تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 78 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 777

نام تاپيک: نصب ویندوز XP بروی لپ تاپ ها با چیپست Intel ICHXM و کنترلر Intel Matrix mass Storage

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تمام كارهاي رو مثل اين دوستمون انجام دادم

ولي جواب نگرفتم
    نميدونم براي شما چه شكليه
    ولي براي من blue page هست
    يعني وارد اون صفحه اول xp ميشه و تقريبا بعد از 30 ثانيه بعد از نوشتن windows starting(فكر كنم همين جاست كه ميخواد هارد رو چك كنه) با صفحه آبي معروف روبرو ميشم وسيستم ريست يا گير ميكنه
    حالا هم واقعا موندم.چون واقعا همه مطالب رو خوندم و همه راه ها رو رفتم اما ...

دوست عزیز شما حتما درایورهای SATA رو به طرز صحیح به ویندوزی که با NLite ساختی اضافه نکردی چون من هم دقیقا همین صفحه برام میومد (blue Screen)و اخطار میداد که برای جلوگیری از صدمه دیدن سخت افزار کامپیوتر رو Shutdown میکنه که البته با درست کردن اون سی دی و اضافه کردن درایورهای ساتا دیگه این صفحه برام ظاهر نشد و خیلی راحت اکس پی رو نصب کردم.مدل لپ تاپ من هم سونی CS هست و مانند FW جدیده
    Last edited by mahmoodrm; 18-11-2008 at 22:18.

2. این کاربر از mahmoodrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bahahs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز شما حتما درایورهای SATA رو به طرز صحیح به ویندوزی که با NLite ساختی اضافه نکردی چون من هم دقیقا همین صفحه برام میومد (blue Screen)و اخطار میداد که برای جلوگیری از صدمه دیدن سخت افزار کامپیوتر رو Shutdown میکنه که البته با درست کردن اون سی دی و اضافه کردن درایورهای ساتا دیگه این صفحه برام ظاهر نشد و خیلی راحت اکس پی رو نصب کردم.مدل لپ تاپ من هم سونی CS هست و مانند FW جدیده

دوست عزيز
    من دقيقا همون كارايي كه محمد عزيز گفتند رو انجام دادم

ميشه شما لينك ich كه استفاده كرديد رو بهم بديد؟
    خيلي ممنونتون ميشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

وقتی این ارور میاد بهتره ویندوز خودتون رو عوض کنید. توی ایران 1 میلیون نسخه XP ساختند. دلیل نمیشه شما برید و جدیدتری رو بخرید و بعد دانگرید کنید. من گفتم : نسخه سالم و clean !

و اما بحث مربوط به درایور کنترلر ، تمام درایورهایی که اینتل میزاره مطابق با لپ تاپ ها هستند. بعضی سری خاص که من هم اطلاع دقیقی ازشون ندارم به فایل های کمکی هم نیاز دارند. مثلا میبینید سری A135 توشیبا با همون درایورهای چیپست راه میفته ولی مدل دیگر از همون سری نیاز به فایلهای اضافی داره که توی سایتش قرار داده میشه ! من اشنایی کامل با این سری ها و ریزشون ندارم برای همین تنها میتونم درایور جامع رو قرار بدم که در توضیحاتشون قبل دانلود نوشته چه چیپست هایی رو ساپورت میکنه و جدیدترین فایلی که لینک دادم شامل تمامی لپ تاپ ها میشه. اگر دنبال سری خاصی هستید از نوار کناری سایت اینتل در بخش چیپست ها دنبالش باشید (حالا من قرار نبود تحت هیچ شرایطی فایل ها رو دوباره بزارم یادآوری هم کردم بعد آموزش ، چون وظیفه خود کاربر هست بره دنبالش !) ممکنه لپ تاپ شما از فناوری دیگری هم استفاده کنه ! پس دنبال اون باشید

دوستانی که سونی و اچ پی دارند این پک ها هم تست کنند ... واقعا 1000 تا پک هست . هر چی بزارم آخرش یکی میاد میگه این درایورهای من نیست ! خیر ! شما بلد نیستید !!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای وایوو ها میتونید در فولدرهای زیر برای هر سری که دانگرید رسمی داره دنبال درایور intel باشید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و در ضمن : این آموزش برای اونهایی هست که CPU intel دارند نه AMD ! پس دقت کنید. در آینده روش هم برای AMD میزارم !

5. 3 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

محمد عزيز خدا خيرت بده
    ممنون از محبتهاي و راهنمايي هاي شما و ديگر عزيزان كه بالاخره به ثمر نشست و ما هم جواب گرفتيم(تقريبا از همين آخريه)

دوستاني كه مشابه مشكل منو داشتند از پست آخر محمد عزيز استفاده كنند
    1000 درصد جواب ميگيرند.

يا حق

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

محمد جان ممنون از راهنمایی هایی که کردی.بسیار بسیار ممنون و متشکر.

دوست عزيز
    من دقيقا همون كارايي كه محمد عزيز گفتند رو انجام دادم

ميشه شما لينك ich كه استفاده كرديد رو بهم بديد؟
    خيلي ممنونتون ميشم

فکر میکنم مشکلت حل شده باشه.به هرحال اگر مشکلی بود و نیاز به اون فایل درایور داشتید اعلام کنید تا بنده پچ رو آپلود کنم و در اینجا قرار بدم تا استفاده کنید

8. این کاربر از mahmoodrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

رجيستر عزيز، من از DVD ويندوز p30world استفاده مي‌كنم. آيا اين ويندوز clean هست؟
    اگر نيست پيشنهاد خودتون براي خريد ويندوز xp از چه شركتي است؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

رجيستر عزيز، من از DVD ويندوز p30world استفاده مي‌كنم. آيا اين ويندوز clean هست؟

دوست من
    زياد به اوناش سخت نگير
    فقط مطمئن باش sp3 نباشه
    و اگه صد در صد خودت كارت رو درست انجام بدي مطمئن باش كه مشكلت حل ميشه
    يا علي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

محمد خان عکس رو تونستی ببینی؟مشکل به نظرت از کجا میتونه باشه دیگه؟با intel inf utilities هم حل نشد.درایور مربوطه رو که گفتی نصب کردم ولی همچنان اون مشکل وجود داره :(

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

bahahs جان
    مشكل من خيلي جالبه هيچكس تا به حال بهش بر نخورده . فكر نميكنم كارم را اشتباه انجام داده باشم چون مشكل من درايور نيست چون از وان مرحله داريور ميگذره و هارد رو ميشناسه و ميخواد پارتيشن‌ نصب ويندوز رو انتخاب كنم . بعد از اين مرحله مشكل من شروع ميشه كه ميگه به CD دسترسي نداريد.
    نمي دونم واقعا تو كدوم قسمت مشكل دارم . دلم نمياد برا نصب ويندوز 30 تومن پياده شم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سعی کن یه ویندوز اکس پی سرویس پک 2 درست حسابی گیر بیاری که اصلا ترجیحا از هیچ شرکت ایرانی ارائه شده نباشه و اسم هیچ کدوم از این شرکتها روش نباشه.من یه سرویس پک 2دارم مال سال2004 .یا هیچ نسخه ای عوضش نمیکنم.مال هر شرکت ایرانی رو استفاده کردم مشکلات چه در موقع نصب و چه بعد از نصب برام پیش اومد و برای همیشه قیدشونو زدم.درسته که تقریبا همه نسخه های موجود در ایران به نوعی دستکاری شده هستند ولی بعضی ها بسیار کمتر دستکاری شدند و مشکلات خاصی ایجاد نمیکنند.

14. این کاربر از mahmoodrm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •