یعنی هیشکی بلد نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟![]()
یعنی هیشکی بلد نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟![]()
تسمه جلوی درب باید عوض بشه
سلام...
به نظر میاد هیچ کس به اینجا توجهی نداره...
من یه بار دیگه درخواستم رو مطرح میکنم من به مشکل جدی خوردم ، گفتم که تازه خریدم و رایتی هم نزده ولی نمیدونم چرا هیچ چیزی رایت نمیکنه به منابع سیستمی هم نباید ربطی داشته باشه چون یه رایتر سی دی کنارش داره به خوبی رایت میکنه؟؟؟!!!!
![]()
Last edited by Roovigital; 13-02-2009 at 18:35.
شما دستگاه رو روی یه سیستم دیگه تست کن اگه جواب نداد بده گارانتی![]()
به نظر میاد مشکل از آنتی ویروس بود ؟؟!!!
با غیر فعال کردن آنتی ویروس مشکل حل میشه...
من یه dvd writer pioneer fx دارم که مشکلش اینه که گاهی وقتا بعضی dvd ها رو نمیخونه مثلا من 4 تا dvd کینگ از دوستم که با رایتر خودش (سونی) رایت زده بود گرفتم اما دیشب که گذاشتم فقط یکیشونو
میخوند 3 تای رو که میزاشتم انگار هیچی توی درایو نگذاشتم یعنی وقتی روی درایو دبل کلیک میکنم میره داخل درایو اما هیچ فایلی وجود نداره مثل وقتی که چیزی توی درایو نباشه.
جالبتر اینه که امروز صبح که سیستمو روشن کردم از بین اون 4 تا dvd حالا 2 تا رو میخونه و مونده دو تای دیگه .توی یه ویندوز دیگه هم امتحان کردم فرقی نداشت
روی سیستم دوستم همه dvd ها قشنگ میاد بالا
Last edited by starpars; 26-02-2009 at 11:29.
سلام ...سلام ....
یه برنامه روی فلش های super talent هست که برای سکیوریتی و از این حرفا ...
اسمش تو مایه های sky ... هست ...
اسمشو میخواستم بدونم یا اگه امکان داره لینک دانلودش ... تا بتونم فضای از دست رفتم رو برگردونم
ممنون
این رو باید اینجا مطرح میکردم ؟ یا جای دیگه .... ولی این تاپیکو پیدا کردم...
این نرم افزار فکر کنم روی اکثر فلش های super talent باشه ... یعنی از کارخونه این برنامه روش ریخته شده ...
اسمش هم گفتم تو مایه های Sky... هست ....
ممنون میشم اگه کسی بدونه اسم کامل این برنامه چیه ...الان روی فلشم نیست
Last edited by SR72; 27-02-2009 at 12:11.
با سلام دوستان من یه هارد اکسترنال ال جی دارم موقعی که می خوام با پارتیشن ماجیک اون را پارتیشن بندی کنم با ارور زیز مواجه میشم
error4
badagument/parameter
سلام ...
بنده يك عدد dvd writer دارم كه بعد از 2 دوسال استفاده مداوم ازش چند روز پيش يك شي گرد توخالي پلاستيكي رو از داخل به بيرون پرتاب كرد ..
كسي از شما دوستان ميدونيد اين قطعه چيست و در كجاي اين رايتر بايد گزاشتش ؟ من بازش كردم ولي جايي كه اين قرار بگيره و كاملا كيپ بشه وجود نداره ...
ممنون ميشم ...
سلام سال نوتون مبارک !
من یه سی دی رایتر تیک و یه دی وی دی رایتر اچ پی 735 دارم ، اما هیچ کدوم دیسکها رو نمیخونن ! مشکل از چی میتونه باشه ؟ میشه راهنماییم کنید تا خودم تعمیرشون کنم ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)