تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 99 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام آقا من قبل از اينكه پارتيشن تغيير بدم dvd bootable norton ghost 14 v را كه رايت كرده بودم توي لپتاپم گذاشتم وكامپيوتر رو ريستارت كردم و وقتي لپتاپ از روي dvd بوت شد يك صفحه سياه آمد و زيرش نشان ميداد كه داره فايلهاي اوليه ذخيره ميشوند بعد كه خط پر شد يك صفحه آبي كه مثل خطاي نصب ويندوز xp در لپتاپ نشان داده ميشود كه ميگويد كامپيوتر شما با خطا روبرو شده و كامپيوتر بايد خاموش شود داد اگر خواستيد عكسشو ميزارم مشكل از چيست خوب شد هارد كامپيوترم رو پارتيشن بندي نكردم لطفا مهندسان راهنمايي كنند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آقا اولا I LOVE YOU MY BROTHER كه اينقدر با حالي دوما من يه عكس ميزارم ببين درايو D من همون درايورهاي بكاپ من هست و يه logical disk هست كه يه ستاره داره اون چيه چون ديگه دارم آماده فرمت كردن پارتیشن unallocated
    ميشم اين لپتاپ رو از دبي برام كادو آوردن و اولش فكر ميكردم هارد وسرعتش كمه و لپتاپ الكي هست ولي خداييش سرعت رندرينگش تو 3ds max خيلي بالاست و خيلييم دوست دارم پارتيشن لپتاپ تغيير بدم ولي عقل حكم ميكنه احتياط بكنم و دندون رو جيگر بزارم و تا بتونم از بزرگاني مثل تو مشورت بخوام
    اون ستاره داره پارتیشن با تنظیمات خاص که به عنوان کش استفاده میشه... و پارتیشن D پارتیشن سیستم عامل و فایلهای ریکاوری هست که باید از آن بک آپ بگیرید... این کار را توسط خود نرم افزار لپ تاپ انجام بدید و اگر لپ تاپ دل هست نیازی به این کار نیست چون خودش روی سی دی و دی وی دی این ها رو داره

و در ضمن : دست کاری و تقسیم پارتیشن unallocated هیچ تاثیری در باقی پارتیشن ها نداره .. پس خیالتان راحت

3. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام آقا من قبل از اينكه پارتيشن تغيير بدم dvd bootable norton ghost 14 v را كه رايت كرده بودم توي لپتاپم گذاشتم وكامپيوتر رو ريستارت كردم و وقتي لپتاپ از روي dvd بوت شد يك صفحه سياه آمد و زيرش نشان ميداد كه داره فايلهاي اوليه ذخيره ميشوند بعد كه خط پر شد يك صفحه آبي كه مثل خطاي نصب ويندوز xp در لپتاپ نشان داده ميشود كه ميگويد كامپيوتر شما با خطا روبرو شده و كامپيوتر بايد خاموش شود داد اگر خواستيد عكسشو ميزارم مشكل از چيست خوب شد هارد كامپيوترم رو پارتيشن بندي نكردم لطفا مهندسان راهنمايي كنند

حتما مشکل ناسازگاری داره ... یک نسخه دیگر رو تست کن

5. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام و تشكر از مهندسان ( دكترها ) مخصوصا از registered user عزيز كه دلسوزانه و فقط بخاطر كمك به بشريت علم خودشون را با ديگران به اشتراك ميگذارند باشد كه ما هم مانند شما در اين راه دشوار ( حسادت نكردن و مغرور نبودن و عاشق بودن ) پا قدم بگزاريم .خلاصه آقايون خانومها چاكرم مخلصم دست بوسم خيلي متشكرم كار من درست شد و يك پارتيشن گيگابايتي 107 به هاردم اضافه شد
    Last edited by hot_boys2005; 24-11-2008 at 00:52.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

این رو می زدید بهتر بود

8. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mo.mo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم برای لب تاب های hp ریکاوری گرفتن با خود ویستا بهتره یا با استفاده از نرم افزار های مدیریت هارد؟
    وقتی که ما فضای page file ها رو محدود میکنیم و بعدش پارتیشن بندی میکنیم مشکلی پیش نمیاد(مثلا lost شدن آدرس ها) و اگه بعد از پارتیشن بندی page file ها رو به حالته اولیه برگردونیم انفاق خاصی میفته یا نه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

1- برای HP خودش برنامه recovery center داره باقلوا ... از خود اون استفاده کنید فقط مراقب باشید پارتیشن ریکاوری دست نخوره

2- خیر ... page file ها کلا چیز اضافه ای هستند

11. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

اگه با ريكاوري ميشه برنامه رو بدون نصب كردن برگردوند چرا برنا مه هايي كه تو بازار هست رو به شكل بك اپ نميزارن تا ديگه نياز به نصب نباشه؟من ديگه قاطي كردم همه صفحاتو خوندم ولي هنو نفهميدم اگه من فقط از يه برنامه خوشم اومده باشه ميتونم از همون يكي بك اپ بگيرم تا نگران از دست دادنش نباشم؟راستي مال من هم برنامه درست كردن ريكاوري دي وي دي رو داره؟كجاشه؟asus f3sg

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

بله ... شما می تونید از همون برنامه بک آپ بگیرید ولی چون مسیر فایلهای اون هیچ وقت مشخص نیست نمی تونید تنها یک فولدرش رو بردارید ! بنابراین باید کل پارتیشن رو بک آپ بگیرید.

مثلا اگر این برنامه ریسورس هاش توی مسیر C:\windows\system32 باشه و فقط فولدر این برنامه بک اپ گرفته بشه ، چه فایده ؟؟؟ پس تکلیف تنظیماتش چی ؟

بنابراین بعد نصب ویندوز و برنامه ها و تنظیمات ، بهتره با GHOST یک بک آپ کلی از پارتیشن اصلی که برنامه های اصلی تون رو توش گذاشتید بگیرید

در مورد ایسوز نمی دونم دقیقا اما هرچی هست یا توی all programs دکمه start هست یا توی Help پیداش میکنید

من نمی دونم لپ تاپ شما مگه دفترچه یا مانوال نداره ؟ برای قشنگی چاپش نکردند اینو بابا !!!

14. 2 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZEDEHAL DEGE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    همین دورو ورا

پيش فرض

تا حالا دفترچشو خوب نگا نكردم يادم نبود ممكنه اونجا نوشته باشه بازم ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •