تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 1178 اولاول ... 1723242526272829303137771275271027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

در آغاز فعالیت shelerance_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمايي
    من رشته ام نرم افزاره و خوب يه چيزايي حاليمه بابا (: اما تو مدل لپتاپ خيلي آشنا نيستم . ولي از نظر قطعه مي شناسم. مي خوام تو همين يكي دو روز بخرم.منظورتون رو از اينكه واسه آماتور ها HP پيشنهاد مي دين رو نفهميدم؟ يعني HP خوبه يا بده بلاخره ؟ اندازه LCD مهم نيست . واسه كاراي خونه و طراحي مي خوام . اصلا هم نمي خوام گرافيك share باشه حالا فكر كنم بهتر بتونيد راهنماييم كنيد.
    چند تا سوال
    1 - مي گن CPU AMD در لپتاپ خوب نيست . سرعتش كمه. نظر شما چيه؟ (البته من PC خونه ام AMD هست اما نمي دونم در لپتاپ سرعت چطوريه)
    2- از HP ها 2750 يا 6750 ؟ ( اون يكي مدل رو نتونستم پيدا كنم كه گفتيد)
    3- sony مدل CR140 N/B به درد مي خوره؟ يا يه مدل تا 1200 حد اكثر.
    4- DELL مدل 1330 چطوره؟ كش رو كه 3 زده و دوال 2.4 هست. با گرافيك 8400/ 128 . (گرافيكش كمه انگار!!)فقط يه كم گرونه . با همين حدود مشخصات DELL چيزي داره تا 1200 كه تاپ باشه؟
    5- توي HP ها 2750 گرافيكش GF8400 هست اما CR140 گرافيكش 224 اينتل و ويستاي بيزنس داره . با توجه به اين كه اون سونيه و اين يكي اچ پي به نظر شما كدوم بهتره؟
    6- صدرا نمايندگي معتبريه واسه سوني؟ اگه نيست از كجا بايد خريد. آخه كرمانشاه هيچ جاي مشخصي نيست كه بشه اطمينان كرد.

نمي دونمممممممممممممممممممممم مممممم چي كار كنم. ):

آقا اصلا بگو اگه خودت بودي و مي خواستي يه لپتاپ تا حداكثر 1200 بخري واسه كار خونه و گاهي طراحي و كاراي يه دانشجوي كارشناسي ارشد كامپيوتر. اون وقت چي مي خريدي و ار كجا؟؟ مي خوام نمايندگي ها رو بشناسم.

خيلي پرسيدم؟ ببخشيد. اما ممنون مي شم اگه جواب بدي.

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام .به نظر شما لبتاب msi با مشخصات زیر چطور است؟
    cpu: core2duo1.8
    ram:2 gig
    vga :224
    hd:120
    با قیمت 760000هزار تومان.ساخت چین.
    و یا لبتاب فوجیتسوزیمنس امیلو ÷رو 3515:
    cpu:coreduo 1.8
    ram:1024
    با قیمت700000 هزارتومان وساخت المان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ریجستر جان از نظر شما کدام کانفیگ رو بخرم---برای کار با مایا

1-acer 5720
    cpu --pentium doual-core 1.6
    vga---358
    ram---2G
    hdd----160
    webcam
    made in chin

2-acer5715
    cpu---2core duo
    hdd----160
    vga----256
    ram---1G
    made chin
    bedon webcam
    Last edited by keyvan_73; 29-04-2008 at 13:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اقا از كجا متوجه بشم باطري سيستم 6 سل هست يا 9 سل
    روي خودش كه چیزی ننوشته

در آغاز فعالیت shelerance_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

رجيستر جان كجايي؟؟

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال هم من دارم: ارزش داره به جای Hp ، یه سونی با همون قیمت ولی با امکانات پایین تر بخرم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ماشالله ... چقدر این بخش برو بیا داره ! دمار من که در اومد !!!

راهنمایی های شما دوست عزیز واقعاً قوت قلب بزرگی برای خرید هست باز هم ممنون. فقط 2 سوال دیگه داشتم:
    1- منظورتون از کلاهبرداری هایی که داخل فرستادن لپ تاپ مشابه می کنه چیه؟
    2- همونطور که شما گفتید قیمت اینجا با تهران یکی بود(با گارانتی امرتات) و من هم تصمیم گرفتم از یکی از نماینده های فروش امرتات که اسمش توی سایت شرکت هم هست بخرم.فقط در مورد تست پیکسل سوخته که بهش کفتم گفت که اگر طبق شرایط گارانتی باشه قبول می کنه. با امرتات هم که تماس گرفتم همین رو گفت.حالا به نظر شما چیکار کنم. ممکنه همون موقع خرید 1 یا 2 پیکسل سوخته داشته باشه؟

با تشکر فراوان
    1- من خودم سفارش داشتم ... میبینی مدل FZ180 sony آمریکایی با رم 2 و هارد 200 بوده برات رم 1 و هارد 160 فرستادند ... بعد تا بیای حالیشون کنی عمر خودت و مشتریت و ابروت رفته ... اعصابت و پولت هم روی هواست ! بعد میگن اون مدل رو نداریم و حالا این رو ببر و .... یه مشت چرندیات تحویلت میدن ! پس مراقب باشید و حتما سیستم دلخواهتان را تحویل بگیرید و زیر بار این حرف های بازاری ها نروید !

2- اصلا نباید یک پیکسل سوخته داشته باشته ... چون این dead pixel ها احتمال رشد دارند و ممکنه دیگه ازت قبول نکنه ... سالم تحویل بگیرید

سلام
    ممنون از راهنمايي
    من رشته ام نرم افزاره و خوب يه چيزايي حاليمه بابا (: اما تو مدل لپتاپ خيلي آشنا نيستم . ولي از نظر قطعه مي شناسم. مي خوام تو همين يكي دو روز بخرم.منظورتون رو از اينكه واسه آماتور ها HP پيشنهاد مي دين رو نفهميدم؟ يعني HP خوبه يا بده بلاخره ؟ اندازه LCD مهم نيست . واسه كاراي خونه و طراحي مي خوام . اصلا هم نمي خوام گرافيك share باشه حالا فكر كنم بهتر بتونيد راهنماييم كنيد.
    چند تا سوال
    1 - مي گن CPU AMD در لپتاپ خوب نيست . سرعتش كمه. نظر شما چيه؟ (البته من PC خونه ام AMD هست اما نمي دونم در لپتاپ سرعت چطوريه)
    2- از HP ها 2750 يا 6750 ؟ ( اون يكي مدل رو نتونستم پيدا كنم كه گفتيد)
    3- sony مدل CR140 N/B به درد مي خوره؟ يا يه مدل تا 1200 حد اكثر.
    4- DELL مدل 1330 چطوره؟ كش رو كه 3 زده و دوال 2.4 هست. با گرافيك 8400/ 128 . (گرافيكش كمه انگار!!)فقط يه كم گرونه . با همين حدود مشخصات DELL چيزي داره تا 1200 كه تاپ باشه؟
    5- توي HP ها 2750 گرافيكش GF8400 هست اما CR140 گرافيكش 224 اينتل و ويستاي بيزنس داره . با توجه به اين كه اون سونيه و اين يكي اچ پي به نظر شما كدوم بهتره؟
    6- صدرا نمايندگي معتبريه واسه سوني؟ اگه نيست از كجا بايد خريد. آخه كرمانشاه هيچ جاي مشخصي نيست كه بشه اطمينان كرد.

نمي دونمممممممممممممممممممممم مممممم چي كار كنم. ):

آقا اصلا بگو اگه خودت بودي و مي خواستي يه لپتاپ تا حداكثر 1200 بخري واسه كار خونه و گاهي طراحي و كاراي يه دانشجوي كارشناسي ارشد كامپيوتر. اون وقت چي مي خريدي و ار كجا؟؟ مي خوام نمايندگي ها رو بشناسم.

خيلي پرسيدم؟ ببخشيد. اما ممنون مي شم اگه جواب بدي.

برای اماتورها یعنی واقعا ریکاوری و ابزارهاش ساده است و یه اماتور سریعتر تسلط پیدا میکنه ... لپ تاپیه که دنگ و فنگ نداره و ساپورت خوبی هم توی سایتش داره

1- سری های AMD turion X2 اینطوری نیستند ... لپ تاپ من 2.2 هست و فوق العاده سریع ... نسبت به اینتل خوب کشش کمه اما باس و L1 کش اش بیستره و قدرت اجرای برنامه ها و لودینگش به نظر میاد بیشتره ... بحث پول هست و کارایی ... شما دوتاش رو میخوای اینتل .. یکیش و تا حدودی دیگریش ؟ بله ... AMD ... ایش ایش !!!

2- ببین کدوم رو میخوای ؟ سایز مانیتور بزرگتر اگر مشکل حمل و نقل نداری بهتره ... پس 6750 ! من خودم ظریفتر دوست دارم یعنی 14 اینچی ... هر کی سلیقه ای داره

3- از مدلهای CR سونی حالم بهم میخوره ... بیشتر بدرد اینترنت و تماشای فیلم و حسابداری و نمایش زیبایی اش میخوره تا کارایی !!!

4- لپ تاپ سایز پایین خیر همون XPS 1330 null شده است اما تا سایز 15.4 اینچی vostro 1500 و inspiron 1520 هستند که قوی تر اون 1330 اند.

5- گفتم ... سونی CR مفتش گرونه ! اونی چینی نه مدلهای ژاپنی که قبلا بود !!!

6- بری تهران بخری بهتره ... از امرتات و ایران رهجو سونی بخر سرویس خوبی میده ولی یکم قیمت گارانتی هاشون بالاست ... سرویس های صدرا رو نمیشناسم شاید از ایناست که اولش تحویلت میگیرند بعدش زیر پات رو خالی می کنند

در کل من چون خودم دانشجو ام یه HP با سی پی یو AMD 2.0 یا 2.2 می خریدم و حالشو می بردم .... و بدون گارانتی هم میخریدم ... قبلش هم حسابی تست میکردم تا مشکلی نداشته باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

MSI و متفرقه کار نکردم ... اما فوجیتسو بد نیست توی رنج پایین مثل ایسر کارایی خوبی داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ریجستر جان از نظر شما کدام کانفیگ رو بخرم---برای کار با مایا

1-acer 5720
    cpu --pentium doual-core 1.6
    vga---358
    ram---2G
    hdd----160
    webcam
    made in chin

2-acer5715
    cpu---2core duo
    hdd----160
    vga----256
    ram---1G
    made chin
    bedon webcam

دومی سی پی یو اش core 2.0 GHZ هست و سریعتره ...

لپ تاپ خوب سریع و کاربردی و ارزانی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •