اگه شد با v p n به من هم بگو بیام
منم دانلود کردم
Hero Online
2MoonS
9Dragons
ArchLord
SilkRoad Online
اگه شد با v p n به من هم بگو بیام
منم دانلود کردم
یه نوع تروجان کیلاگر بود که رفع شد![]()
سلام من shaiya رو دانلود کردم اما وقتی patch رو آپدیت میکنه گیر میکنه لطفا کمک کنید
پیام خصوصی که نداری ایمیل بزار بفرستم برات
(اولین باری است که میبینم عضو جدیدی امده و فینگلیش تایپ نکرده خدایی نکرده دومین اکانت شما نیست ؟
دوست عزیز اولا به تاریخ عضویت من نگاه کن متوجه میشی در ضمن من همیشه تو این بخش مطلب ارسال میکنم واسه همین تعداد ارسالهای من 0 است دو اینکه من خودم قبلا تو چندتا سایت مدیربودم الن هم سایت خودمو اداره میکنم سه اینکه ممنون خودم حلش کردم
اینم ایدی من اگه خواستی ادد کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا نفهمیدم چرا گفتی تو سایتهای دیگه مدیر بودی و سایت خودت رو اداره میکنی
ولی خواستی من تو بازی میتونیم کمک کنم تا لیول زود بره بالا
Last edited by alizshah; 10-05-2008 at 16:53.
lol
من archlord رو بازی میکنم بهترین بازی free هست که تا حالا دیدم لیول 50 هم هستم کی گفته نمیشه بازیش کرد؟
راستی تو لیست کشورهاش هم ایران هم هست من به همه پیشنهاد میکنم این بازی رو دانلود کنند عا لی 10/10 میدم به این بازی حتما دانلود کنید.. حجمش هم هست 1.400 Mb
بای
مگه شما نگفتید 2MoonS
راستی منم توبالا نظرسنجی به این بازی رای دادم
بازیه خوبیه
اینجا رو ببینید! من که از خودم نمیگم تو سایت خودش نوشته اسم ایران هم تو لیستش نیست قبلا" بود.اینجا ببینید:
در مورد وی پی ان هم یه سرویس مجانی خوب هستش.من با این Mabinogi رو که فقط تو آمریکا میشه بازی کرد بازی کردم ضمنا" آی پی ثابت نداره هر وقت کانکت بشین هم آی پی جدید میده که همش هم آمریکا هستش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از اینجا میتونید برنامه اینو دانلود کنید:
فکر کنم محدودیت ساعتی داشته باشه البته درست نمیدونم! حداقل واسه دیدن سایتهای مسدود شده خوبه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه بازی هست که تازگی open beta قراره شروع بشه Rohan Online:
احتمالا" خیلی بازی خوبیه! ضمنا" international هم هست و همه جای دنیا میتونن بازی کنن.مجانی هم هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان میشه رجیستر کرد و سایلنتش هم واسه دانلود هست.
اگه تو سایت خودش سایلنت نبود از اینجا میشه دانلود کرد حجمش 1.63 گیگابایته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by merikhi; 12-05-2008 at 00:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)