سلام
من از PDFfactory استفاده میکنم اما پی دی اف هایی که ایجاد کرده عددها و شماره صفحات رو به انگلیسی تغییر داده در حالیکه تو فایل ورد به صورت فارسی نوشته شدن. چطوری این مشکل رو رفع کنم؟
سلام
من از PDFfactory استفاده میکنم اما پی دی اف هایی که ایجاد کرده عددها و شماره صفحات رو به انگلیسی تغییر داده در حالیکه تو فایل ورد به صورت فارسی نوشته شدن. چطوری این مشکل رو رفع کنم؟
[QUOTE=MIG;6334204]سلام
من از PDFfactory استفاده میکنم اما پی دی اف هایی که ایجاد کرده عددها و شماره صفحات رو به انگلیسی تغییر داده در حالیکه تو فایل ورد به صورت فارسی نوشته شدن. چطوری این مشکل رو رفع کنم؟[/
QUOTE]
سلام
وقتی با خود ورد تبدیل می کنید هم این مشکل رو دارید؟
از نرم افزارهای دیگه مثل Nitro استفاده کنید.ببینید باز هم همین مشکل هست؟!
سلام
ببینید من تو پست قبلی هم گفتم من نتونستم کرکی براش پیدا کنم,نسحه demo هستش
البته تبدیل می کنه ولی یه واترمارک میزاره !
از اینجا میتونید دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
همگی خسته نباشید
بنده یک پروژه ترجمه فیزیک دارم که PDF هست ،
حال برای تایپ فرمول هاش نمیدونم راه اساسی چیه !
راهی نیست که بشه فرمول ها رو از PDF ببرم توی Word ؟
نمونه فرمول ها :
از خود pdf مستقیم کپی میکنم و توی word میبرم ، اما بعضی جاهاش رو درهم برهم میکنه .
اگه یه راهی میدونین که بشه بدون مشکل این کارا رو کرد خوب میشه .
من خودم برنامه تبدیل به word هم دارم ، اما خوب اونم که تبدیل میکنه فرمول ها رو قاطیشون میکنه .
بچه ها خیلی مهمه !
مرسی از همه
سلام
یه فایل pdf دارم که حتما باید بخونمش. اما وقتی بازش می کنم با پیغام زیر مواجه میشم:
و نوشته ها مثل چیزیه که تو عکس می بینید.
فونت b nazanin bold رو هم دارم اما نمی دونم مشکل کار کجاست. خواهش می کنم کمکم کنید.
![]()
Last edited by aaeiria; 31-08-2011 at 11:08.
سلام
با Ctrl + A همه متن رو انتخاب کنید
بعد رو متن کلیک راست کنید و Copy و بعد تو Notepad پیست کنید.
Last edited by Dew Drop; 31-08-2011 at 17:16.
با سلام
بنده از آکروبات ریدر 9 استفاده می کنم ولی برخی پی دی اف های انگلیسی هستند که نمایش داده نمی شوند. که سه مورد از آنها را آپلود نموده ام به عنوان مثال پی دی اف شماره 1 فقط صفحه اولش نمایش داده نمی شود. شماره 2 صفحه در میان نمایش داده نمی شود و شماره 3 هیچ کدام از صفحاتش نشان داده نمی شود.(ویندوز سون 32 بیت)
چنانچه مشکل از فونت هست لطفا فونت مناسب را معرفی کنید.
پی دی اف شماره 1:
شماره 2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره3:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by trinitron; 07-09-2011 at 12:10.
دوستان من یک گزارشکار کارآموزی دارم که PDF هستش میخوام به DOC تیدیلش کنم تا بشه ادیتش کرد.
قفل فایل PDF شو باز کردم و فوقتهاشم تو کامپیوتر دارم...از نرم افزارای زیادی استفاده کردم از جمله e-pdf to text
foxit---adobe acrobat writer--wondershare pdf to word---و شاید 10 تای دیگه از این نرم افزارا ولی هیچکدوم نتونستن تبدیل رو انجام بدن
فایل Pdf رو با حجم 960 KB میریزم دوستان اگه راهنمایی خاصی دارن ممنون میشم..کارم لنگشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز فکر میکنم تنها راه استفاده از نرم افزارهایی مثل ABBYY FineReader یا Readiris که دارای هوش مصنوعی هستند و از تکنولوژی OCR پشتبانی میکنن. (نسخه ME نرم افزار Readiris از زبان فارسی پشتیبانی میکنه)
سلام..
این فایل رو دانلود و نصب کنید؛ مشکل باید حل شه:
http://www.ravishare.com/69u1zcvbbstn/FontPack1000_ko_KR.msi.html
مشکل دیگه اینه که 4 تا readiris corporate 12 ME دانلود کردم هیچکدوم تو tab هاشون و تو آپشناشون فارسی یا حتی عربی نمیاد...نمیدونم چکارشه.....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)