بله دستگاه من پال هست ولی سری های جدید U هم -- شدند ، که آموزشش توی این سایت هست :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا همین یکی دو روز پیش فقط به روش نرم افزاری میشد ولی با اومدن چیپ های Flatmii Fusion و Drivekey Fusion این مشکل هم برطرف شده و میتونید سخت افزاری هم کپی خور کنید ، تازه این چیپ هایی که معرفی کردم بک آپ ریکاوری هم توی خودشون دارند یعنی با داشتن یه دونه از اینها به Bootmii نیازی نیست . تنها گیری که هست اینه که شما دیگه نمیتونید از DVD خالی استفاده کنید که من خودم هنوز نفهمیدم از DVD خام استفاده کردن توی کنسول به چه دردی میخوره !
در مورد
Preloader هم روی مال من هم نصب نمیشه ، برای نصبش شما باید
Priiloader نصب کنید که با
Preloader فرق داره .
آموزش نصب :
کد:
یه سری کارهایی دیگه هم قبل از نصب باید بکنید مثل دانگرید کردن IOS36 که همونجا لینک داده به یه صفحه دیگه که چگونگیش رو توضیح داده .
توی این لینک :
کد:
اگر لازم شد از این روش استفاده کنید ، یعنی اگر ارور داد موقع نصب و از متود B استفاده کنید .
راستی Priiloader فقط روی سیستم منو های 4.2 نصب میشه روی پایین تر نریزید که بریک میکنید .
برای اجرای بازی ها هم من از wiiFlow استفاده میکنم ، پیشنهاد میکنم شما هم یه نگاهی بهش بندازی خیلی توپه .
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
ببینید مال من دقیقا همین باندل هست :
کد:
از این جدید تر هنوز نیومده ، این درست مال یکی دو هفته پیش هست .
کنراد که از سایتش بهتون آدرس دادم یکی از فروشگاه های بزرگ زنجیره ای توی اروپا هست که هم فروش اینترنتی داره و هم فروشگاه مثل شهروند داره .
اگر خیلی نگرانید یه دونه از اینها بگیرید ، فقط یادتون باشه که کپی خور کردن اینها خیلی با قدیمی تر ها فرق داره و البته Bootmii به صورت Boot2 روش نصب نمیشه و باید از Priiloader استفاده کنید در کنار Bootmii که آموزشش رو قرار دادم .
اگر همی خیلی گیر کردید و دستگاهتون کپی خور نشد (که من بعید میدونم) میتونید درایو دستگاه رو عوض کنید تمام مشکلات شما حل میشه .