تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 30 اولاول ... 172324252627282930 آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 291

نام تاپيک: >>> اخــــبار مرتبـــط با کنکــــور سراسری 1388

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض 10هزار اعتراض به نتایج کنکور!

بابا چه خبره اینجا؟! خوبه کلی تاپیک داریم تو این انجمن برای مشورت کردن در مورد انتخاب رشته ! این تاپیک فقط برای خبر هست ...

معاون سازمان سنجش درباره میزان اعتراضات داوطلبان کنکور سراسری به نتیجه اولیه کنکور را اعلام کرد و گفت: در مجموع حدود 10 هزار اعتراض به نتایج کنکور به صورت حضوری، مکاتبه ای یا اینترنتی به سازمان سنجش ارسال شد.

ابراهیم خدایی در گفتگو با مهر افزود: پنج هزار و 700 اعتراض از طریق مکاتبه و حضوری درباره نتیجه آزمون سراسری که چندی پیش اعلام شد به سازمان سنجش آموزش ارائه شده است.

وی اظهار داشت: کمتر از این تعداد نیز از طریق پست الکترونیکی با سازمان سنجش مکاتبه شده بود که تا کنون سازمان سنجش به 90 درصد آنها پاسخ داده است.

معاون سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه فرصت اعتراض به پایان رسیده است گفت: تعداد اعتراضات نسبت به سال گذشته بسایر کاهش یافته و یکی از دلایل این کاهش انتشار پاسخنامه های 75 هزار داوطلب بر روی سایت سازمان سنجش بود.

به گزارش مهر، نتایج اولیه کنکور سراسری 9 مرداد ماه اعلام شد که بر اساس آن بیش از 900 هزار نفر می توانند انتخاب رشته کنند. نتایج نهایی نیز نیمه دوم شهریور ماه اعلام خواهد شد که به گفته مسئولان سازمان سنجش نیمی از داوطلبان در‌ آن پذیرش می شوند.

منبع:mehrnews.com

2. 2 کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض گفتگوی برترین های کنکور 88

به گزارش مهر، گفتگو با نفرات برتر کنکور 88 می تواند حاوی نکات قابل توجهی برای داوطلبان سال آینده کنکور باشد. آنچه بیش از هر عامل دیگری که علاوه بر توکل به خدا دلیل موفقیت نفرات برتر کنکور بوده تلاش و سخت کوشی بسیار این داوطلبان بوده است. در زیر گفتگوی خبرنگار مهر با برخی نفرات برتر کنکور را می خوانید.

رتبه یک علوم ریاضی
    : به رتبه بالا فکر می کردم اما انتظار رتبه یک را نداشتم
    معین فلاحتگر رتبه یک گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی از بهشهر در گفتگو با خبرنگار مهر درباره موفقیت خود در کنکور با بیان اینکه انتظار رتبه یک را نداشته است گفت: با توجه به تلاشی که کرده بودم امید کسب رتبه ای شاخص را داشتم اما هرگز تصور نمی کردم رتبه یک را به دست بیاورم.
    وی در رابطه با شرکت در کلاسهای کنکور و تاثیری که این کلاسها می تواند بر موفقیت کنکوریها بگذارد گفت: در کلاس کنکور شرکت نکردم اما در آزمونهای آزمایشی سازمان سنجش و یک موسسه خصوصی شرکت کردم.
    فلاحتگر در رابطه با رشته ای که برای ادامه تحصیل انتخاب خواهد کرد نیز گفت: رشته مهندسی برق در دانشگاه صنعتی شریف را انتخاب می کنم.

رتبه یک علوم انسانی: درسها را مفهومی خواندم
    نرگس مبارکی نفر اول گروه علوم انسانی از گرمسار در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: برای رتبه تک رقمی تلاش کرده بودم اما مطمئن بودم در منطقه 2 رتبه بالایی به دست می آورم.
    وی در رابطه با رشته ای که برای ادامه تحصیل انتخاب خواهد کرد اضافه کرد: از ابتدا رشته علوم انسانی را برای ادامه تحصیل در رشته حقوق انتخاب کرده بودم و به احتمال زیاد رشته حقوق در دانشگاه شهید بهشتی را انتخاب می کنم.
    نفر اول گروه علوم انسانی با بیان اینکه به کلاس کنکور نرفته است ادامه داد: فقط در دو همایش درسی که از طرف اداره آموزش و پرورش برگزار شده بود شرکت کردم.
    وی خانواده و معلمانش را همراهان خوبی دانست و گفت: درسها را مفهومی خواندم.

رتبه یک هنر
    : هیچ کتاب درسی در دوره تحصیل نمی تواند برای کنکور هنر کافی باشد
    شیما پورمحمدی رتبه یک گروه آزمایشی هنر از تهران که دیپلم ریاضی دارد در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تلاش خود برای موفقیت در کنکور گفت: من برای کسب رتبه یک تا 20 تلاش می کردم و به طور حتم می دانستم رتبه یک یا دو رقمی کسب خواهم کرد اما هرگز تصور نمی کردم نفر اول گروه هنر شوم. البته هنوز هم باورم نمی شود این رتبه برتر را کسب کرده ام.
    وی در رابطه با رشته ای که می خواهد انتخاب کند و در آن ادامه تحصیل دهد گفت: در حال تصمیم گیری هستم که رشته گرافیک یا انیمیشن در دانشکده صدا و سیما یا دانشگاه تهران را انتخاب کنم.
    پورمحمدی در رابطه با شرکت در کلاسهای کنکور گفت: هیچ کتاب درسی در دوره تحصیل ما نمی تواند برای کنکور هنر کافی باشد. معلمان مدرسه ما مربیان یکی از آموزشگاههای هنری بودند و با وجودی که کلاس کنکور به معنی واقعی نداشتیم این امر کمک زیادی به ما کرد چرا که برای کنکور هنر لازم است فعالیت فرامدرسه ای داشته باشیم.

رتبه دو علوم ریاضی و فنی
    : رشته مکانیک در دانشگاه صنعتی شریف را انتخاب می کنم
    مسعود بهزادی نسب نفر دوم گروه علوم ریاضی و فنی از شیراز نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در زمینه تلاشهای خود برای کسب موفقیت در کنکور گفت: تمام تلاش خود را برای تحصیل بکار گرفتم و تنها در درسهای ریاضی و فیزیک در کلاسهای خصوصی 30 نفره شرکت کردم.
    وی در رابطه با رشته ای که می خواهد انتخاب کند افزود: با مشاوران انتخاب رشته مشورت کرده ام و به احتمال 90 درصد رشته مکانیک دانشگاه صنعتی شریف را انتخاب می کنم.

رتبه دو زبانهای خارجی
    : رشته برق دانشگاه صنعتی اصفهان را انتخاب می کنم!
    محمد سعید هاشمی نفر دوم گروه زبانهای خارجی از اصفهان نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با موفقیت خود در کنکور گفت: با تلاش خود و حمایت خانواده ام توانستم در کنکور موفق شوم. البته برای شرکت در کنکور ریاضی به کلاس کنکور رفتم.
    وی در رابطه با رشته ای که می خواهد برای ادامه تحصیل انتخاب کند افزود: هنوز مطمئن نیستم اما به احتمال زیاد رشته برق در دانشگاه صنعتی اصفهان را انتخاب می کنم و اگر بتوانم در کنارش ادامه بدهم رشته زبان را هم می خوانم.

رتبه دو علوم تجربی: در سالهای مختلف و در درسهای مختلف به کلاسهای کنکور رفته ام
    سید میلاد حسینی الهاشمی نفر دوم گروه علوم تجربی از شیراز که دانش آموز مدرسه تیزهوشان بوده است نیز گفت: در سالهای مختلف و در درسهای مختلف به کلاسهای کنکور رفته ام.
    وی در رابطه با رشته ای که می خواهد برای ادامه تحصیل در دانشگاه انتخاب کند اضافه کرد: در حال تحقیق کردن هستم اما به احتمال زیاد یکی از رشته های پزشکی یا دندانپزشکی را انتخاب می کنم.
    نفر دوم گروه علوم تجربی با بیان اینکه از اول گمان نمی کرده رتبه دو کنکور را به دست بیاورد افزود: می خواستم آن چیزی را که بلدم با تمام توان در کنکور پیاده کنم تا بعدا حسرت نخورم، همچنین سعی کردم از وقتم بهترین استفاده را ببرم.

رتبه سه هنر: انتخابم از میان رشته های نقاشی، عکاسی و موسیقی دانشگاه هنر است
    نیلوفر براری نفر سوم گروه آزمایشی هنر از استان تهران در رابطه با نقش کلاس کنکور و آموزشهای خارج از مدرسه گفت: از آنجایی که هنر رشته اصلی من نبود و از رشته ریاضی به این رشته آمده بودم در کلاسهای آمادگی یک آموزشگاه شرکت کردم.
    وی در رابطه با رشته و دانشگاهی که می خواهد انتخاب کند اظهار داشت: می خواهم دانشگاه هنر را انتخاب کنم و از این انتخاب از میان رشته های نقاشی، عکاسی و موسیقی خواهد بود.

رتبه سه علوم ریاضی و فنی: کلاس کنکور رفته ام
    وهاب زارعی نفر سوم گروه علوم ریاضی و فنی از مشهد نیز در رابطه با شرکت در کلاسهای کنکور به مهر گفت: نزدیک به 15 جلسه در کلاسهای آمادگی کنکور در یک آموزشگاه شرکت کردم.
    این رتبه برتر کنکور در رابطه با انتخابش برای تحصیل در دانشگاه گفت: به احتمال بسیار زیاد رشته برق را در دانشگاه صنعتی شریف انتخاب می کنم.

منبع:mehrnews.com

4. 10 کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان این تاپیک فقط مختص اخــــــبــــــار مرتبط با کنکور 88 هست!

برای چندمین بار حدود 15 صفحه از پستها منتقل شدند ...

متاسفانه باید اطلاع بدم اگر از پست بنده به بعد، هرگونه سوال، درخواست، بحث جانبی و کلا هر مطلبی غیر از خبر توی این تاپیک قرار بگیره، بدون توجه به نوع پست و درخواستی که داره، پست حذف و با کاربر برخورد میشه.

مباحث کلی مرتبط با انتخاب رشته رو در این تاپیک مطرح و پیگیری بفرمایید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

6. 4 کاربر از Marichka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. يه سؤال دارم. نتايج بعدي كنكور كي اعلام ميشه؟
    نيمه اول شهريور يا نيمه دوم؟
    معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: کارنامه نهایی کنکوریها بر اساس پیش بینی ها دو هفته پس از اعلام نتیجه نهایی که در نیمه دوم شهریور ماه منتشر خواهد شد برای اطلاع داوطلبان بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می گیرد.

ابراهیم خدایی در گفتگو با مهر با بیان این مطلب افزود: تلاش می کنیم تا پایان شهریورماه کارنامه نهایی داوطلبان کنکور سراسری را بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منتشر کنیم اما زمان دقیق آن در حال حاضر مشخص نیست.

وی اظهار داشت: سال گذشته کارنامه نهایی اواخر شهریورماه پس از انتشار نتایج نهایی منتشر شد.

معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج نهایی کنکور در نیمه دوم شهریور ماه از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان اعلام می شود.

8. 3 کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسی میدونه نتایج آزاد کی میاد ؟
    رييس دانشگاه آزاد اسلامي با تاكيد بر صحت و امنيت كنكور رشته‌هاي غيرپزشكي دانشگاه از پذيرش 300 هزار نفر در مجموع كنكور 88 و اعلام نتايج اين آزمون در نيمه دوم شهريور ماه خبر داد.

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر عبدالله جاسبي روز پنجشنبه در حاشيه بازديد از حوزه آزموني واحد علوم و تحقيقات، با اشاره به برگزاري آزمون گروه غيرپزشكي در 209 حوزه امتحاني داخل و 5 حوزه خارجي با رقابت 635 هزار داوطلب، گفت: اين آزمون در كشورهاي امارات، قطر، كويت، ژاپن و قرقيزستان نيز برگزار مي‌شود.

وي با اشاره به شركت 37 درصد از داوطلبان در رشته‌هاي فني مهندسي، گفت: 30 درصد داوطلبان در رشته‌هاي علوم انساني، 12 درصد علوم تجربي و كشاورزي، 20 درصد در رشته‌هاي علوم پزشكي و يك درصد از داوطلبان نيز در رشته‌هاي هنر شركت كرده‌اند.

به گفته جاسبي، پرمتقاضي ترين رشته‌ها در گروه‌هاي آزمايشي عبارتند از: گروه فني و مهندسي رشته‌هاي معماري و عمران، گروه علوم تجربي رشته ميكروبيولوژي، گروه علوم انساني رشته‌هاي حقوق، زبان انگليسي و حسابداري، گروه هنر رشته ارتباطات تصويري و در گروه علوم پزشكي رشته‌هاي دكتراي حرفه‌اي است.

رييس دانشگاه آزاد اسلامي مسن‌ترين داوطلب آزمون امسال دانشگاه آزاد را يك خانم 74 ساله و جوانترين داوطلب را يك پسر 9 ساله بيان كرد و با اشاره به پيشي گرفتن زنان از مردان در اين آزمون، گفت: 54 درصدي داوطلبان امسال را زنان تشكيل داده‌اند.

پذيرش 300 هزار تن از داوطلبان

برگزاري آزمون گروه علوم پزشكي در 26 تير ماه

جاسبي با بيان اينكه آزمون سراسري دانشگاه آزاد در 367رشته و 6 هزار و 551 رشته محل برگزار مي‌شود، اظهار كرد: آزمون علوم پزشكي دو هفته آينده با حضور 165 هزار نفر شركت‌كننده برگزار مي شود.

وي با اشاره به رشد 5 درصدي رشته‌هاي جديد نسبت به سال گذشته، تصريح كرد:‌ به همين نسبت تعداد پذيرفته‌شدگان نيز افزايش مي يابد كه براين اساس حدود 300 هزار نفر در مجموع آزمون سراسري دانشگاه آزاد پذيرفته مي شوند.

وي با تاكيد بر برگزاري آزمون در نهايت دقت و امنيت، خاطرنشان كرد: تاكنون كوچكترين موردي گزارش نشده است و تمام پيش بيني هاي امنيتي در رابطه با ارسال سوالات، تهيه پاسخنامه، چاپ سوالات، قرنطينه و شكل برگزاري و نظارت و كنترل و برگزاري آزمون اعمال شده است.

وي با اشاره به تفاوت اجرايي آزمون نسبت به سال گذشته، گفت:‌ در اين دوره از آزمون داوطلبان مي‌توانستند علاوه بر محل پذيرش، محل امتحان خود را انتخاب كنند.

رييس دانشگاه آزاد اسلامي از اعلام نتايج آزمون در نيمه دوم شهريور ماه خبر داد.

10. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

مراسم تقدير از نفرات برتر كنكور‌٨٨
    1388/05/20

مراسم تقدير از نفرات برتر كنكور88 برگزار شد
    وزير علوم: دانشجويان نخبه بايد نسبت به آسيب‌شناسي فرهنگي، سياسي و اجتماعي در جامعه بپردازند

مراسم تقدير از برترينهاي آزمون سراسري سال88 دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور امروز با حضور وزير علوم، رييس و معاونان سازمان سنجش و جمعي از داوطلبان و خانواده‌هاي آنها در محل سازمان سنجش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، دكتر محمد مهدي زاهدي وزير علوم، تحقيقات و فناوري در اين مراسم با تقدير از داوطلبان برتر كنكور، ضمن ارايه توصيه‌هايي به داوطلبان، اظهار كرد:‌ وظيفه ماست كه نسبت به شما بي‌تفاوت نباشيم كه در اين راستا، خوشبختانه بنياد ملي نخبگان و مركز استعدادهاي درخشان وزارت علوم در اين زمينه توجه دارد.

وي با اشاره به تاكيدات مقام معظم رهبري مبني بر استفاده مطلوب از استعداد نخبگان، گفت: اميدواريم بتوانيم به شما كمكهاي مادي و معنوي داشته باشيم تا انتظارات ما از شما با سرعت بيشتري محقق شود.

وي با اشاره به تاثيرگذاري دانشجويان برتر بر روي ساير دانشجويان، تاكيد كرد: نبايد نسبت به مسايل جامعه همچون مسايل سياسي، اجتماعي و فرهنگي بي تفاوت باشيد، بنابراين بايد استعداد و توانمنديهاي خود را براي تاثيرگذاري مثبت در جامعه به كار بريد، شما بايد آسيب‌شناسي فرهنگي، سياسي اجتماعي انجام دهيد، چراكه در محدوده خود مي‌توانيد ايفاي نقش داشته باشيد.

در خاتمه شايان ذكر است در اين مراسم با اهداي لوح و هدايايي از 3 نفر برتر 5 گروه‌ آزمايشي كنكور و نفرات اول گروههاي آزمايشي پنجگانه در گروه شاهد و ايثارگر تقدير شد.

اسامي نفرات برتر كنكور88 به تفكيك گروه آزمايشي به شرح زير است:

گروه آزمايشي علوم رياضي و فني

معين فلاحتگر نفر اول از بهشهر

مسعود بهزادي نسب نفر دوم از شيراز

وهاب زارعي نفر سوم از مشهد

گروه آزمايشي علوم تجربي

رستكار رحماني تنها نفر اول از جوانرود كرمانشاه

سيد ميلاد حسيني الهاشمي نفر دوم از شيراز

ليلا شجاعي نفر سوم از تهران

گروه آزمايشي علوم انساني

نرگس مباركي نفر اول از گرمسار

طيبه ديبايي نفر دوم از قم

آذر محمودي نفر سوم از تهران

گروه آزمايشي هنر

شيما پورمحمدي نفر اول از تهران

ارمغان تقوايي نفر دوم از اراك

نيلوفر براري نفر سوم از تهران

گروه آْزمايشي زبان‌هاي خارجي

رستكار رحماني تنها نفر اول از جوانرود كرمانشاه

محمد سعيد هاشمي نفر دوم از اصفهان

نازيلا اكبريان راد نفر سوم از يزد

همچنين در گروه شاهد و ايثارگر از وهاب زارعي نفر اول گروه رياضي، محمد طاها كوچكي‌نژاد نفر اول گروه تجربي، مانا قدريان نفر اول گروه انساني، موژان محقق نفر اول گروه هنر و خالقي نفر اول گروه زبانهاي خارجي تقدير شد.
    Last edited by attractive_girl; 12-08-2009 at 09:07.

12. 2 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض افشاگري وزيرعلوم از فعاليت‌ باندهاي كنكوري؛

افشاگري وزيرعلوم از فعاليت‌ باندهاي كنكوري؛
    زاهدي: دستگيري افرادي كه سعي داشتند فردي را جايگزين داوطلب اصلي كنكور كنند
    در حين كنكور88 تخلف جدي نداشتيم

وزير علوم، تحقيقات و فناوري، با اشاره به برخورد اين وزارتخانه با باندهاي متخلف كنكور، تصريح كرد: ‌طي 4 سال گذشته با اقدامات رو به رشد حفاظتي، هيچ موردي از فروش سوال به معناي واقعي نداشتيم.

به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر محمد مهدي زاهدي روز گذشته در مراسم تقدير از نفرات برتر كنكور در جمع خبرنگاران در خصوص نحوه برخورد مسوولين وزارت علوم و سازمان سنجش با باندهاي متخلف در كنكور طي فعاليت دولت نهم، گفت: خوشبختانه در طي 4 سال گذشته هيچ موردي در مورد فروش سوال به معناي واقعي نداشتيم و دليل آن وجود قرنطينه جدي و نظارتهاي قوي صورت گرفته بوده است.

وي با بيان اين كه سعي كرديم ضريب امنيتي براي حفظ سوالات را فوق‌العاده افزايش دهيم، تصريح كرد: در همه لحظات همكاران و برادران اطلاعات قرنطينه را كنترل مي‌كردند اما بعضا برخي افراد شياد ادعا مي‌كردند كه به سوالات دسترسي دارند يا سعي مي‌كردند با برنامه‌ريزي‌ فردي را جايگزين داوطلب اصلي كنند كه خوشبختانه تمام موارد شناسايي شدند و قبل از آن كه برنامه‌ خود را اجرا كنند توسط نيروي انتظامي يا قضايي برخورد لازم با آنها صورت گرفت.

وي در خصوص تخلف در حين برگزاري كنكور، گفت: در حين كنكور تخلف جدي نداشتيم ، البته در سال اول و دوم تعدادي تخلف جدي داشتيم كه با بكارگيري نرم‌افزار تقلب‌ياب، شخصي سازي دفترچه سوالات و برخي ديگر از اقدامات ميزان اين تخلفات با كاهش زيادي روبرو شد.

دكتر زاهدي در خاتمه تصريح كرد: با توجه به اينكه كنكور امسال با ديگر دوره‌ها متفاوت بود و اقدامات حفاظتي با رشد زيادي روبرو بود، تا الان هيچ تخلفي گزارش نشده است

14. این کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شک سازمان سنجش به نفر اول کنکور/ رکوردشکنی در کنکورخبرگزاری مهر - گروه حوزه و دانشگاه: کنکور 88 یک ویژگی و اتفاق عجیب را تجربه کرد. برای اولین بار داوطلبی از یک شهر کوچک موفق شد در دو گروه آزمایشی رتبه اول را کسب کند. اتفاقی که با توجه به معدل پایین داوطلب موجب تردید مسئولان سازمان سنجش شد.به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرسول پورعباس عصر سه شنبه در مراسم تقدیر از برترینهای کنکور سال 88 پس از اعطای لوح تقدیر به رستگار رحمانی تنها از جوانرود که دارنده رتبه های اول گروههای آزمایشی علوم تجربی و زبانهای خارجی کنکور امسال بود، گفت: رستگار رحمانی سال 82 دیپلم می گیرد و تا سال 85 در کنکور شرکت نمی کند. سال 85 پس از شرکت در کنکور موفق به کسب رتبه 30 در گروه آزمایشی علوم ریاضی می شود اما به دلیل اینکه به سربازی اعزام می شود نمی تواند به دانشگاه راه یابد.
    وی افزود: رحمانی با شرکت در کنکور 88 رکورد شکست و در دو گروه آزمایشی رتبه اول را به دست آورد. در کنکورهای گذشته بودند افرادی که موفق به کسب رتبه اول در یک گروه آزمایشی و دوم یا سومی در گروه دیگر می شدند اما اینکه داوطلبی در دو گروه آزمایشی رتبه اول را به دست آورد بی سابقه بوده است.
    رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: وی معدل پائینی را در هنگام ثبت نام درج کرده بود و سازمان سنجش شک کرد و از وی خواست تا در امتحان مجدد سازمان شرکت کند که در این آزمون نیز موفق شد و درصد بالایی را از دروس به دست آورد.
    وی ابراز امیدواری کرد رستگار رحمانی تنها از برجستگان آینده باشد.
    رستگار رحمانی تنها نیز در این مراسم ضمن تشکر از مسئولین سازمان سنجش گفت: اینکه در سالهای 82 تا 85 اقدام به شرکت در کنکور نکردم دلیلش محفوظ بماند برای خودم اما در سال 85 به دلیل اعزام به خدمت سربازی نتوانستم به دانشگاه راه یابم.
    به گزارش مهر، در مراسم تقدیر از برترینهای کنکور 88 وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اعطای لوح سپاس از زحمات رئیس سازمان سنجش در برگزاری آزمونهای سراسری تقدیر کرد.

16. 3 کاربر از pozitron1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hajnokhod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مشهد!مگه چيه؟!

پيش فرض فرصت جدید داوطلبان مجاز به انتخاب رشته

سازمان سنجش آموزش كشوراعلام كرد: داوطلبان مجاز به انتخاب رشته برای تصحیح انتخاب رشته خود تا فردا مهلت دارند از مساعدت این سازمان استفاده كنند.
    به گزارش شکبه خبر به نقل از واحد مرکزی خبر؛ عبدالرسول پورعباس رئیس سازمان سنجش آموزش كشور گفت: این فرصت جدید برای داوطلبانی است كه در زمان انتخاب رشته به اشتباه كد رشته محل انتخاب كرده اند و فقط برای حذف حداكثر 2 كد رشته محل است و به هیچ عنوان سیستم انتخاب رشته اجازه اضافه كردن كد رشته محل جدید به داوطلبان نمی دهد و این كار امكان پذیر نیست.

پورعباس افزود: داوطلبان برای حذف 2 كد رشته محل با در دست داشتن مشخصات فردی ، كپی شناسنامه و درخواست كتبی به سازمان سنجش مراجعه كنند.

رئیس سازمان سنجش افزود: حضور داوطلب در هنگام تقاضای حذف كد رشته در محل سازمان سنجش الزامی و این كار به علت جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی است.

پورعباس تاکید کرد: آخرین فرصت برای داوطلبان تا پنج شنبه 22 مرداد است.

وی در ادامه با اشاره به پایان كار انتخاب رشته گفت: امسال 852 هزار داوطلب با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش انتخاب رشته نهایی را انجام دادند.

نتایج آزمون سراسری 88 نیمه دوم شهریور اعلام خواهد شد.

18. 2 کاربر از hajnokhod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

هنوز کارنامه ی نفر اول رشته تجربی کنکور سراسری88 منتشر نشده ولی::::::

کارنامه نفر اول کنکور سراسری رشته تجربی 87 (کارنامه غزاله شجاع طلب)

نام ونام خانوادگی:غزاله شجاع طلب
    شهر:رشت
    درصد ادبیات:91
    درصد زبان عربی:100
    درصد معارف:80
    درصد زبان خارجی:87
    درصد زمین شناسی:65
    درصد ریاضیات:78
    درصد زیست شناسی:98
    درصد فیزیک:89
    درصد شیمی:91
    رتبه کشوری:1
    رتبه در منطقه:1

==============================================

درصد های نفر اول رشته علوم تجربي كنكور86(کارنامه شهرام رحيمي دهگلان)

1)زبان و ادبيات فارسي

86/2

2)زبان عربي

100

۳)فرهنگ و معارف اسلامي

82/0

4)زبان خارجي

75/0

5)زمين شناسي

74/7

6)رياضيات

100

7)زيست شناسي

100

8)فيزيك

100

9)شيمي

96/1

20. 5 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •