كنيد.اين آخرين كرك موجود ميباشد.اميدوارم با اين كرك مشكل شما و ساير دوستان حل بشه.
    دانلود كرك:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشيد.
    دوست عزیز ، توی پوشه فایل bdsetup.exe نیست . فقط یک فایل هست به این اسم : BDpatchXv1.exe که وقتی توی پوشه برنامه اجراش می کنم از من پسورد می خواد .

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیز ، توی پوشه فایل bdsetup.exe نیست . فقط یک فایل هست به این اسم : BDpatchXv1.exe که وقتی توی پوشه برنامه اجراش می کنم از من پسورد می خواد .
    دوست عزيز شما همون فايل BDpatchXv1.exe را اجرا كنيد و در قسمتي كه از شما پسورد ميخواد اين پسورد را وارد كنيد:
    satchinpiko

لطفا نتيجه را اعلام بفرماييد.
    موفق باشيد.

پروفشنال bahal20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خاك پاك شوشتر

پيش فرض

سلام
    نمي دونم چرا از وقتي آنتي ويروس بيت ديفندرم رو با موفقيت كرك كردم بچه خيلي خوبي شده و ديگه به هيچ فايلي به چشم ويروس نگاه نمي كنه
    در عجبم
    حتي ويروسهاي تابلويي مثل copy.exe رو هم كه قبلا مي شناخت الان ديگه پيدا نمي كنه
    شما هم به چنين مشكلي برخورديد!؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اقا بيت من امروز كه يك اپديت 6 مگي كرد ديگه مي گه كه نمي تونم سيستم رو اسكن كنم و بايد مرا خريداري كني چون من اكسپاير شده ام كمك كنيد

آخر فروم باز mhentezari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

به منم همين رو ميگه. من اون كركي كه قيلا گفته بودين كرك كرده بودم و درست بود. اما الان گير ميده!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزيز شما همون فايل BDpatchXv1.exe را اجرا كنيد و در قسمتي كه از شما پسورد ميخواد اين پسورد را وارد كنيد:
    satchinpiko

لطفا نتيجه را اعلام بفرماييد.
    موفق باشيد.
    من برنامه رو بدون این که آن اینستال کنم فایل رو که شما گفتی اجرا کردم و با این عنوان رجیستر شد N/A corporate license . وقتی آپ دیت کردم پیغام اومد که آنتی ویروس دیگه اعتبار نداره
    مثل این که باید از خیر این بیت دیفندر بگذریم . شما به جز کاسپرسکی کدوم آنتی ویروس رو پیشنهاد می کنی . چون من یک بار خواستم کاسپرسکی رو نصب کنم با سیستمم مشکل پیدا کر د و نتونستم نصبش کنم

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من برنامه رو بدون این که آن اینستال کنم فایل رو که شما گفتی اجرا کردم و با این عنوان رجیستر شد N/A corporate license . وقتی آپ دیت کردم پیغام اومد که آنتی ویروس دیگه اعتبار نداره
    مثل این که باید از خیر این بیت دیفندر بگذریم . شما به جز کاسپرسکی کدوم آنتی ویروس رو پیشنهاد می کنی . چون من یک بار خواستم کاسپرسکی رو نصب کنم با سیستمم مشکل پیدا کر د و نتونستم نصبش کنم
    آنتي ويروس كاسپر بر اساس تستهاي انجام شده جزء بهترينها هست.شما ميتوانيد از NOD32 استفاده كنيد كه اينهم ‍جزء بهترينهاست.

پروفشنال bahal20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    خاك پاك شوشتر

پيش فرض

امروز بيت من هم ارور داده ميگه اگر مي خواي ويروس يابي كنم بايد سر كيسه رو شل كني!

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

پچ جديد براي محصولات بيت ديفندر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •