سلام . منظورتون رو متوجه نشدم قاهر جان . الآن هم برای هر شرکت یک انجمن خاص در کلوپ داریم و همه تاپیک ها اونجا هستن.
سلام . منظورتون رو متوجه نشدم قاهر جان . الآن هم برای هر شرکت یک انجمن خاص در کلوپ داریم و همه تاپیک ها اونجا هستن.
با سلام........
بنده نیز چند پیشنهد داشتم :
باید بخش های Pocket PC بهیود بخشیده شوند..........توی برنامه ها و بازی ها بخش هایی جدا برای آنها بوجود بیاید........
+
یک بخش اختصاصی برای HTC............
ممنون........
برای پاکت پی سی برنامه داریم...
واسه HTC تاپیک های داخل پاکت پی سی کافی نیست؟
خب HTC هم یک غول تلفن همراهه.......+........گوشی های زیادی داره........بهتره یک بخش مجزا داشته باشه........واسه HTC تاپیک های داخل پاکت پی سی کافی نیست؟
بهتره اون تاپیک برا گوشی هایی مثله گوشی های شرکت ایسر باشه.......
این نظر من بود......شما استادیو بهتر میدونید........
Last edited by Vamp!r3; 06-01-2010 at 01:42.
آره دوست عزیز ، همونطوری که گفتم ، من شاید اصلا به انجمن موبایل نیومده باشم ... و منظورم همونی بود که شما نوشتید ...سلام . منظورتون رو متوجه نشدم قاهر جان . الآن هم برای هر شرکت یک انجمن خاص در کلوپ داریم و همه تاپیک ها اونجا هستن.
گفتم شاید این کار رو نکرده باشید ، تا بشه به عنوان یک پیشنهاد براتون یه کمکی کرده باشم !
ممنون .
سلامآره دوست عزیز ، همونطوری که گفتم ، من شاید اصلا به انجمن موبایل نیومده باشم ... و منظورم همونی بود که شما نوشتید ...
گفتم شاید این کار رو نکرده باشید ، تا بشه به عنوان یک پیشنهاد براتون یه کمکی کرده باشم !
ممنون .
از اون اول قسمت موبایل تالار های مختلف داشت ( اگر یه نگاه مینداختید متوجه میشدید )
فقط الجی و آیفون و گوشی های متفرقه نداشت که اونم اضافه شد.
این هم در اولویت بعدی قرار خواهد گرفت.
فعلا اولویت خودم بخشی برای برنامه و بازی پاکت پیسی و آیفون هستش
به نظرم باید یه بخش برای اندروید بزارین!
الان دیگه قدرت دست اندروید هستش
با اجازه از همه چند نکته درباره خرید گوشی بگم که به نظرم تو اکثر تاپیک ها بهش دقت نمیشه.
1- خواهشا ویندوز موبایلو با سیمبین یا با java یا mac مقایسه نکنید هر کدومش داستان جداگانه ایست.خیلی از افراد دنبال نرم افزار نصب کردن نیستن بنابر این فرقی نمیکنه چی بخرن در ضمن با خریدن پاکت دردسرشون بیشترم میشه.تنظیماتش خیلی پیشرفتست.
و بدون داشتن adsl یا اینترنت wireless فرق چندانی با گوشی های تاچ دیگه نداره.مهمترین چیز در گوشی هایی مانند htc یا iphone داشتن اینترنت هست.
2- به تاریخ تولید گوشی اصلا توجه نمیشه مثلا یه گوشی june 2008 با گوشی تولیدی june 2009 مقایسه می کنند به صرف اینکه هردوتا ویندوز داره یا دوربینش یکیه و... امروز با پیشرفت سریع تکنولوژی یک روزم یکروز چه برسه به یک سال.
3- اگه قرار بود یک برند با برندهای دیگه تفاوت عمده داشته باشه باید کل کمپانی های دنیا رو تعطیل می کردن.
4- هنوز خیلی از افراد فکر میکنن 1100 نوکیا باتریش از همه بهتره چون دیرتر شارژش تموم میشه.رزولوشن دیاموند 2 800 در 480 هستش در حالیکه امنیا لایت 400 در 240 حالا چجوری انتظار دارین مصرف باتریش یکی باشه.
5- اصلا به خوشدست بودن گوشی اشاره نمیشه.تا گوشیرو دستتون نگرفتین نخرین.
6- اول تکلیفتونو با گوشی که می خواین بخرین روشن کنین که چه چیزیش واستون مهمتره وگرنه اینقدر گیج میشین که نمیتونین تصمیم بگیرین.مثلا اگه دنبال دوربین خوب هستین اصلا سراغ پاکت نرین چون دوربینش معمولیه.کسی که پاکتو ساخته میدونسته که اوناییکه پاکت میخرن دنبال اینترنت و نصب نرم افزار هستن تا دوربین.
7- پیکسل دوربین هیچ ربطی به کیفیت عکس نداره.پیکسل فقط اندازه عکسو بزرگ میکنه.مخصوصا در دوربین های دیجیتال عکاسی کاملا مشهوده که توضیحش از حوصله این بحث خارجه.
با همه موارد کاملا موافقم . خوبه که همه توجه کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)