سلام
اگه ادرس اونجایی که فیلمای آموزشیش هست رو بدید ممنون میشم . گشتم پیدا نکردم . :43:
سلام
اگه ادرس اونجایی که فیلمای آموزشیش هست رو بدید ممنون میشم . گشتم پیدا نکردم . :43:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان چطوری میشه در Quest3D یک را اضافه کرد مثلا user input هر بار که کلید را فشار می دهیم یک می گیرد حالا می خواهم تا زمانی که کلید را رها نکردم یکی یکی اضافه شود 2 3 4 5......
توی این عکس شما میبینید که از 2تا Expression Value استفاده شده.
یکیشون میاد مقدار قبلی رو با 0.02 جمع میکنه که اینجا ما یکسری عدد خورد بدست میاریم.
Expression Value دوم میاد از تابع Round استفاده می کنه که مثل همون جزصحیح خودمونه.
میاد اون مقدار قبلی رو بررسی می کنه که به n نزدیکه یا به n+1 و اون مقدار رو بهتون نشون میده که خروجی میشه 1و2و3و4و....
امیدوارم مشکلتون با این توضیحات حل بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
از اقا احسان ممنون که سوال قبلي رو جواب دادند . خيلي لطف کردند
يک سوال ديگه :
مثلا ما يک بوته گياه داريم ميخوايم وقتي يک گوي روي اون رفت گياه کج بشه و وقتي از روش کنار رفت به جاي خودش برگرده . فکر نکنم بشه از انيميشن استفاده کرد چون بايد هرچي گوي جلوتر ميره گياه کج تر بشه .
ممنون ميشم راهنمايي کنيد
یکی از راه هاش این می تونه باشه :
قاعدتا باید مثلا نوک شاخه را به به قسمتی از ساقه Join بکنید . یه بادی کامند هم مثل add force به برگ بدید . برا گوی هم یه وزنی بیشتر از برگ بدید . اینطوری گوی که روی برگ می افته اگه نیروش بیشتر از add force ای بود که به برگ دادید برگ خم میشه و وقتی گوی افتاد اون add force که بهش داید برگ رو میکشه بالا .
البته برگ اینطوری خیلی میاد بالا و ممکنه صاف بشه بنابر این یکمی که به زاویه اش limite بدید ( بستگی به سلیقه خودتون داره ) دیگه این اتفاق نمی افته .
من فرض کردم شما فیزیک کوئست رو بلدید اگه بلد نیستید بگید یکم بیشتر توضیح بدم !!!
ایول دمت گرمیکی از راه هاش این می تونه باشه :
قاعدتا باید مثلا نوک شاخه را به به قسمتی از ساقه Join بکنید . یه بادی کامند هم مثل add force به برگ بدید . برا گوی هم یه وزنی بیشتر از برگ بدید . اینطوری گوی که روی برگ می افته اگه نیروش بیشتر از add force ای بود که به برگ دادید برگ خم میشه و وقتی گوی افتاد اون add force که بهش داید برگ رو میکشه بالا .
البته برگ اینطوری خیلی میاد بالا و ممکنه صاف بشه بنابر این یکمی که به زاویه اش limite بدید ( بستگی به سلیقه خودتون داره ) دیگه این اتفاق نمی افته .
من فرض کردم شما فیزیک کوئست رو بلدید اگه بلد نیستید بگید یکم بیشتر توضیح بدم !!!
دستت درد نکنه زحمت کشیدی
فیزیکش رو بلدم اگه به مشکلی برخوردم باز مزاحم میشم
بازم ممنون
سلام
کسی از دوستان سورس یک بازی کامل را در quset نداره بزاره تا کمی بیشر با تکنیک های این نرم افزار اشنا بشیم
سورس یک بازی کامل !سلام
کسی از دوستان سورس یک بازی کامل را در quset نداره بزاره تا کمی بیشر با تکنیک های این نرم افزار اشنا بشیم
یک بازی کامل رو هیچ وقت سورسشو برای دانلود نمیگذارند . شاید بتونی سورس یک دمو از کوییست رو پیدا کنی .
توی محل نصب کوییست پوشه :
Tutorials
خیلی سورس اماده هست که برای شروع عالیه
سورسهای پیشرفته کوییست هم توی ادرس :
Examples
قرار دارند که البته باید بعد از اینکه Tutorials رو کامل یاد گرفتی بری سراغ اونا
OK شد ! TANKسلام دوستان
من باز مزاحم شدم
چطوري ميشه کاري کرد که دوجسمي که فيزيک نيوتون رو بهشون نصبت داديم وقتي با هم برخورد ميکنند يک متغير 1 پس بده ؟
به وسيله Collission Box Check نشد .
جسمهام هم يک مربع و يک دايره هستند
اين سوال خيلي حياتيه واقعا ممنون ميشم جواب بديد
Last edited by Reza Azimy_RW; 02-07-2009 at 17:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)