تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 119 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1186

نام تاپيک: *+=[پشتیبانی]=+* Game Maker / آموزش ها در این تاپیک

داره خودمونی میشه amino-danger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

معذرت که دوباره اومدم من چند تا دیگه سوال دارم:
    1-من میخوام که اسپرایتم داره راه میره بدون تفنگ ولی یه دشمن ظاهر میشه و میخوام که مثلا بازدن دکمه 1 تفنگ ظاهر بشه و بعد بتونم شلیک کنم!!منظور من اینه که چطوری با زدن یک دکمه مثلا 1 کاراکتر من تفنگ در دست بگیره و بعد شلیک کنه
    2-من میخوام که قبل از اومدن بازی آرم استدیو خودم(مثلا)باشه و یا یک فیلمی بزارم برای پخش بعد یک منو بیاد مثلا این گزینه ها توش باشه(start new game-load game-about-exit)
    3-من هر اسکریپتی میزنم ارور میده میشه طرز صحیح استفاده از script رو بهم بگین ممنون.
    4-من میخوام که health bar و point bar داشته باشم helath bar که مشخصه ولی میخوام هروقت کسی رو کشتم 10 امتیاز به قسمت pointbar اضافه بشه
    ممنون میشم سریع جواب بدین چون خیلی لازم دارم....مرسی

داره خودمونی میشه hadibabaiy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مبارکه ی اصفهان

پيش فرض

خوب بازی یه جورایی action و 2 بعدی و شبیه به بازی ماریو ولی فرق میکنه و میخوام که یه جوری تیراندازی مثله خود هالو باشه و تفنگش هم فضایی البته خودم تفنگشو طراحی کردم و فقط نوع تیر هاست که به نظر خودم فضایی باشه عالیه.یه مشکل دیگه دارم که دوست دارم دشمن هم تیراندازی انجام بده و فقط نگاه نکنه و در صورت برخورد بتونه منو شکست بده دوست دارم که تیراندازی انجام بده.فقط یه مشکل دیگه دارم من یه کدی دارم که ماله تیراندازیه اینکدو میگم:
    If(can_shoot==true) { Instance_create(self.x,self.y,OBJECT); Can_shoot=false; Alarm[0]=25; }
    فقط اینو میخوام بدونم که برای تیراندازی توسط کاراکتر خودمون باید کنار آجکت 0 بزنیم؟؟؟آخه اسم آبجکت کاراکتر object0 میخوام بدونم اینجا هم باید صفر بزاریم یا نه؟؟!!!بعد با کدوم تیراندازیه؟؟میخوام بدونم کجای کد تغییر بدم که مثلا با زدن دکه A تیراندازی کنه...ممنون از شما
    من يه بازي به اين سبك ساختم و تقريبا چند تا از مشكلاي تو رو هم توش بر طرف كردم.
    كار با اون كد رو زياد قبول ندارم و از روش خودم استفاده ميكنم.
    راستي ميخواي تير ها تمام شدني باشه يا بي نهايت باشه.اگه ميخواي بي انتها باشه يه برنامه ريزي خاص داره ولي اگه تموم شدنيه اون راحتتره.
    بزودي آموزش كامل رو پست ميكنم.
    معذرت که دوباره اومدم من چند تا دیگه سوال دارم:
    1-من میخوام که اسپرایتم داره راه میره بدون تفنگ ولی یه دشمن ظاهر میشه و میخوام که مثلا بازدن دکمه 1 تفنگ ظاهر بشه و بعد بتونم شلیک کنم!!منظور من اینه که چطوری با زدن یک دکمه مثلا 1 کاراکتر من تفنگ در دست بگیره و بعد شلیک کنه
    2-من میخوام که قبل از اومدن بازی آرم استدیو خودم(مثلا)باشه و یا یک فیلمی بزارم برای پخش بعد یک منو بیاد مثلا این گزینه ها توش باشه(start new game-load game-about-exit)
    3-من هر اسکریپتی میزنم ارور میده میشه طرز صحیح استفاده از script رو بهم بگین ممنون.
    4-من میخوام که health bar و point bar داشته باشم helath bar که مشخصه ولی میخوام هروقت کسی رو کشتم 10 امتیاز به قسمت pointbar اضافه بشه
    ممنون میشم سریع جواب بدین چون خیلی لازم دارم....مرسی
    سؤال اول: من خودمم اين مشكلو داشتم.راه حلم اين بود كه وقتي حركت ميكردي اسپرايت بدون تفنگه و وقتي مي ايستي يكهو تفنگو در مياره و آماده به شليك ميشه.
    من يه سؤال داشتم كه شما براي چپ يا راست رفتن از چه روشي استفاده كردي؟چرخش تصوير يا اسپرايت جدا؟
    سؤال2: بايد بگم شما ميتونيد يك روم براي منو بسازيد و يك آبجكت توش بزاريد كه وقتي بازي شروع شد يه فيلم از آدرس پخش بشه براي اين كار از اكشن ويديو در creat event استفاده كن و البته براي منو هم قبلا آموزش گذاشتم ولي اگه بخوايد دوباره ميزارم.
    سؤال 3:خوب ما دو نوع اسكريپت داريم اولي تكه كد دومي كد هاي بزرگ كه البته سختتره.شما اگه اسكريپتت درباره ي بازي صدق ميكنه تو قسمت اسكريپت بازي يعني از همون قسمتي كه اسپرايت جديدي ميزني(نوار ابزار).اما اگه اسكريپت درباره ي كاراكتر صدق ميكنه از تيكه كد استفاده كن و توي آبجكت بزار.حالا مشكل خودت اگه جور ديگي بگو...
    سؤال4:البته اين كار آسونيه ولي بد بختي هايي هم داره كه بعدا ميگم آخه انگشتام ديگه داغ كرده...
    ما كه در بازيمان نا كام مانديم ولي ميخوايم شما به يه جايي برسي...

3. 2 کاربر از hadibabaiy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

در مورد تیر بی نهایت باشه و تمام نشدنی بگم که تمام شدنی باشه بهتره هر جور خودت میدونی هر کدم آسونتره و بدرد من میخوره بگو.
    در مورد چرخش تصویر و یا اسکریپت جدید من از عکس متحرک استفاده کردم که متاسفانه همش در حال تحرک و اصلا جالب نیست و یه بار هم یه بازی ساختم که چند تا اسکرایپت داشت و اونا رو در یک گروه زدم ولی متاسفانه کار نکرد منظورم اینه اصلا کاراکتر توی بازی حرکت نمیکرد هر چی فلش رو کیبورد میزدم اصلا تکون نمیخورد و سرجاش بود اگه میشه اینو برام توضیح بدین.
    سوال 2 اگه میشه آموزشش رو دوباره بزار ممنون
    سوال 3 اینم حله!
    سوال 4-ممنون ولی اگه میشه سریع چون قوله این بازی رو دادم.مرسی که به ما توجه میکنی.
    ==========
    راستی یه سوال دیگه دارم میخوام بدونم چطور کاراکترم رو جامپ بدم یعنی چی کار کنم که کاراکترم بپره و مثلا بر روی یه قسمت دیگه بپره.بعد یه چیز دیگه رو خواستم بندازم یادت که فراموش نکنی من میخوام کاراکترم با هر سمتی که میبرم تحرک داشته باشه مثلا میپرم حرکت پرش رو انجام بده وقتی میرم چپ بره چپ و همینجوری...اگه تونستی با عکس نشون بده اگه نه همین متن خوبه ممنون و معذرت که به دردسر انداحتمت
    Last edited by amino-danger; 03-04-2009 at 00:19.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

سلام هادی جان من بالاخره تونستم تیراندازی رو یاد بگیرم ولی الان زاویه تیراندازی فرق میکنه و نمیشه دشمن رو کشت و 2 تا مشکل دیگه دارم که دشمن میاد و میره ولی همش روش به یه طرفه و کاراکتر هم یک متحرک درست کردم که در حال رقص پاس و قشنگه ولی راه نمیره یعنی ندونستم دیگه برای اینکه سمت چپ ببرم کاراکتر قدم بزنه و راست هم همینطور الان مثله اینکه چرخ زیر پاشه اگه میشه اینم حلش کن!من الان بازی رو بهت میدم خودت ایراداتش رو بهم بگو اینجوری هم کار تو آسون میشه هم کار من . معذرت میخوام که این همه زحمتت دادم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مبارکه ی اصفهان

پيش فرض به به

دوست عزيز من يه سورس آماده كرده بودم كه همه ي سؤالات توش بود.
    ولي بهتره صبركني تا من اين بازي رو ببينم و بر حسب نيازهات يه سورس جديد بسازم.
    من زياد نميتونم بيام حالا اين سورس رو ميزارم چون زياد روش وقت گذاشتم.تا بعد ببينيم چي ميشه...
    معذرت میخوام که این همه زحمتت دادم.
    اصلا خجالت نكش چون من خودمم اينقدر از اين سؤالا پرسيدم كه نگو...
    آدرس در راپيد شير:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hadibabaiy; 03-04-2009 at 23:06.

7. این کاربر از hadibabaiy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Far Far Away...

پيش فرض

سلام هادی جان من یه مشکل با نرم افزار گیم میکر 7 دارم من اصلا با لب تاب با این نرم افزار مشکل ندارم ولی قبلا هم با ویندوز اکس پی که روی pcim بود هیچ مشکلی نداشتم ولی تازگیا VISTA HOME BASIC SP1 64 BIT نصب کردم برنامه GAME MAKER 7 میاد ولی موقع اجرا بازی بعد از لودینگ یه همچین چیزی میگه که"البته فک کنم که میگه باید درایوتون رو آپدیت کنین" خودمم هر کاری میکنم که کارت گرافیکمو نصب کنم ارور میده نمیدونین باید چیکار کنم؟؟؟؟(البته با گیم میکر 5 هیچ مشکلی ندارم)

داره خودمونی میشه moha@@ad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر دارالعباده

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یک سوال داشتم .اینه که اگه کرک نرم افزار را نریزمنسخه 7.0 اشکالی دارد؟ اخه من نریختم
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مبارکه ی اصفهان

پيش فرض

سلام هادی جان من یه مشکل با نرم افزار گیم میکر 7 دارم من اصلا با لب تاب با این نرم افزار مشکل ندارم ولی قبلا هم با ویندوز اکس پی که روی pcim بود هیچ مشکلی نداشتم ولی تازگیا vista home basic sp1 64 bit نصب کردم برنامه game maker 7 میاد ولی موقع اجرا بازی بعد از لودینگ یه همچین چیزی میگه که"البته فک کنم که میگه باید درایوتون رو آپدیت کنین" خودمم هر کاری میکنم که کارت گرافیکمو نصب کنم ارور میده نمیدونین باید چیکار کنم؟؟؟؟(البته با گیم میکر 5 هیچ مشکلی ندارم)
    اگه آنتي ويروس داري خاموش كن و متن ارور را هم بهم بده شايد تونستم كمكت كنم.
    با سلام خدمت دوستان
    من یک سوال داشتم .اینه که اگه کرک نرم افزار را نریزمنسخه 7.0 اشکالی دارد؟ اخه من نریختم
    موفق باشید
    اشكال كه نه ولي در اجراي بعضي كد ها و اكشن ها مشكل پيدا ميكنيد.

11. این کاربر از hadibabaiy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moha@@ad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر دارالعباده

پيش فرض

سلام خدمت اقا هادی
    من این بازیو ساختم(هنوز کامل نه) مشکلم اینه که وقتی می خواهم دشمن ها را بخورم انها از دیوار رد می شوند تیک solid را هم میزنم.......اینم سورسش.اگه میشه برام درستش کنین و بگین چیکار کردین.ممنون میشم.موفق باشید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه شما که این قدر حرفه ای چرا از Engine های حرفه ای تر استفاده نمی کنی؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •